Pages:
Author

Topic: Αγορα Bitcoin με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα - page 8. (Read 15254 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
εμένα ακόμα στα 40 με έχει Tongue
newbie
Activity: 24
Merit: 0
Δεν νομίζω να δέχεται paypal κανείς. Είναι μαύρο πρόβατο σε ό,τι έχει να κάνει με τον μικρόκοσμο του bitcoin λόγω πολλών λρουσμάτων απάτης.

κάτι δεν μου κολλάει, οι αμερικάνοι είναι τσακάλια και αυτά τα εκμεταλλεύονται γρήγορα.
το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως θα το συνδυάσουν με κάτι μεγάλο όπως το e-bay ή το amazon αλλα τότε θα είναι αλλαγή παιχνιδιού και η ισοτιμία θα εκτοξευτεί σε μια μέρα στα 5.000 $
full member
Activity: 407
Merit: 170
και μένα σήμερα η Coinbase μου ανέβασε το όριο στα  €500 buy limit !!!!!!!!!!!!!!

Και εμένα! Thanks for sharing.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
και μένα σήμερα η Coinbase μου ανέβασε το όριο στα  €500 buy limit !!!!!!!!!!!!!!

τι να το κάνω όμως αφού η τιμή έχει φτάσει στο Θεό και ειδικά σε αυτούς κοντεύει τα 400€ σήμερα!
legendary
το μόνο που δεχόταν paypal ήταν αυτό εδώ

https://www.coinimal.com/trades/buy

το έβγαλε όμως και αυτό πλέον.
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Δεν νομίζω να δέχεται paypal κανείς. Είναι μαύρο πρόβατο σε ό,τι έχει να κάνει με τον μικρόκοσμο του bitcoin λόγω πολλών λρουσμάτων απάτης.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
παιδιά το Coinbase δέχεται paypal;
legendary
και εγώ στα 40 είμαι ακόμα
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Η Coinbase μου αύξησε σήμερα το όριο αγοράς Bitcoin με πιστωτική από €40 στα €100 ημερησίως. Δεν ξέρω αν ισχύει και για άλλους κατοίκους Ελλάδας.
Εγώ 40 € έχω ακόμη.
full member
Activity: 407
Merit: 170
Η Coinbase μου αύξησε σήμερα το όριο αγοράς Bitcoin με πιστωτική από €40 στα €100 ημερησίως. Δεν ξέρω αν ισχύει και για άλλους κατοίκους Ελλάδας.
sr. member
legendary
ουσιαστικά για μένα καμία αν και το kraken είναι ανταλλακτήριο. Και τα δύο όμως δεν είναι bitcoin wallet δλδ τα bitcoin που βάζεις εκεί ουσιαστικά δεν σου ανήκουν αλλά λειτουργούν με το σύστημα των τραπεζών που δίνουν σαν μια υποσχετική ότι μπορείς να τα πάρεις από εκεί όποτε θέλεις. Το όποτε θέλεις όμως το είδαμε στην περίπτωση του MtGox η ακόμα και στην περίπτωση των Ελληνικών τραπεζών πως λειτουργεί.
Γιαυτό τα Bitcoin πάντα σε δικά μας πορτοφόλια η σε πορτοφόλια που έχουμε εμείς τα private key τους.
sr. member
Τί διαφορά έχει το να πουλήσεις τα bitcoins σου στο Uphold από το να τά πουλήσεις στο Kraken;
legendary
για κλείδωμα ισοτιμίας λέω δλδ μεταφέρεις τα bitcoin σου τα μετατρέπεις σε ευρώ και ουσιαστικά τα κλειδώνεις στην ισοτιμία την ώρα της μετατροπής.
sr. member
Τί εννοείς λέγοντας ότι κλειδώνεις τα bitcoin σου στο Uphold;
Τώρα που τό εξετάζω μού φαίνεται ακόμη πιο ευέλικτο.

Απ' ό,τι βλέπω σαν ανταλλακτήριο λειτουργεί, και μάλιστα με όλα τα νομίσματα. Έχεις «καρτέλες» bitcoin, ευρώ, δολλάριο, λίρα, οτιδήποτε άλλο, και επίσης χρυσό (!), και μπορείς να μεταφέρεις ό,τι ποσόν θέλεις από την μια καρτέλα στην άλλη, δηλαδή να μετατρέπεις από το ένα νόμισμα στο άλλο και να κρατάς ό,τι ποσό θέλεις σε κάθε νόμισμα, bitcoin, fiat ή και χρυσό.

Και μάλιστα η ισοτιμία του για το bitcoin είναι πολύ καλή.
legendary
δεν τρέχει τίποτα έτσι και αλλιώς και όταν δίνεις διαβατήριο ουσιαστικά τους δίνεις και την ταυτότητα σου. Πάντως τώρα το uphold από τι είδα ζητάει μόνο το διαβατήριο σου και μια φωτογραφία σου. Είναι γενικά καλό σαν ιδέα ότι μπροείς να κρατάς τα bitcoin κλειδωμένα σε fiat money και ότι μπορείς να τα μεταφέρεις σε όποιο iban μπορείς αλλά απο την άλλη οι καταθέσεις σου ούτε ασφαλισμένες είναι ούτε εγγυημένα είναι τα bitcoin σου με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
για verify μόνο ταυτότητα η διαβατήριο δέχοντια γιατί παλιά για να το κάνεις σου έλεγε να τραβήξεις φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή να κρατάς την ταυτότητα :p και φυσικά δεν το έκανα ποτέ

εγώ πάντως αναγκάστηκα και το έκανα!!  δε ξέρω αν έπραξα σωστά!
legendary
για verify μόνο ταυτότητα η διαβατήριο δέχοντια γιατί παλιά για να το κάνεις σου έλεγε να τραβήξεις φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή να κρατάς την ταυτότητα :p και φυσικά δεν το έκανα ποτέ
sr. member
Καλό φαίνεται το Uphold, μπορείς να κρατάς και να μετατρέπεις εύκολα οποιοδήποτε fiat νόμισμα, bitcoin, αλλά και χρυσό. Έκανα verify account χωρίς πρόβλημα (δέχτηκε την ταυτότητά μου παρόλο που είναι παλιά, χειρόγραφη), αλλά δεν μπορώ να κάνω add καμμία κάρτα (τουλάχιστον όχι την Alpha Bank Enter MasterCard):

Add credit/debit card:
The account details you entered couldn't be validated.

Γιατί, άγνωστον. Μάλλον λόγω capital controls. (Δεν πιστεύω να φταίει το τι βάζω στο "Address associated with card".) Θα δοκιμάσω να δηλώσω και καμμιά SpectroCard κ.λπ., απλά για να δω αν πιάνει (αλλά δεν θα μου χρησιμεύει σε τίποτε κάτι τέτοιο βεβαίως.
Και στην https://uphold.com μπορείς να αγοράσεις Bitcoin με κάρτα, την πρώην Bitreserve.
legendary
ναι σωστά αλλά από την άλλη η καλύτερη και ποιο ασφαλής στρατηγική κατά την δικιά μου γνώμη είναι να τα έχεις διάσπαρτα ιδίως σε διαφορετικά hardware wallet. Αλλοι λένε ότι καλύτερα να τα έχεις όλα σε ένα wallet αλλά για μένα υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος του Single point of failure
Pages:
Jump to: