Pages:
Author

Topic: Αγορα Bitcoin με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα - page 7. (Read 15254 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
νεο ανταλλακτηριο για αγορα με καρτες
https://www.coinlink.net/en/docs/news
αν το δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις Smiley
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Αν θυμάμαι καλά μπορεί να σου κάνει κάποιος chargeback με Visa/Mastercard μέχρι 120 μέρες από την πληρωμή.
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ σίγουρα, διαβάζω με μεγάλη ευχαρίστηση

Με λιγουρεύεσαι; Kiss

εσένα μην σου πούνε καλό λόγο, αμέσως...  Tongue

σχετικά με το paypal πάντως, επ ουδενί μην δέχεστε πληρωμή με pp όταν πουλάτε btc. Είναι απαράβατος κανόνας. Μπορεί να γίνει η στραβή ακόμη και μετά από 6 μήνες. και τρέχα γύρευε μετά...
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Μόλις μού τό ανέβασε κι εμένα στα 500 ευρώ!
Βέβαια έχει πάντα 3% fee για αγορά με κάρτα.
και μένα σήμερα η Coinbase μου ανέβασε το όριο στα  €500 buy limit !!!!!!!!!!!!!!
Και εμένα! Thanks for sharing.
sr. member
Δεν νομίζω να δέχεται paypal κανείς. Είναι μαύρο πρόβατο σε ό,τι έχει να κάνει με τον μικρόκοσμο του bitcoin λόγω πολλών λρουσμάτων απάτης.
κάτι δεν μου κολλάει, οι αμερικάνοι είναι τσακάλια και αυτά τα εκμεταλλεύονται γρήγορα.
το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως θα το συνδυάσουν με κάτι μεγάλο όπως το e-bay ή το amazon αλλα τότε θα είναι αλλαγή παιχνιδιού και η ισοτιμία θα εκτοξευτεί σε μια μέρα στα 5.000 $
Δέχονται, όσοι δέχονται, αγορά bitcoins με χρεωστική μόνον κάρτα, και όχι με πιστωτική, διότι με το bitcoin δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς.
Έτσι, εάν έκανες αγορά με πιστωτική, θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις στην τράπεζά σου και να πεις, γειά σας, είμαι πελάτης και δεν έλαβα το προϊόν, παρακαλώ ακυρώστε την συναλλαγή. Τότε η Visa και η MasterCard αμέσως και χωρίς διατυπώσεις σού επιστρέφουν τα χρήματα και είναι θέμα του πωλητή να αποδείξει ότι είναι εντάξει (που και εντάξει να ήταν, και π.χ. να χάθηκε το δέμα στο ταχυδρομείο, και πάλι επιστρέφονται τα χρήματά σου· είναι ρίσκο που έχει αναλάβει ο πωλητής). Οπότε με το bitcoin που δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, θα μπορούσε όποιος ήθελε, αν μάλιστα το ποσόν ήταν μεγάλο, να φεσώσει το ανταλλακτήριο. (Και δεν νομίζω ότι οι τράπεζες και οι Visa/MasterCard έχουν διάθεση να διευκολύνουν τα ανταλλακτήρια.)
full member
Activity: 154
Merit: 100
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ σίγουρα, διαβάζω με μεγάλη ευχαρίστηση

Με λιγουρεύεσαι; Kiss
newbie
legendary
ναι ρε συ, χιούμορ κάνω, εννοείται ότι δεν περιμένω να απαντήσει κάποιος σοβαρά, είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ.

sorry αν παρεξηγήθηκα.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
πάντως καλό είναι να σεβόμαστε την "ανωνυμία" του καθενός εδώ μέσα. Δλδ δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε επίμονα τι είναι ο άλλος. Μόνο που μας γράφει χρήσιμα πράγματα νομίζω αρκεί  Smiley
legendary
anarxofileleuthere φαίνεται από τα γραφόμενά σου ότι έχεις μια κάποια επαφή με τα οικονομικά εν γένει (αν δεν είσαι ο Βαρουφάκης όπως είχε ρωτήσει και ο zoro  Grin, είσαι οικονομολόγος?)

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ σίγουρα, διαβάζω με μεγάλη ευχαρίστηση οικονομικές αναλύσεις / αιτιολογήσεις / πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας και μάλιστα σε κατανοητή, και όχι τεχνοκρατική φουλ στην εξεζητημένη οικονομική ορολογία, γλώσσα.

Thanks για το παραπάνω!
sr. member
Έχω κάνει παραπάνω από μια 40άρα αγορά, και παλιότερα και πρόσφατα, αλλά ακόμα στα 40 είμαι. Περιμένει και η τελευταία ("all the purchases" λέει) να παλιώσει έναν μήνα; Τέλος πάντων, θα δούμε.
Εγώ το κατάλαβα αλλιώς. Το coinbase θέλει να δει αν είσαι "έμπιστος" χρήστης/πελάτης κ για αυτό σου λέει να κάνεις έστω μια αγορά 40 ευρώ. Όταν γίνει αυτό κ μετά από 30 μέρες θα ανέβει το ημερήσιο όριο συναλλαγών.

Your instant buy limit will increase to 100 EUR/1 day when all your purchases total more than 40 USD and the purchases are all older than 1 month.
Περίεργος κανόνας. Δηλαδή για έναν μήνα δεν πρέπει να αγοράσεις τίποτε, ώστε να «παλιώσουν» οι προηγούμενες αγορές σου και να πάρεις την αύξηση.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
παιδιά εγώ είμα από τους έμπιστους χρήστες της με bitcoin εκεί και με αρκετές φορές αγορές και ακόμα στα 40 ευρώ με έχει. Μάλλον επειδή έχω προτιμήσει το vault τους που τα κλειδιά τα έχω εγώ και όχι αυτοί. Μπορεί αυτό το πράγμα να μην με κάνει τόσο έμπιστο  Grin
newbie
Εγώ το κατάλαβα αλλιώς. Το coinbase θέλει να δει αν είσαι "έμπιστος" χρήστης/πελάτης κ για αυτό σου λέει να κάνεις έστω μια αγορά 40 ευρώ. Όταν γίνει αυτό κ μετά από 30 μέρες θα ανέβει το ημερήσιο όριο συναλλαγών.

Your instant buy limit will increase to 100 EUR/1 day when all your purchases total more than 40 USD and the purchases are all older than 1 month.
Περίεργος κανόνας. Δηλαδή για έναν μήνα δεν πρέπει να αγοράσεις τίποτε, ώστε να «παλιώσουν» οι προηγούμενες αγορές σου και να πάρεις την αύξηση.
full member
Στις 4/12 1 btc=360$ και σήμερα αξίζει 460$. Οι καθημερινές συναλλαγές και οι όγκοι έχουν εκτιναχθεί. Οι Κινέζοι ανησυχούν για την αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων, που μάλλον θα ανακοινωθούν από τη Γιέλεν αύριο στις 21:00, και αγοράζουν btc. Αυτό φαίνεται από τον αυξημένο όγκο στα κινέζικα ανταλλακτήρια.

Αν η Γιέλεν ΔΕΝ αυξήσει ούτε αύριο τα επιτόκια η αξία του bitcoin ενδέχεται να μειωθεί έντονα. Επίσης δεν ξέρουμε -αν αυξηθούν τα επιτόκια- πόσο θα αυξηθούν και τι επιδράσεις θα δημιουργηθούν γενικότερα. Οπότε, καλύτερα αποχή για 2-3 μέρες να δούμε πως θα πάει.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις τίποτα μέχρι αύριο το βράδυ.

Τι θα συμβεί μέχρι αύριο το βράδυ? Shocked
sr. member
full member
Ποιο ειναι το site με τις καλύτερες τιμές για αγορά btc με πιστωτική?

Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις τίποτα μέχρι αύριο το βράδυ.
newbie
Σε δική μου ερώτηση

Hello!
I want to ask for a higher per day limit for the instant buys. Right now its at $40 so I must wait for a day in order to buy additional BTC.

η coinbase απάντησε το παρακάτω:

Thanks for contacting Coinbase support.

Limits can be different for different people depending on various factors including (but not limited to) payment methods, geographic region, and verification level. Your limits will continue to increase as long as you are using your Coinbase account.

I hope this information helps. Please let us know if you have any further questions or concerns.
member
Activity: 198
Merit: 10
Ποιο ειναι το site με τις καλύτερες τιμές για αγορά btc με πιστωτική?
hero member
Activity: 546
Merit: 500
Η απάντηση που πήρα από την Coinbase σχετικά με τα όρια:

I’m very sorry but we can not manually raise your credit card limits at this time. Your limits are determined by a variety of factors, including but not limited to region, account age, and purchase history. As you make more successful purchases and build trust with Coinbase, you will see your limits go up.

Και μόλις μου απάντησαν το όριο μου πήγε στα 100 ευρώ.Τυχαίο;
Pages:
Jump to: