...
Gördüğüm kadarı ile, kendi içinde en organize çalışan ekip miyav ın ekibi çünkü bokunu çıkartıp bir çok bilgisayar ile adres üretip bir bitcoin tam düğüm ve bir veritabanı sunucusu kullanarak çalışıyorlar.
...
1. Kendime has yaklaşımım olabilir. Aslında buna bakış açısı demek daha doğru olacaktır. Hepimiz aynı şekilde araştırırsak belki sonuca ulaşılamıyabilir.
2. Vanitygen için öyle birşey demedim. Vanitygen'in tarama hızına ulaşabilmek için programı düzenleyip, istediğimiz aralığı tarattırırsak daha hızlı çözüme ulaşabiliriz.
3. Biz daha iyisini yapmak için yola çıktık
4. hiçbir zaman şu dili kullanıyorum demedim. Piton kullandığımıda söylemedim. miyavla karıştırmışsın. yaşlanıyorsun
5. Tüm yiğitlerin yoğurt yiyişi kendine özgü ben daha önce yazmıştım bir arkadaş beynim yandı demişti. Orada sistemlerin nasıl çalıştığı yazıyordu. Şu an sadece belirli adres kalıbını oluşturmaya yönelik çalışıyorum.
6. Bende tek makina'da çalıştırmıyorum.
7. ekip diyince aklıma geldi, tek kişilik dev kadroyum demiyorum ama galiba öyle olabilirim. - biraz egoistlik yapmak istedim -
Not : Mysql yerine NoSQL tercih edilebilir BigData konusunda NoSQL MySQL'e göre daha verimli diye biliyorum.
şu anda aktif işlem yapılabiliyor hatırladığım kadarıyla, sonm fiyatı da düşmüşken denenebilir mi acaba?
- ilave : tek kişilik dev kadro
mugt anladığım kadarıyla senin denemelerin hem daha fazla dataya hem de donanıma sahip Jupiter 19 adres eşleştirmesine sahip olduğunu iddia ediyor peki sen herhangi bir eşleşme yakalayabildin mi yoksa hala denemelerin devam ediyor mu? ediyorsa kaç milyon adres taradın acaba?