Pages:
Author

Topic: Bitcoin 40 yaş altı gençleri zengin ediyor ! - page 4. (Read 2131 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
Bu doğru olabilir. Kırk yaş üstü insanlar geleneksel yatırım araçları kullanır. Altın, faiz vs. Bitcoin, crypto monays  ve blockchain daha çok bilişimle ilgilenen gençlerin ilgisi çekiyor. Konuyu erken farkedenler yürüdü gitti, köşeyi döndü. Bizim gibiler geç girdi, ne olursa diye beklemeye başladı.
member
Activity: 182
geçen gün bir gençle sohbet etme fırsatı buldum btc hakkında onun bana sötlediği şuydu btctürke para yatırıp bir miktar btc almayı
düşündüğü fakat işlem ücreti denen olayı öğrendikten sonra bunu biraz ertelediğini söyledi umarım kısa zaman da çözülür bu feeler.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
Öyle bir şey yok maalesef, zengin çocuğu olan gençler sadece daha fazla zengin oluyor ve mesele bununla bu şekilde kalıyor kimse kendini kandırmasın Smiley Fakir çocuğu her halükarda yine fakir.
member
Activity: 713
Merit: 31
Umarım öyle olmaya devam eder bu vadeli işlem olayları umarım bitcoin'in önünü tıkamaz.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Bitcoinin 40 yaş altındaki gençleri zengin etmesinin tesadüf olduğunda inanmıyorum.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ben Bitcoin ile 24 yaşında tanıştım ama tabi geri zekalı gibi yatırım yapıp tutmak yerine kısa bir süre aldım sattım falan sonrasında ise 2017 mayıs'a kadar ne aldım ne hakkında okudum. Şu an 27 yaşındayım , genç kitle teknoloji vs. ile daha çok içli dışlı olduklarından BTC ilede ilk onlar tanıştı o sebeple BTC zenginlerinin çoğu 40 hatta 30 yaşın altlarındalar bana kalırsa.

Ben ilk zamanlarında haberdar oldum ama benim gibi bir sürü kişi var bu şekilde almayan , o zaman nasıl alıncak nerden kimden filan bir sürü soru vardı bu kadar yaygın değildi böyle olunca da benim gibi bir sürü insan alamadı uğraşmadı , ha belki bir arkadaşım bu işin içinde olsaydı o zaman olabilirdi alabilirdim

Bizde baya oldu tanışalı ama o dediğin olmuyor maalesef önceden bitcoinin bu denli değerleneceğini kimse bilemezdi. Bir anda bu noktlara geleceğini hiç kimse tahmin edemezdi açıkcası zamanında çok aldım sattım falan ama elimizde tutmak gerekiyordu. Şu an tutanlar tabi daha genç kesim olabilir.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Ben Bitcoin ile 24 yaşında tanıştım ama tabi geri zekalı gibi yatırım yapıp tutmak yerine kısa bir süre aldım sattım falan sonrasında ise 2017 mayıs'a kadar ne aldım ne hakkında okudum. Şu an 27 yaşındayım , genç kitle teknoloji vs. ile daha çok içli dışlı olduklarından BTC ilede ilk onlar tanıştı o sebeple BTC zenginlerinin çoğu 40 hatta 30 yaşın altlarındalar bana kalırsa.

Ben ilk zamanlarında haberdar oldum ama benim gibi bir sürü kişi var bu şekilde almayan , o zaman nasıl alıncak nerden kimden filan bir sürü soru vardı bu kadar yaygın değildi böyle olunca da benim gibi bir sürü insan alamadı uğraşmadı , ha belki bir arkadaşım bu işin içinde olsaydı o zaman olabilirdi alabilirdim
full member
Activity: 392
Merit: 100
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Başlığı değiştirelim bence şu an herkes giriyor bu piyasaya,  hemde balıklama giriyor.  Ben çevremde 3 kişiyi bu piyasaya bir senede zor soktum defalarca kez anlattım salaksın dediler dalga geçtiler filan sonra zaman geldi  çattı şimdi benle dalga geçenler şimdi 17000 den  btc almaya kalkıyorlar?  Şimdi asıl salak kim sormak lazım,!! 3500 den almayıp 18000 iken almaya kalkan mi yoksa ben mi
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
gençler gerçekten ilgili piyasaya araştırıyorlar borsaları filan hatta birçoğu para yatırma cesaretinde bulunuyor büyüklerinin aksine
emekleri boşa çıkmasın ne diyelim bol kazançlar gençlere
member
Activity: 448
Merit: 12
Bunu 30 yaş altı diye de daraltabiliriz. Malum bilgisayar teknolojisi ile dünya yaklaşık 20 yıldır tanışıyor ve eski nesillerin kripto para gelişmelerini takip etmesi çok zor. Bunun yanında 30 yaş üstü insanlar evlenip çoluk çocuğa karıştıkları için kendilerine ayıracak zamanları kalmıyor ve dolayısıyla gelişmeleri takip edemeyebiliyorlar.
newbie
Activity: 26
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama Bitcoin çoğunlukla gençleri ön plana çıkarıyor.Borsa,analiz vs gibi işlerle gençlere yeni iş imkanları sunuyor.Daha çok 40 yaş altı insanları zengin ettiğini gördüm.Bitcoinle gençler daha çok içli dışlı.

