haftalık kaç adres kontrol ediyorsunuz segvit destejki adresleri mi eski adresleri mi?
haftalık kontrol kaç adres kontrol ettiğini bilmiyorum. zaten oluşturma adedi çok değişken. döne döne kontrol ediyor. segwit adres olayına daha bakmadım. sistem 3 ayaklı. ilki şu an sadece basit 1 ile başlayanları oluşturuyor. ikincisi kontrol ediyor. üçüncüsü yeni kullanılanları kaydediyor. ilk kısım 5 farklı yöntemle oluşturuyor. (eski mesajda hangi yöntemler olduğu yazıyor)
arkadaşlar Yale, Oxford, Stanford, Harward gibi üniversiteler hakkında bilginiz var mı? Burada teknoloji okuyan süper beyinli insanları hiç araştırdınız mı? Onu da geçtim bilmem kaç teraherzlik işlemcili süper bilgisayar farmlarını duydunuz mu? Burada yaptığınız şey tam anlamıyla bir masturbasyon, delinin teki kuyuya taş atmış kaç kişi çıkarmaya çalışıyor olmaz arkadaşlar bu denediğiniz şey ne matematiksel ne de bilimsel olarak mümkün değil. Quantum bilgisayarlar hayatımıza girse bugün Quantum bilgisayarlar ev kullanıcıları için satışa sunulsa ve bu işi Quantum bilgisayarlarla deniyor olsanız bile milyonlarca yıl sürer.
memlekette oksford vardıda biz mi okumadık?
zaten önceki mesajları okusaydınız dediğinizi yazmışlardı/yazmıştım.
Konuyu uzun zamandır takip ediyorum, üstteki arkadaş en doğru cevabı vermiş. İçinde binlerce bitcoin olan cüzdanları var, yani yaptığınız iş imkansız. Gösterilen örneklerde brain wallet ile bilinen basit ve bilinen kelimelerden para giriş çıkışı var, yani kısacası boşa uğraşmayın zaman kaybı.
dediğinizi önceki mesajlarda yazmıştım. sadece brainwallet değil. minimum ve maksimum oluşturulabilecek değerlerin +-1.000.000.000 (1 milyar)
taradım. kullanılan var. dediğiniz brainwallet'ler değil sadece. peki farklı yöntemler deneyerek taradığımda denk gelen
dolu adreslere ne diyeceksiniz? evet aralıkta mutlaka denk gelecek ancak 1 - 115792089237316195423570985008687907852837564279074904382605163141518161494336 arasında. ve kuantum bilgisayarım şu an yok. (belki voleyi vurursam işleri hızlandırmak için alırım
) teknik olarak mümkün mü?
hayır madencilikle blok bulmak gibi değil işte tamamen farklı şeyler, madencilikte blok bulmak kasti olarak zorlaştırılan bir algoritmaya sahip ancak sizin denediğiniz teknik olarak imkansız olan bir yapıda yani suni olarak zorlaştırılmış değil doğuştan imkansız bir süreç. İlla bir şey öğrenmek istiyorsanız direk öğreneceğiniz şeyden başlayınsana neden imkansızlığı defalarca kanıtlanmış bir şeyi deneyerek öğrenmeye çalışıyorsunuz?
evet mutlaka denenmiştir. denenecektirde. başkasının bildiği birşeyi hemen biz bilemiyoruz. okuyoruz. deniyoruz. anlamaya çalışıyoruz. belki o sistemi yada sistemleri birleştirirek başka bir yöntem ortaya çıkacak. tıpkı makine öğrenme algoritmalarında + %1 daha doğru tahmin eden algoritmayı yazdığınızda adınızı tüm camianın duyacağı gibi. algoritmayı geliştirin adınızı koyun tarihe adınız yazılsın
Kesinlikle! bu konuda deneyimlerini paylaşan arkadaşlar için önemli olan işin tekniğini deneyimleyerek öğrenebilmek.
Konuya yeni gelen arkadaşlara önerim : konuyu baştan sona tamamını bir okuyun lütfen. son 3 - 5 postu okursanız böyle yorumlar yaparsınız işte.
@
mhanbostanci'ya katılıyorum.
son olarak evrendeki tüm atomlardan daha çok bir değer var denildi. deniz kıyısında okyanusta kum tanesi aramak denildi. evet belki havuz çok büyük ancak gemiciklerimiz var
kafamı deşarj edebildiğim, farklı şeyler araştırabildiğim bir sistem yapmış oldum. ki kendi başına elektriği olduğu müddetçe çalışacak. zaten her bulduğunda kontrol ederek bana gönderdiği için elbet bir gün güzel bir bildirim gelecek. belki tuvalette, belki işte, belkide hiç gelmeyecek.
konudaki tüm mesajları okumadan yorum yapan, inanmayan, etik olarak eleştiren, katılan, benzer şekilde arayan tüm müminlerin bayramını şimdiden kutluyorum. aileniz ve sevdikerinizle nice sağlıklı, mutlu bayramlar geçirmeniz dileğimle...