@miyav neden güldürsünler ki? sanki her yazılıma başlayan tasarım şablonlarına mvc'ye göre yazıyor. yazılım bir süreçtir. örnek php yazanların yarısından fazlası istinaları yapmaz
adres oluşturma ile ilgili github'da az aratın denk geleceksiniz. sadece ingilizce değil. özellikle slav dillerinde
belki benim denk gelmediğime denk gelerek paylaşacaksınız.
evet 1 sıfır'dan büyüktür. ancak daha öncede ekip oluşturulması konusuna değinmiştim. haklısınızda ne kadar çok "0" olursa o kadar çok değer büyüyor ne tarafına geldiğine göre. ya "1" leri yanyana koyarsak sıfırlardan daha büyük olmaz mı? onun için ne toplamadaki "0" gibi ne de çarpmadaki "1" gibi etkisiz elemanlara gerek yok. yolda yöntemde yukarıda yazıyor. üzerine koyun üstel olarak büyüyelim. eski mesajımda değindiğim gibi aradaki bilgi farkı ne kadar ufak olursa o kadar hızlı olunur. kendimi çok bilmiş yada egoist görmeyin bende konu sahibinden sonra başladım ancak şu an paralelde aynı aşamalarda olmadığımızı tahmin edebiliyorum. adres aramanın sebepleri ve sonuçlarınada yukarıda yazmıştım.
misal adresleri saklamada belirli limitlere takılacağımız yazıldı. çözümü ne? tebrikler çözüm o demek yerine evet o olabilir ama şu da var demek gerekir. adresi saklarken tam boyutlu saklamak yerine heks olarak saklasak adres->hash160 gibi.
yada dağıtık yapıda bir mimaride saklamak? hash160 olarak 20 byte olarak her 2 GB dosyalarda ne kadar adres saklanabilir. P2P gibi bir sisteme uyarlanıp, yavru istemciler ile daha hızlı ve paralel sistem geliştirilmez mi?
adres nasıl daha hızlı oluşturulabilir? vanitygen'i düzenleyebilir miyiz? kim düzenleyebilir? oclvanitygen ile kismi arama yaptırabilir mi? bu P2P ile entegreli çalışabilir mi?
sorular çok çözümlerde. ortada bir çözüm varsa her zaman soruLARı oluşturur. şu an olan kısa mesafeli koşu, burada 1-100 metre, 2-200 metre,400 metre derken elenenler olacak, yeni katılanlar olacak. elbet orta mesafeli koşulara başladığımızda zevkini ve meyvelerini gerçekten alacağız. 3000-5000-10000 metrede. şu an bulduklarımız çikolata yediğimizde ürettiğimiz mutluluktan fazla değil en azından benim için
son olarak inanan inanır inanmayan inanmaz. yukarıda amaçlar yazıyor. he başarısız oluruz (ki olamayız azda olsa denk geldi
) eleştirerek kendini tatmin etmek ister onada saygı duyarım. ama
tüm konuyu okumadan yorum yapmayın. Kaç milyon adresten sonra bu sonuca ulaştınız? Bana hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmayın ama.
Not : Şu sonuç bile bitcoine olan güveni yerle bir eder. Bu konuda sayısız deneme yapıldı ancak hiç birisi elle tutulur bir sonuca ulaşmadı ancak siz çıkıp parmakla sayılacak kadar az sürede 7 tane adres tespit ettik diyorsunuz bu korkunç bir oran.
yerle bir etmez. daha da sağlamlaştırır. çünkü bizim denediğimiz yol önceden denenen yol. hala belirli bir adrese yönelik direkt olarak bir çalışma yapılamıyor. 25 ağustos 2018 tarihi itibari ile. denediğimiz yöntemler denendi. biz sadece belirli bir süre ile kısıtlamayıp. devam ediyoruz.
aslında yapmadığımız işin özeti bu;