Ben diyorum ki bitcoinin arkasında ki para kaynağı ,kişiler , kurumlar , devlet vs daha çok gençlerin ön planda olmasını istiyor.Yada hepsi bir tesadüf.Tabii ben tesadüf diye birşeye inanmam herşeyin bir anlamı vardır Smiley

Zenginlik gelip geçici birşey önemli olan dünyaya faydalı işler yapabilmek ama tabii ki paranın insana etkisi var. Bitcoin yada dijital varlıklara insanlar adapte olması aslında bir dijital devrimi kabullenmedir. Ben Y kuşağıyım bu adaptasyonu geç yakaladık fakat Z kuşağı nerdeyse konuşmadan teknoloji kavramaya başlıyor. Bu iyi birşey mi kötü birşey mi ileride göreceğiz.

Kısacası bitcoin bir innovasyondur bunu kabullenip adapte olmakta bu devrimi kabul etmektir.
full member
Activity: 266
Merit: 108
saçma bi haber olmuş.. sermayesi tırt olan tırt zengin olur Smiley 1 i 10 katlamak vs 10 u 10 a katlamak
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Hadi gençler iyisiniz  dünden bugüne bayağı bi iyice zenginleştiniz,  ama bu da yetmez tabiiki,  gençlerin istekleri günümüzde  o kadar sınırsız ki bitcoin beklendiği gibi 1 milyon dolar olsa anca keser.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Yükseliş giderek keşke seviyemi arttırıyor. Muhtemelen stop loss kullanarak bir yerden dalacağım artık. Aslında 2017 baz alındığında Eth bitcoinden daha çok kazandırdı, daha çok katladı. Ancak bitcoin garip bir duygusal bağ oluşturuyor galiba. Gençken alalım malum yıllar geçiyor.
member
Activity: 308
Sadece bitcoin olarak genellemeyelim. bence tüm dijital paralar kendisine inanan ve güvenenleri zengin etme potansiyeline sahip. Aldığınız coini ne kadar elinizde tuttuğunuzla ilgili bir durum diye düşünüyorum.
member
Activity: 80
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
İlk olarak, ''40 yaş altı gençleri'' demek, 40 yaş üstü gençlerin varlığını akla getirir. Grin Grin Şaka bir yana 40 yaş üstü insanlar zaten teknolojiden bir haber. Varlık sahibi olan 40 yaş üstü kurt abiler içinde, elle tutulmayan bir yatırım aracı olarak görülüyor ve aşırı riskli kategorisinde onlar için. Bir parantez daha açayım, türkiyede çoğunluğun yatırım aracı, parayı eve, arsaya bağlamaktır.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Genellikle 40 Yaşın altındakilere anlatınca anlıyor veya araştırıyor ediyor öğreniyor vs 40 dan sonraki insanlar reel yatırımlarla ilgileniyor genellikle sanal dünya pek inandırıcı gelmiyor Smiley sanırım eski kafada oldukları için.
newbie
Activity: 36
gencler kisa yoldan kose donmeye daha meyilli, daha cok sey istiyor, yaslilar genellikle beden gucu ile calistiklari icin paralarini kolay kolay riske edemiyor, gencler miras yada harcliklarini cok kolay sekilde risk alabiliyor, ondan dolayidir.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Atılım konusunda gençlerin daha cesur olması ve teknolojiye yatkınlık gibi faktörlerin etkisi. Bunun böyle olması yaşamın doğal akışına paralel bir şey. Sonuçta girişimcilik ruhu belli bir yaşın altındayken zirvede oluyor, yaş aldıkça her konuda cesaret kaybına uğruyoruz.
Pages:
Jump to: