Pages:
Author

Topic: Αγορα Bitcoin με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα - page 4. (Read 15254 times)

newbie
Activity: 1
Merit: 0
Με εθνικη και πειραιως εχω προβλημα κι εγω. Η εθνικη υποστηριζει (σε 5-6 συνομιλιες μας) οτι αυτες οι συναλλαγες θεωρουνται μεταφορες εμβασματος στο εξωτερικο και δεν αφηνουν ουτε 1 ευρω!  Huh
Η πειραιως δεν εχει 3ds οποτε παλι τα ιδια.
Με πειραιως καταφερα να κανω μεταφορα μονο σε πορτοφολι κι απο κει αγορα btc

Με πιστωτικη κ χρεωστικη καρτα της Εθνικης εχω αγορασει απο coinbase. Με της Πειραιως , λογω ελλειψης 3d secure απαγορευται (απο coinbase παντα).
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
παιδες καλησπέρα ,
 μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
 θέλω να κάνω την πρώτη μου αγορά απο coinbase και θα στείλω τα χρήματα από τον λογαριασμό μου ( eurobank).  Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω τι να επιλέξω στο θέμα της επιβάρυνσης   OUR ή SHA Huh?
στην πρωτη επιλογη μου ζητάει 19 ευρώ   Shocked Shocked Shocked
ποια απτις δυο επιλογες πρεπει να επιλεξω!?

ευχαριστω.

την δεύτερη επιλογή βάζεις
newbie
Activity: 136
SHA. Δεν θα φας όλα τα fees εσύ.
newbie
Activity: 6
παιδες καλησπέρα ,
 μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
 θέλω να κάνω την πρώτη μου αγορά απο coinbase και θα στείλω τα χρήματα από τον λογαριασμό μου ( eurobank).  Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω τι να επιλέξω στο θέμα της επιβάρυνσης   OUR ή SHA Huh?
στην πρωτη επιλογη μου ζητάει 19 ευρώ   Shocked Shocked Shocked
ποια απτις δυο επιλογες πρεπει να επιλεξω!?

ευχαριστω.
newbie
Activity: 28
 Οπότε δεν φαίνεται να παίζει κάποιο όριο από την τράπεζα
newbie
Activity: 17
γεια σας !
μπορω να εχω τα bitcoin στο wallet της coinbase και να κανω απο εκει πληρωμες ή πρεπει να τα μεταφερω στο δικο μου wallet ??

μπορείς αλλά θα σε χρεώνει κάτι απίθανα fee σε κάθε αγορά. Εδώ που τα λέμε καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου coinbase αλλά κάποιο άλλο ανταλλακτήριο και από εκεί στο δικό σου wallet.
τωρα αγορασα απο εκει διοτι η chip chap προς το παρον δεν δεχεται χρηματα απο Ελλαδα. αρα να πληρωνω απο εκει διοτι αν μεταφερω στο δικο μου και πληρωνωαπο εκει θα χρεωθω fee για 2 μεταφορες
legendary
γεια σας !
μπορω να εχω τα bitcoin στο wallet της coinbase και να κανω απο εκει πληρωμες ή πρεπει να τα μεταφερω στο δικο μου wallet ??

μπορείς αλλά θα σε χρεώνει κάτι απίθανα fee σε κάθε αγορά. Εδώ που τα λέμε καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου coinbase αλλά κάποιο άλλο ανταλλακτήριο και από εκεί στο δικό σου wallet.
newbie
Activity: 17
γεια σας !
newbie
Activity: 19
Μια μικρή βοήθεια,πως στέλνεις λεφτά στο binance?

Συνδεεσε στο binance , πανω δεξια , Funds -> Deposit withdrawals.
Βρισκεις το νομισμα που θες να μεταφερεις στο Binance (κατα προτιμηση καποιο με χαμηλο network fee -- οχι btc).
Επιλεγεις Deposit, κανεις copy το address και το κανεις paste στην πλατφορμα/πορτοφολι απο οπου θα τα στειλεις.
newbie
Activity: 5
Μια μικρή βοήθεια,πως στέλνεις λεφτά στο binance?
legendary
μέσω sepa δύο εργάσιμες ως συνήθως
newbie
Activity: 14
ok παιδια εστειλα τα φράγκα στο binance!! Πόσος χρόνος χρειάζεται για να  γίνει η μεταφορά ;
legendary
καλησπέρα μολις τώρα εκανα καταθεση για πλάκα 200 ευρώ στο coinbase και μετά φόρων εχω στο πορτοφόλι 187 αντί για 192,33 ευρώ..  υπάρχουν καποιες αλλες χρεώσεις ? Στο αναλυτικό γράφει

€7.67
Subtotal
€192.33
Total
€200.00
  παιζει κάτι με την ισοτιμία της ημέρας ?

δεν παίζει τίποτα με την ισοτιμία αντιθέτως αυτοί χρεώνουν ότι ναναι και βάζουν ότι θέλουν με τις ισοτιμίες τους.
newbie
βλεπω οτι μου εχουν κάνει δωρο 0.0007 BTC αξιας 8,14 ευρώ , ναι τα εχω στο coinbase και θελω να τα μεταφερω καπου για να κανω tradιng με μικρά fee στο ιδιο site γιατί απο ότι κατάλαβα δεν μπορώ να κανω trading στο coinbase σωστα ?
newbie
Activity: 136
όταν λες πορτοφόλι τι εννοείς; Σε δικό σου πορτοφόλι ή της coinbase; Γιατί αν εννοείς ότι τα έχεις ακόμα στην coinbase υπολόγισε και τα fees αναληψης. Γι αυτό επιμένω και ας γίνομαι κουραστικός μακριά από τους συγκεκριμένους.
newbie
καλησπέρα μολις τώρα εκανα καταθεση για πλάκα 200 ευρώ στο coinbase και μετά φόρων εχω στο πορτοφόλι 187 αντί για 192,33 ευρώ..  υπάρχουν καποιες αλλες χρεώσεις ? Στο αναλυτικό γράφει

€7.67
Subtotal
€192.33
Total
€200.00
  παιζει κάτι με την ισοτιμία της ημέρας ?
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
Sepa μονο με 1ευρω εξοδα στο κρακεν και αγορά απο κει. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε με ελληνικές κάρτες και με τόσο μικρα όρια που δεν αξιζει τον κόπο.
newbie
Activity: 5
Με εθνικη και πειραιως εχω προβλημα κι εγω. Η εθνικη υποστηριζει (σε 5-6 συνομιλιες μας) οτι αυτες οι συναλλαγες θεωρουνται μεταφορες εμβασματος στο εξωτερικο και δεν αφηνουν ουτε 1 ευρω!  Huh
Η πειραιως δεν εχει 3ds οποτε παλι τα ιδια.
Με πειραιως καταφερα να κανω μεταφορα μονο σε πορτοφολι κι απο κει αγορα btc
newbie
Activity: 1
Εθνική Έχει δοκιμάσει κανείς?
Άλλο ανταλλακτήριο αξιόπιστο με κάρτα υπάρχει?
full member
Activity: 407
Merit: 170
Πήρα το τηλεφωνικό κέντρο της Πειραιώς τώρα, δεν υποστηρίζουν 3D Secure καθόλου, άρα με την Coinbase τουλάχιστον δεν θα δουλέψουν οι κάρτες της.
Pages:
Jump to: