Pages:
Author

Topic: Bitcoin 40 yaş altı gençleri zengin ediyor ! - page 7. (Read 2131 times)

member
Activity: 77
Merit: 10
Tabi bilişim cağı çocuklarının dikkatini çektiğine bende katılıyorum. Fakat bundan birkac yil oncesi icin bu durum söz konusuydu. Şimdiki şartlar göz önüne alınırsa bitcoin bu kadar fiyatlanmisken ancak zengini daha cok zengin eder diyebiliriz. Bol kazanclar
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bende katılıyorum 40 yaşın üstünde kaç kişi internet kullanıyor ki ülkemizde kullandı diyelim anca facebbokta birbirlerini dürtüyorlar  Cheesy
member
Activity: 448
Merit: 11
hakkınız var Hatta 25-30 arasındaki insanları cezbediyor
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Tam tersine üç ay önce forumda Full Member üstünde olan herkes 40 yaşındaydı şu an genç sayısındaki artışın tek sebebi Ekşi Sözlük'te ve diğer dn*nmh'br tarzı forumlarda Bitcoin'den bahsedilmesidir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Elbette Bitcoinle gençler ilgilenecek,bundan doğal ne var?Belli bir yaştan sonra insanlar yeni şeylere adapte olmakta hatta anlamakta zorlanıyor,elle tutulur,gözle görülür şeylere itibar ediyorlar.Gençler yeni şeylerle daha ilgililer ve öğrenmeye açıklar.Bir de gençler risk almayı seviyorlar.Yetişkin insanlar daha garantici.Dolayısıyla Bitcoin vs gençlerin daha çok ilgisini çekiyor.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
valla benimde hedefim 40 yaşından önce geleceğimi garanti altına alacak parayı kazanabilmek. tek şansımda bitcoin gibi duruyor şimdilik

hepimizin hedefi bu değil mi zaten? Smiley
içimizden birçoğu başardı ve aramızdan ayrıldı, uzaktan takip ediyorlar. birçoğumuz da hedefimize çok yaklaştık. bitcoin olmasaydı hayattan pek bir umudum kalmazdı açıkçası.
member
Activity: 476
Merit: 10
25-30 yaşlardaki kitle bence şuan için bitcoin başta olmak üzere kriptopara piyasasının etkin kitlesini oluşturuyor.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin kullanan kitle genellikle teknoloji çağında dünyaya gelen kuşak olduğu için ve bu kuşak şimdi en fazla  40 yaş altında olduğu için ve bu nesilin  bitcoinle alakalı olması ve bu konuda birikim yapıp zengin olması bundandır bunun genle falan alakası yok .
full member
Activity: 840
Merit: 111
Milli piyango çıkması durumu hariç yatırım için öncelikle önce para gerekli, zengin olmak için ise daha çok yatırım yapılacak para gerekli.
Ben 22 yaşındayım benim çevremde  benim yaşıtlarım hala kız tavlama boş zevzek zeczek laf etme peşinde gençlerin hepsi bu iş ile ilgili değil 100 kişiden 10 tanesi ilgilenir 1 tanesi de tam anlamıyla bu işi yapar.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Evet genelde ilgilenen kişiler 40 yaşına altında kişiler çünkü dolayısıyla 40 yaş altı kişiler zengin oluyor fakat bu çok basit değil.Bir şeyler kazanmak için ne olursa olsun bir maddi kaynak gerekiyor.
full member
Activity: 406
Merit: 189
valla benimde hedefim 40 yaşından önce geleceğimi garanti altına alacak parayı kazanabilmek. tek şansımda bitcoin gibi duruyor şimdilik
full member
Activity: 546
Merit: 100
Zaten gelecek adına ortaya çıkmış bir proje ve ilk zenginlerine bakınca en azından göz önünde ki haberlerle yorumluyorum öylesine heves olarak ayda yanlışlıkla elde kalan tokenlerden falan bahsediyorlar. Mevcut duzene alışmamış hatta karşı direnç ortaya koyabilecek birileri tarafından daha çok ilgi çekeceği aşikar ve pek tabii gençler arasında populer.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama Bitcoin çoğunlukla gençleri ön plana çıkarıyor.Borsa,analiz vs gibi işlerle gençlere yeni iş imkanları sunuyor.Daha çok 40 yaş altı insanları zengin ettiğini gördüm.Bitcoinle gençler daha çok içli dışlı.

Ben diyorum ki bitcoinin arkasında ki para kaynağı ,kişiler , kurumlar , devlet vs daha çok gençlerin ön planda olmasını istiyor.Yada hepsi bir tesadüf.Tabii ben tesadüf diye birşeye inanmam herşeyin bir anlamı vardır Smiley
Pages:
Jump to: