Pages:
Author

Topic: BitCAD - Şifreli Akıllı İş Platformu - page 2. (Read 24578 times)

sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Fındık fıstık parası ile ico fiyatına göre çok ama şuanki fiyata göre az bir miktar coin aldım bana göre bu coin scam ama belli mi olur bir balina kardeş gelir hepsini toplar sonra dans edebiliriz. O yüzden aldım ve unutuyorum. Cheesy
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Evet kim balina olmak ister? Şu coinleri diplerden toplayanlar var aramızda biliyorum. Diplere biraz daha alım emri girin token çoğunluğunu ele geçirin. Birkaç haftaya olaylar unutulur bu coinin ne olduğunu bilmeyenlerin dikkatini çekecek şekilde fake alım satımlarla hacmi artırır sonra oltaya düşenlerin kafasına dumplarsınız. Smiley
bu ekiple dans edilmez, onlar bunu yapmak için çıkardı zaten coini piyasaya. Ayrıca sağlam alış yapmak ilk başta kolaydır, fakat insanlar  alım olduğunu görünce pump'ın kokusunu alıyor. Satmaktan vazgeçiyorlar. Böyle olmasa dahi bu ekip her boku yapar onu diyim. Bu coinden 100 tl gelse yeter bir karton sigara alıyım Smiley
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Evet kim balina olmak ister? Şu coinleri diplerden toplayanlar var aramızda biliyorum. Diplere biraz daha alım emri girin token çoğunluğunu ele geçirin. Birkaç haftaya olaylar unutulur bu coinin ne olduğunu bilmeyenlerin dikkatini çekecek şekilde fake alım satımlarla hacmi artırır sonra oltaya düşenlerin kafasına dumplarsınız. Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Token dağıtsalar ne olacak hiçbir borsada işlem görmüyor.

https://etherdelta.github.io/#BCD-ETH

EtherDelta'ya resmi olarak eklendi. Ancak ne hacim var ne de alım tabii ki.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Token dağıtsalar ne olacak hiçbir borsada işlem görmüyor.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Tokenlar dagıtılmaya baslanmıs ödülcü arkadaslara duyurulur. Su adresten kontrol edebilirsiniz ;
https://etherscan.io/token/0x660b612ec57754d949ac1a09d0c2937a010dee05
Ayrıca telegramda birisi blog odulumu aldım sosyal medya odulu ne zaman dagıtılacak demiş. Parti parti dagıtılıyor olabilir..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
mew için custom degerleri nerede arkadaşlar

0x660B612ec57754d949AC1A09D0c2937A010dEe05
Token Symbol : BitCad
Decimals: 6
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
mew için custom degerleri nerede arkadaşlar
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
hiçbir form falan doldurmadım ama 780 bitcad göndermişler. ne işe yarayacaksa artık. 500.000 adet imza bountysne katılan 70 kişi 780 çok az. Ekip şimdide ellerinde bulunan tokenlar ile adam çarpacaklar dikkat edin. Ve kesinlikle yatırım yapmayın

Bende blog, facebook ve Twitter kampanyalarına katıldım. Telegram, bitcointalk ve mail ile ether adresimide gönderdim. Myetherwallette tanımlamada yaptım. Hâlâ herhangi bir ödeme gelmedi. Anlamadım doğrusu neyi bekliyorlar

benimde sosyal vardı, uyduruk formuda doldurdum, dostlar çalışıyor gözüksün ayağına bazı kişlere tokenlar gönderilmiş bountyden,ama borsası falan yok zaten, çöp olacak gelsede, bu saatten sonra kim güvenirde yatırım yapar ki bunlara
full member
Activity: 308
Merit: 100
Herhangi bir borsa alacak mı şimdi bunları? Ciddi borsalar sokmaz sanırsam yobitte falan takılırlar tahminimce coinexchange mi ne vardı birde.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
hiçbir form falan doldurmadım ama 780 bitcad göndermişler. ne işe yarayacaksa artık. 500.000 adet imza bountysne katılan 70 kişi 780 çok az. Ekip şimdide ellerinde bulunan tokenlar ile adam çarpacaklar dikkat edin. Ve kesinlikle yatırım yapmayın

Bende blog, facebook ve Twitter kampanyalarına katıldım. Telegram, bitcointalk ve mail ile ether adresimide gönderdim. Myetherwallette tanımlamada yaptım. Hâlâ herhangi bir ödeme gelmedi. Anlamadım doğrusu neyi bekliyorlar
hero member
Activity: 546
Merit: 501
hero member
Bu tokenden bana mail geldi ama virüs olmasından korkuyorum. Outlook uzantiliydi %90 virüs ama yinede soruyum dedim. Bi kaç coin aldığım yazıyor.

virüs tıklama
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Bu tokenden bana mail geldi ama virüs olmasından korkuyorum. Outlook uzantiliydi %90 virüs ama yinede soruyum dedim. Bi kaç coin aldığım yazıyor.
hero member
1300 BitCad yollamışlar bana. bir işe yarıyor mu? Smiley

Sana imza kampanyası haricinde başka bir yerden geldi mi yani sadece imzaya mı katılmıştın.

mayıs ayı imza kampanyasına katılmıştım.

Son hafta katılmışsınız, bende bir hafta katıldım ve rütbemiz aynı, bana gelenin iki kat fazlası gelmiş bu kısmı anlamadım.
hero member
Activity: 840
Merit: 532

Sana imza kampanyası haricinde başka bir yerden geldi mi yani sadece imzaya mı katılmıştın.

mayıs ayı imza kampanyasına katılmıştım.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007

Tokenlerin gözükmesi için bir kod girilmesi lazımmı bana hiç bir şey gelmemiş çünkü? Forumu doldurmakla alakası varmı?
bitcad etherscanda onaylı cüzdana gelirse direk görünür sadece transfer etmek istedğinizde mewe kontrat adresini eklemeniz gerekiyor.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270

Tokenlerin gözükmesi için bir kod girilmesi lazımmı bana hiç bir şey gelmemiş çünkü? Forumu doldurmakla alakası varmı?
hero member

hero member
Activity: 840
Merit: 532
Pages:
Jump to: