Pages:
Author

Topic: Bitcoin 40 yaş altı gençleri zengin ediyor ! - page 3. (Read 2131 times)

full member
Activity: 434
Merit: 112
40 yaş üstü insanların teknolojiyle arası çok iyi değil çünkü olayı haberlerden biliyorlar ve bu yüzden girmek istemeyeceklerdir bu işlere.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Aslında halen bu işin çok daha başlangıcındayız, teknoloji ve bitcoinle ilgilenen gençlerde çok şanslı ama şu olay var illaki btc ye yatırım yapmalarına gerek yok, düşük meblağlı monetha gibi sağlam coinler bile zamanla zengin edecektir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bu kadar insan Bitcoin ve altcoinler sayesinde çok para kazanırsa korkarım başka konuları unutacak. Mesala eğitim. Çok erken yaşta az emekle para kazanmak tehlikeli. Bugünlerde elindeki sermayeyi bir yılda 100 katına çıkarmak mümkün oldu. Normalde bunun için 20 yıl çalışılır. Sınıf atlamak kolaylaştı ama altyapı yoksa sindirmek zor olur. Gelecekte çatışmaları göreceğiz. Kazancı  farklı alanlarda kullanın,  boşa harcamayın. Eğitim, yatırım, yeni projeler gibi.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Valla ben gencim daha Bitcoin'den zengin olmadım, kayda değer bir para kazandığım doğru ama cebimde olmadıktan sonra hiçbir şey ifade etmiyor. Senenin başında girdim piyasaya zaten ne aldıysam 10x yaptı keşke daha fazla yatırsaymışım 2018'de de şu anki fiyatlara 10x atar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bu işin yaşı olmadığı kesin ama genç bireyler teknolojiye daha yakın, üst yaş grubuda genelde yatırımda garantici olduğu için genç bireylerin daha çok kazanması dolay. asıl parayı götüren aslen yaşını başını almış büyük sermaye sahipleri ama onlar zaten zengin olduğu için istatisliğe alınmıyor.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
 zaten genelde teknolojiyle yakından ilgilenenler genç yaştaki insanlar oluyor.   Bu durum normal o yüzden 40 yaş üstü insanların bitcoini  tanıyıp işlem yapmaları genç insanlara göre daha düşük bir ihtimal zaten.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
Genellikle gençler teknolojik gelişmeleri çok yakın takip ettiği için son derece normal bir durum.Keşke bitcoin 40 yaş altı gençlerin büyük bir kısmını zengin etse biz de çorbadan payımıza düşeni alsak çok güzel olurdu. Grin
full member
Activity: 286
Bu işin yaşı falan yok bence, ilk keşfedenler, uzun süre ilgi gösterip, takip edenler yatırım konusunda ya şanslı olanlar yada akılcı davrananlar zengin olur, olmuştur.
member
Activity: 448
Merit: 11
evet haklısınız biz gençler daha ilgiliyiz ama 40 üstü insanlar daha önceden bu konularda bilgiliyseler bitcoine uzun vadeli bakıyorlar kısa değil ama biz öyle değil yatıralımda gerisi önemli değil helede şu ilk başta zengin olanları görünce hemen koşa koşa  Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Eğer Reel bir olsa idi böyle olmayabilirdi, sonuçta genç nüfusun çoğu internette, ve gelişen teknolojiyi takipteler. Bu arada sizin yaşınız kaç hocam? böyle 50 60 yaşınızdaymışsınız hissine kapıldım Smiley

ülkemizin gençleri blockchain teknolojisi ile ilgilenmesi beni sevindiriyor, keşke kendi altyapımızı oluşturmak içinde atılımlar yapılsa, Biz ülke olarka baya içli dışlıyız diğer ülkelere göre ilk 10'dayız diyebilirim, umarım güzel şeyler çıkar ülkemizden.
Ben 24 yaşındayım hocam Smiley Bende 2-3 yıl oldu bitcoin ile tanışalı ama cimrilikten mi diyelim,korkaklıktan mı,kaybedecek birşeyimizde yoktu kenara köşeye 5-10 btc atamadık.Canımız sağolsun yine iyi kazandırdı ama çok Şükür Smiley
member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
aslında bu konu hakkında bazı endişelerim var mesela bitcoini duyar duymaz yatırım amaçlı birisini düşünelim ve zamanla kısa sürede zengin olma hayyalerinin yok  olduğunu hatta zararla piyasadan ayrıldığını varsayalım bu durumda btcye çok yatırımcı yerine nitelikli yatırımcının girmesi çok daha mantıklı bence piyasa açısından
full member
Activity: 420
Türkiye yeni teknolojileri ve ürünlerini kullanmada dünyada ilk sıralarda. Bitcoin ve kripto paraları da benimsedi. Yoğun  bir ilgi var. Özellikle gençler sosyal mecralarda aktif. Bitcoin daha önce duyup pozisyon aldılar,  mining yaptılar.  40 yaş üstü insanlar risk istemiyor. Sonuç Bitcoin zenginlerin çoğunun kırk yaş altı olması.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Eğer Reel bir olsa idi böyle olmayabilirdi, sonuçta genç nüfusun çoğu internette, ve gelişen teknolojiyi takipteler. Bu arada sizin yaşınız kaç hocam? böyle 50 60 yaşınızdaymışsınız hissine kapıldım Smiley

ülkemizin gençleri blockchain teknolojisi ile ilgilenmesi beni sevindiriyor, keşke kendi altyapımızı oluşturmak içinde atılımlar yapılsa, Biz ülke olarka baya içli dışlıyız diğer ülkelere göre ilk 10'dayız diyebilirim, umarım güzel şeyler çıkar ülkemizden.
member
Activity: 378
Merit: 55
40 yaş üstü dediğimiz insanlar teknolojiyle fazla haşır neşir olmayan riskli işleri sevmeyen insanlar en azından ülkemizde böyle. Yani o yüzden yatırımcılar genelde genç insanlar.
member
Activity: 490
Özellikle bizim ülkemiz için konuşacak olursak bizim yaşlılar teknolojiden uzaklar. Geleneksel yöntemlere çok bağlılar.
Bırak bitcoini e-ticaret kısmına bile direk sıcak bakan 50 yaş üstü birini görmedim ben.
Risk almayı ve araştırmayı seven teknolojiyle içli dışlı olan insan denilincede doğal olarak akla 40 yaş altı insanlar geliyor
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Bir iktisat öğrencisi olarak şu saatten sonra zengin olunacağını düşünmüyorum. Çünkü fiyatlar yüksek ve maalesef Türkiye şartlarında orta gelirli bir ailede büyüyen bir gencin alım gücü düşük. Zengin olabilmek içinde yüksek bir yatırım yapmak durumunda kalıyoruz.
member
Activity: 365
Daha erken haberdar olsaydım bitcoinden şimdi ben de zengindim. Ama bu saatten sonra çok zor bitcoinden zengin olmak.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şu forumda bile sıfordan milyon tl seviyesine gelen kişiler vardır. son 1-2 yılda bounty imza kassasn, 3-5 sağlam coine yatırım yapsan, rahat bir ev bi araba parası çıkardı.
özelde çalışıyor olsam işimi çoktan bırakmış bu işlerle uğraşıyor olurdum.
full member
Activity: 175
Why not!
Yoğunluk genç. Olabilir ama bence yanılıyorsunuz bi iş ile asıl uğraşanlar bence 50 yaş üstü insanlar ve piyasayı belirleyen de onlar biz onlar için çerez iz vesselam
member
Activity: 196
Ethereum alanların  yüzde kırkı 40 yaş  civarı Japon erkekler.  Birikimleri daha fazla. Yüksek para ile işlem  yapıyorlar.
Pages:
Jump to: