Bir konu altında farklı türlerde arama yapabileceğime dair bir liste yapılabilir mi?
İlk başlardaki mesajlarda vardı. Parça parça şekilde ama var. Yinede istiyorsan hafta sonunda sıralı şekilde çıkartırım.
Bruteforce'un farklı çeşitleri var. İngilizce ve diğer dillerdeki kelimelerin hatta kullanılmış şifrelerin hash'leri alınarak adres oluşturulması sonucu kullanılmış adreslere denk gelinebiliyor. Brainwallet'te yazılımsal ve donanımsal cüzdan üretenlerde ise belirtilen anahtar kelimelerin 12-18-24 lü farklı şekillerde hash alınarak üstüne rotasyon ile tek bloktan binlerce adres üretilebiliyor. Konu içinde eğer yazan kişilere inanmıyor iseniz, defalarca yazdığım gibi telegram grubunu bulun. Orada bulan kişiler adresleri paylaşıyor. Oradaki grubu suistimal etmemek için adını yazmıyorum. Üstelik yatırma-çekilme tarihlerinden onların olmadığını anlayabilirsiniz. Tabi inanmak isterseniz. Gereksiz ikili boş diyaloglar yerine hala devam eden arkadaşlar tecrüblerini yazarsa daha iyi olur Koronasız günler diliyorum.
@mugt daha önce de söyledim blok blok taramaktan kastın ne bilmiyorum ama, önceden seçilmiş anahtar kelimeler ile üretilen adreslerde denk gelmek çok doğal zaten, bu konuda en ufak bir itirazım yok, zamanında brainwallet kullanıp hesabı patlatılan binlerce madur var o konuda aynı fikirdeyiz.
Benim karşı çıktığım şey şu;
Vanitygen ya da özelleştirilmiş herhangi bir random adres üretici ile adres üretip bu adreslerden birisinin kullanılmış bir adresle aynı çıkması ihtimali imkansız diyorum, Eğer siz hayır ben kesinlikle bu şekilde buldum bu konuda en ufak bir şüpheniz olmasın diyorsanız gerçekten oturup sohbet etmek en azından telefonla konuşmak isterim sizinle, inanın bu söylediğimde en ufak bir art niyet yok gerçekten bu deneyimi yaşamış biri ile canlı canlı görüşmek ve o anı yaşarken neler hissettiğini kulaklarımla duymak isterim.
Biz sırf bu deneyim için bir sistem kurduk saniyede 7500 adres üretip bunu bitcoin networkünde aktif olarak kullanılmış bakiyeli/bakiyesiz tüm adreslerle karşılaştırdık aylarca sistem çalıştı dokunmadık milyarlarca tarama gerçekleşti tek bir eşleşme olmadı.
Bu konuda gerçekten samimi şekilde ben buldum diyorsanız bunu konuşmak isterim sizinle.