Pages:
Author

Topic: Bitcoin 40 yaş altı gençleri zengin ediyor ! - page 6. (Read 2131 times)

full member
Activity: 630
Merit: 102
Eh doğal olarak öyle etmesi lazım zaten. Yeniliğe ve teknolojiye açık olan kesim -30 -40 yaş kesimi değil midir? Şuan teknolojinin evrim aşamasındayız iki farklı nesil bir arada yaşıyor. Zamanla teknolojiye daha uyumlu bir nesil olacağız.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
genclerin faydalanmasi cok normak. 40 yasin ustundeki insanlar daha garanti yatirim yontemlerine yonerliyorlar.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Valla 40 yaşından önce btc veya altcoinden zengin olabileceğimi düşünmüyorum olsa olsa anca 3 5 birşey birikir cunku yatırımım cok degil ama kim bilir belki turnayı gozunden bizde vururuz Smiley
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Sebeplerinden birinin teknoloji merakı ve teknoloji kullanımını bilmek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca da biraz daha cesaretli bir dönem oluyor 40 yaş altı bu sebeple yatırımı biraz daha fazla yapabiliyoruz bence  Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 100
Şöyle düşünebiliriz belkide sanal alemde ortaya çıkan ve gelişmelerini sanal alemde sürdüren krpito paralardan bahsediyoruz ve şuan da internet ile ilgilenen bilgisayardan çok iyi anlayan bir nesil var karşımızda. Ayrıca bu sayede iş hayatına da hazırlık yaptığımızı düşünüyorum ben bir uluslararas ilişkiler öğrencisi olarak iktisadi olarak bir çok şey öğrendim bu piyasadan.
member
Activity: 70
Bunun sebebi gençlerin araştırmacı ve yeniliğe açık olması bitcoinle tanışan 10 tane 40 yaş altı insanın 9 tanesi olumlu bakıyorsa iş 70 yaş üstüne gelince bu rakam 1-2ye düşüyor.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
bende kırk yaş altıyımı ama zengin değilim neden acaba ?? sene  başında 1 btc alacak para yoktu valla olsa alırdım gözünün yaşına bakmazdım şimdi ise çok pahalandı ne yapacağız bilemiyorum alsak 50 bin ediyor neredeyse :DD
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Teknolojik gelişmelere ve yeni ne varsa aşırı meraklı olan sağlam bir genç kitle olduğu için normaldir. Ayrıca genelde gençler girişimcilik konusunda daha atak ve korkusuz oluyor. Birçok psikolojik etken daha gerekce verilebilir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
bir tek ben mi yazım yanlışlarını görüyorum , bir kişi de dememiş ne geni diye. Cheesy
genetik bir zenginlik olarak görmüyorum bitcoini  Tongue
ahaha yeni farkettm bende  Grin Grin Grin Grin
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
bir tek ben mi yazım yanlışlarını görüyorum , bir kişi de dememiş ne geni diye. Cheesy
genetik bir zenginlik olarak görmüyorum bitcoini  Tongue
sr. member
Activity: 616
Bu zengin olan 40 yaş altındaki gençleri bitcoinlerini benimle sevabına paylaşmaya davet ediyorum Cheesy Biz de 40 yaşın altındayız ama zengin falan olamadık nedense, üzdü.
member
Activity: 182
bunun nedeni sanal dünyanın genç jenerasyonla birlikte büyümesidir,aslında iyi de oluyor çünkü gençlik sürekli sanal ortamda bu sayede hiç olmazsa bir miktar para kazanmaları hem onlar açısından hemde sosyal açıdan yaralı gelişmeler doğurur.
sr. member
Activity: 392
Best IoT Platform Based on Blockchain
Gençlerimiz sosyal medyada çok takılıyor diye kızılıyordu  bi de. Ama bakın işte ordan burdan duyarak, bu da neymiş deyip Bitcoin'e merak saran gençlik zengin olmasa bile artık harçlığını buradan çıkarıyor.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Şuanda gençlerin baskın olmasının sebebi dünyaya ve Türkiye'ye internetin veya sanal alemin 20 yıl içinde oturmuş olması bundan 30 yıl sonra yaşlılar gençler ayrımı kalmayacaktir
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bitcoin ile ilgilenip şu an herkes zenginmiş gibi gözüküyor fakat herkes parasını çekmeye çalışırsa yani eldeki Bitcoinleri satmaya çalışırsa o zaman ne kadar değerli olacağını anlayacağız.
member
Activity: 182
Aslında her türlü yeni girişime gençler cok daha açıktır yaşı büyük insanlara göre konu blockchain ve bitcoin olunca da bu cok daha normal
hale geliyor 40 yaş üstünün bırakın bitcoini,blockchaini bilgisayarlarla araları bile yoktur gençlere göre
sr. member
Activity: 364
Yani şaşırmamak lazım elbette dijital cihazlarla içli dışlı olan kesim genellikle gençlerden oluşuyor. Evinde oturan orta yaş üzeri daha telefon bile kullanamayan amcalar ve teyzelerin borsalarda dijital para transferi yaptığını düşünemedim Cheesy Tabi elbette sosyal konumu veya iş pozisyonu gereği belli bir yaş üzeri kişiler de yok değil
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bu duruma bana göre farklı bakış açılarından bakmak gerekiyor.Forumda son zamanlarda genç üye sayısının artmasının sebebi son zamanlarda sosyal medya diye nitelendirdiğimiz platformlarda bitcoinin oldukça yaygınlaşması oldu.Şimdi olumlu yönden bakarsak genç arkadaşlarımız çabuk bir şekilde entegre oldu sisteme.Ama olumsuz yönden şöyle düşünüyorum acaba bu kadar insan bitcoini kolay para kazanma yöntemi olarak gördüğü için mi burada. Huh
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Bende katılıyorum 40 yaşın üstünde kaç kişi internet kullanıyor ki ülkemizde kullandı diyelim anca facebbokta birbirlerini dürtüyorlar  Cheesy
Aynen öyle hocam teknoloji ile genç yaşta tanışamayanlar insanlar bu yıllardan sonra da pek ilgilenmiyor ya da dediğiniz gibi facebook anca  Cheesy Ama tabi çok fazla olmasa da 40 yaş ve üstü ilgilenenler de mevcut. Hatta çok iyi bilenler bile var anladığım kadarıyla.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Çok düz bir mantıkla düşünürsek teknoloji çağındayız ve özellikle genç nüfus teknolojiyle ilgili her şeyi yakından takip ediyor, ister istemez kendini bunun içinde buluyor.
Pages:
Jump to: