Pages:
Author

Topic: Bir minik tüyo...Hodl - page 3. (Read 1938 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
April 24, 2018, 04:28:39 PM
Piyasaya herkes yeniden para kaynağı olarak bakmaya başladı. Az çok ilgili bir insan olan bana bile nasıl alırız nasıl yabancı borsa geçeriz gibi sorular gelmeye başladı son zamanlarda demekki btc de güzel hareketler olacak 14 15 k ya doğru öyle umuyorum.
full member
Activity: 230
Merit: 100
April 24, 2018, 03:03:27 PM
Benim için hodl anlamı sabır demek...Bu piyasa sabredenleri herzaman ödüllendirir.Tabiki coine girdiğiniz yer çok önemli o yüzden bir coine yatırım yaparken bulunduğu konuma dikkat edin
newbie
Activity: 70
April 22, 2018, 03:18:30 PM
Çok güzel açıklamışsın kardeşim. Özellikle yeni arkadaşlar genelde altlarda kalıyor. Tabi altların sert düşüşünce içeride kalanlar dehşet fırsatlar kaçırıyor. Bu piyasada ben aldım düştü zarar ettim diyeni şaşarım. Adam hodl demiş. Bekle,sabret. Kazanamıyorsan kaybedeceksin
member
Activity: 680
Merit: 10
April 16, 2018, 03:07:00 AM
Hodl yapmak gercekten uzun vadede cok kazandirir eminim ama gel gor ki insanin sabri tukeniveriyor bazen düsüslerde hemen rehavete kapilip ufak bir yükseliste  hemen elindekileri  satasi geliyor insanin ya da bir an once paraya cevirip kullanmak istiyor insan  Grin
full member
Activity: 364
April 16, 2018, 01:11:53 AM
şimdi hep hodl hold da nereye kadar. elbet bu piyasadan paranızı çekmek isteyeceğiniz bir gün gelecektir. uzun süre bekleyince bir şey değişmediğini gördüğünüz an satıyorsunuz. bir de bakmışsınız aylarca beklediğiniz hareketler 2 günde oluvermiş. yani hodl un da bir çıkış noktası vardır. denek getirmek zor.
full member
Activity: 367
April 15, 2018, 03:49:30 PM
Keşke tek yapacağımız şey hodl olsa. Siz de söylemişsiniz projeler geliştirmemiz lazım. Sağdan soldan kredi hibe toplamak yerine blockchainle yapılabilecek şeyleri ICO ile yapsak hem ülkemiz gelişir hem biz de gururlanırız
newbie
Activity: 112
April 15, 2018, 02:37:37 PM
Tamam tavsiye güzel de insan ister istemez satmak durumunda kalıyor. Daha düşükten alırım hissinin önüne geçemiyorsun sert düşüşlerde. Ben bu durumu 4 defa yaşadım. Kar oranımı 4'te birine düştü sabredemediğim için.
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
April 15, 2018, 11:06:45 AM
bende sizlerden biriyim. az da olsa aldığım tüm miktarı fiyatı ne olursa olsun hodl diyorum. Bitcoin uzun vadede çok yükselecek ve ben o yükseldiğinde orada olacağım. ufak ticaretlerle elimdeki BTC sayısını arttırırsam ne güzel, eğer arttıramasam da inşallah en az elimdeki miktarla devam etmeyi istiyorum. Bunun içinde önlemimi alıyorum. Stop-Loss en büyük silahım. Fiyatı düşen coinin arkasından bakmam bile yolu açık olsun derim. Aksi takdirde elimdeki BTC'yi arttırmaya çalışırken kaybım da olabilir. Benim maalesef buna tahammülüm yok. Herkese bol şans ve iyi kazançlar diliyorum.
newbie
Activity: 98
April 14, 2018, 01:13:17 PM
bu konuda ki piyasaların durumundan mıdır nedir bazı arkadaşlarım al sat yapma taraftarı hemen, ben araştırıp okuduğum haberlere göre de sabırlı olunması yönünde mesajlar, birazda şans işimi dir nedir bilemem ama risk fazla, sakince ilerlemekte yarar var..
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
April 14, 2018, 05:39:15 AM
Bu yaşadığımız düşüşte gördüm ki hodl o kadar da iyi birşey değilmiş .Çoğu zaman fomo ya kapılıp aldığım coinler oldu defalarca satış imkanı verdi satmadım . Aslında piyasa tepkisine göre yuzde 10 20 karla satıp tekrar alsak bir haftada bunu birkaç defa yapan çılgın coinler var daha fazla kazanacağız holda göre .En güzeli projeye güvenip düştükçe toplamak ama yuzde 10 düşünce değil yuzde 40 mesela sonra düşünce tekrar biliyorsunuz bazı projelere ne kadar güvensekte düşünce dipsiz kuyu gibi düşüyorlar . Bilmem kaçıncı defa boğanın geldiğini düşünüyorum ben Smiley
member
Activity: 336
Merit: 12
April 13, 2018, 05:43:20 PM
Iyi guzel yazmissin hocam da . Malum biz türk milleti olarak okumayız. Borsaya gireriz bilmediğimiz tokenleri alırız az bisey kazanınca başkasına atlarız ve sonra o zarar edince mecburi biraz bekleriz. Baktık olmuyor satar başkasına atlarız bu döngüyle parayı bitiririz. Keşke geleceği olan ( birazda sans) bir projeye katılıp 3 4 yıl beklesek. 

Not : millet olarak yaw bu bireysel emeklilik para getirmiyor deyip çıkan insanlarız.Smiley
newbie
Activity: 36
April 11, 2018, 10:41:26 PM
Yine hareketlenmeye başladı piyasa:) acaba peşine düşüş mü gelecek yinr?
member
Activity: 182
April 10, 2018, 11:09:07 PM
Hold etmek gerçekten çok önemlidir, mesela ETH son dönemde resmen şov yaptı.
newbie
Activity: 33
April 10, 2018, 04:16:04 PM
Bir de duygusal yaklaşmamak gerekiyor. Neyin ne olacağı belli olmuyor bunu bilerek adım atmak gerekiyor.
newbie
Activity: 4
April 10, 2018, 09:49:16 AM
Tavsiyelerin için saol.Aklımda buluncak bu tavsıyelerin
newbie
Activity: 23
April 10, 2018, 09:23:38 AM
tavsiyelerin için saol.bende yeni girdim bu platforma tavsiyelerine uyucam
jr. member
Activity: 73
Merit: 1
April 09, 2018, 11:08:28 AM
Buradan bütün crypto currency holderlarına selam. Bu arada hodl ne demek? Bunu bilmeyen arkadaşlara açıklayayım;

Bir coin'in fiyatı düşerken satmadan direnmek, elinde tutmak. Hodl versiyonu bilerek yanlış yazılır, sarhoş kekonun teki gaza gelip forumda başlık açmış typo yaparak, ordan öyle kaldı şimdi herkes hodl olarak kullanıyor.

adamin sarhos olduguna emin misiniz ?  Huh
newbie
Activity: 78
April 09, 2018, 10:10:09 AM
Projesine teknolojisine güvendiğim ama pr ve ekip yönetiminde eksik olan bir proje var. Bende buna HOLD diyorum. Bir geminin içindeyiz batmamasi icin çabalamalıyız. Blockchainin Geleceğin teknoloji olacağına hepimiz inaniyoruz çünkü
newbie
Activity: 123
April 08, 2018, 02:49:36 PM
Sabır etmekten başka çaremiz yok açıkcası. Bu zararlardan satarsak tüm emeklerimiz uykusz gecelerimiz kazanıp sahip olduklarımızdan vazgeçmiş bu işi bırakmış olacağız. İNADINAA HODL
newbie
Activity: 123
April 08, 2018, 02:48:49 PM
Buradan bütün crypto currency holderlarına selam. Bu arada hodl ne demek? Bunu bilmeyen arkadaşlara açıklayayım;

Bir coin'in fiyatı düşerken satmadan direnmek, elinde tutmak. Hodl versiyonu bilerek yanlış yazılır, sarhoş kekonun teki gaza gelip forumda başlık açmış typo yaparak, ordan öyle kaldı şimdi herkes hodl olarak kullanıyor.
Hocam aşırı aydınlandım gerçekten. Şu an hayatta bir sırrı daha çözmüş gibi hissediyorum eline yüreğine sağlık
Pages:
Jump to: