Pages:
Author

Topic: Bir minik tüyo...Hodl - page 5. (Read 1938 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
January 28, 2018, 05:21:55 AM
Hold yapsaydım benim için güzel diyebileceğim kazançlar sağlayabilirdim. Yalnız sisteme yeni dahil olan üyeler nedense ponzi mantığıyla yaklaşıyorlar galiba bundan dolayı hold için çok sabırsız davranıyorlar.
Sağlam projeye coin'e yatırım yapacaksınız bekleyeceksiniz. Mantış şöyle olmamalı 2x yapıtıktan sonra çıkayım başka coin'e geçeyim. Siz böyle yaparsanız herkes yapar 2X yaptıktan sonra çıkarım demek projeyi desteklemediğiniz anlama gelir. Projeyi destekleyen, beğenen, gelecek gören birisi için bir hedef belirlememiş olması şarttır. Ana hedef projenin ilerlemesini takipte kalmaktır. Bu koşulları sürdürmek için sermayenin tümünü tek bir kanala aktarmamalısınız.
member
Activity: 680
Merit: 10
January 28, 2018, 04:28:57 AM
Katılıyorum gerçekten.. Hodl çok mantıklı geliyor bana da... Sabretmek heyecan yapmamak korkmamak lazım.. Ama tabi çokça araştırmakta önemli. Hodl yapıyorsan konuya iyi hakim olman piyasayı iyi takip etmen lazım..
newbie
Activity: 85
Merit: 0
January 27, 2018, 11:59:15 PM
Gerçekten çok sabır gerektiren bir durum. Coinleri aldıktan sonra uzun süre düşüşte kalması ve bu süre zarfında coinleri satmadan direnmek... Büyük irade ve sabır gerçekten. Şu anda ben de elimden geleni yapıyorum ama daha ne kadar dayanabilirim emin değilim açıkçası.
member
Activity: 378
Merit: 11
January 27, 2018, 06:15:36 PM
birde hepsini tek bir coine bağlamayın elinizden geldiğince bölün ben bağladım hala bekliyorum Cheesy
full member
Activity: 210
Merit: 100
January 27, 2018, 05:57:50 PM
Alacağımızi aldık artık çıkış yapacağı günleri bekliyoruz bu hafta ve geride bıraktığımız haftalar tam anlamıyla bir hodl örneği oldu devam etmemesini diliyorum
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
January 27, 2018, 04:34:09 PM
Eldeki birikimin yarısını hodl yapmak geri kalanı da sağlam araştırma yaparak izleyerek sonrasında al sat yaparak döndürmek mantıklı olabilir. Hodl sağlam projelerde kesinlikle büyük meyve verecektir. Geri kalanla al sat yapmak zarar edip eldeki parayı eritse bile hodl eninde sonunda büyük ihtimalle kar ettirecektir. Hele bi de al sat konusunda birikim varsa tamamdır kaybetmek çok zordur. Bütün bu düşüncelere rağmen bunların garantisi yoktur aksi olma ihtimali her zaman yanı başımızda maalesef.
member
Activity: 84
Merit: 11
January 25, 2018, 08:36:56 AM
Sağlam paraları elinde tutmak mantıklıdır ancak illa da satmam diye diş bilersen bu sefer feleğin tokadını yersin.
Bitconnetc çiler gibi.

Balon paralarla oynamayaın. Zira para değil ateştir o.
Piyasayı araştırıp mantığınıza yatıyorsa girin.
Bazı dangalaklar milleti kötü niyetli olmasa da Risk içeren ponzi koinlere sokuyorlar. Thor gibi exa gibi koinleri youtube da tanıtan arkadaşlar var.
Adam anlatıyor güveniyorum ediyorum diyor onun Referansıyla girip alıyorsunuz adam havadan koin kazanıyor .

Sonra kendine eleştiri yöneltilince RİSK ALMAK İSTEMİYORSAN BENİMLE İŞİN NE LAN diye çemkiiriyor.
Allah akıl versin.
Bir de Allah allah kitap kuran diye konuşuyor Sad ilginç insanlar . Allah akıl fikir izan versin.
member
Activity: 406
Merit: 12
January 24, 2018, 12:35:57 AM
Hodl shit coinlerde zaman kaybıdır. Kaybınızı telefi etmeniz aylar yıllar alabilir yada telefi edemezsiniz.
Bitcoin Ethereum Dash Monero gibi coinlerde Hodl mantıklıdır. Kısa sürede eski seviyesini tekrar test eder.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
January 23, 2018, 03:57:35 PM
Acaba Bitconnect coin icin de HODL bu saatten sonra ise yarayacakmi  Huh Huh

Açıkçası onun için ponzi söylemi var fazla zarar artmadan kurtulmak en iyisi ama bazen terste yok olmaya giderken dirilen koinlerde oluyor bu tamamen kendi inisiyatifizde.
newbie
Activity: 8
January 23, 2018, 02:55:44 PM
Acaba Bitconnect coin icin de HODL bu saatten sonra ise yarayacakmi  Huh Huh
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
January 23, 2018, 09:50:21 AM
hodl tamam hodl'da piysalarda yeşillensin artık ya:) Hodl yapmanın tadı cıksın biraz
jr. member
Activity: 35
Merit: 4
January 23, 2018, 07:39:22 AM
piyasa sabırsızlardan sabırlılara para aktaran bir kurumdur , bu altın sözü unutmayınız (w.buffet dayı )
newbie
Activity: 7
January 21, 2018, 10:39:03 PM
An itibariyle piyasa düzelene kadar HODL sürecini başlattım. Herkese iyi beklemeler hocalar.
member
Activity: 182
January 21, 2018, 05:39:13 PM
Neyse ki bu düşüşte de hata etmedik ve elimizdeki koinleri arttırarak elde tutmayı başardik bence bu piyasanın altın anahtarı bu kelimede saklı sonuna kadar hodlcuyuz
newbie
Activity: 56
January 21, 2018, 03:43:41 PM
Şöyle de yapılabilir. Yatırım yaptıgın altcoin peak yaptıgı zaman paranı cekersin. Ardından gelecek düzeltmeyle paranı dipten tekrar koyarsın. Böylece karını kenarda güvence altına almış olursun. Hiçbir coin sonsuza kadar yükselmeyeceği için daha mantıklı bir strateji  bence.
newbie
Activity: 51
January 21, 2018, 03:09:22 PM
Açgözlülük 7 büyük günahtan biridir. Grin  Hodl kesinlikle işe yarayacak. Uzun vadede kaybettiren bir coin yoktur. Henüz zamanı gelmemiş coin vardır. (Shit coinlerden bahsetmiyorum)
jr. member
Activity: 84
January 21, 2018, 05:35:57 AM
al sati yine yapalim ama hosumuza giden bir coin olursa da dise goze gelmeyecek miktarda mesela $20 lik kismini HODL edelim. Kim bilir belki birgun sirinleri gorebiliriz.
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
January 21, 2018, 05:34:24 AM
Orada insanın karakteristikleri devreye giriyor. Bende dahil birçok kişi için "nefis" ciddi bir problem
jr. member
Activity: 90
January 21, 2018, 05:20:56 AM
Bir yazı okumuştum. Şuanki milyonerler 4 yıldan beri hodl yapan adamlar diye. Haklı. Eğer mılyoner olmak istiyorsanız bunu yatırım olarak görün. Yapın yatırımınızı ve uzaklaşın. Öğrenin yeni projeler öğrenin. whitepaper inceleyin ve yine yatırımınızı yapın. Bakın türkiye bu olaydan karlı çıkması bizim elimizde. Biz kazanırsak dolar kazanırız ve ülkeye dolar getiririz.
Panik etmeyin elbet çıkacaktır.
Siz satarsanız balinaların oyununa gelirsiniz sadece.
member
Activity: 294
January 20, 2018, 11:32:22 PM
Hodl yapilacak coin vardir ama ayni zamanda alim-satim yapilmasi daha mantikli coinler de vardir. Eger piyasayi yakindan takip etme firsatin var ise inis cikis trendlerini dogru degerlendirip alim-satim dan yuksek miktarda kar yapilabilir. Hodl yapmak ta mantikli ancak coinlere duygusal baglanmamak lazim. Biz millet olarak herseyi cok benimsedigimiz icin zaman zaman boyle bagliliklar oluyor. Ben kendim de yasadigim icin biliyorum ve bu sebepten kayiplar da yasadim.
Pages:
Jump to: