Pages:
Author

Topic: Bitcoin Büyük Bir Harekete Hazırlanıyor! - page 11. (Read 14048 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
süşüyorsa düşsün çıkıyorsa çıksın. Yeter artık %20 %30 artışlar düşüşler lazım. Çok sıktı bu duraan gidiş.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
yükselmesini en kısa zamanda boğaya girmesini umut ediyoruz .. Wink
member
Activity: 462
Merit: 10
Yükselecek diye bir umut yatırımlarımızı tutuyoruz ama ne zaman istediğimiz olacak koskoca bir soru işareti.
Ya rezil etsin ya vezir artık cidden değişik ruh hallerine sokuyor kripto paralar beni  Cheesy
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bu hazirlik uzun zamandir suruyor. Daha bir o kadar surecek gibi bir durumu da var. Kotumser yaklasmak degil bu ama zor gorunuyor.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Yaz aylarında beklenen yükselişin olması çok şaşırtıcı olur. Bütün piyasalar tatile girer ve durgunluk hakim olur. Fiyat yukarı kırsa da hacimsizlikten dolayı ömrünün kısa olacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 98
Benim kısa vadede sabırsızlıkla beklediğim yok şimdilik değersiz görünen coinleri topluyorum o büyük harekete hazırlanıyorum.
newbie
Activity: 238
Hazirlik yakin zamanda sonuclarini gosterecektir bence. Harika bir boga sezonu cokta uzakta gorunmuyor. Hazir olun bence.
newbie
Activity: 238
Hadi inşallah beklenen o büyük zaman geliyordur umarız, ocak ayından beri kripto para yatırımcısını perişan eden bitcoin yeni bir çıkış yaparak kaybettirdiği güveni yeniden kazandırır.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Olumlu konuşmalar son zamanlarda artmaya başladı. Umarım bunlar yemleme operasoyun değildir ve gerçekten bir yükseliş görürüz. Sağlam isimlerden art arda olumlu tahminler geliyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Son zamanlarda gercekten buyuk bir hareketlenme bekleniyor bakalim bu beklentiler ne kadar yerine gelecek ve ne kadar surecek.
newbie
Activity: 126
Hepimiz yukarı doğru hareket bekliyoruz inşallah öyle olur ama bitcoin sürpriz yapmayı çok seviyor. Çoğunluk neyi bekliyorsa tam tersini yapıyor
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bitcoindeki büyük hareketin yukarı yönlü olmasını umuyoruz, bütün piyasa bu beklenti içerisinde aşağı yönlü hareket herkesin şevkini kırabilir. Bir kaç güne yön belli olur.
member
Activity: 350
Merit: 11
İnşallah dediği gibi olurda bitcoin yukarı doğru büyük bir sıçrama yapar, kimsenin bu fiyat düşüşüne artık bir sabrı ve dayanacak takati kalmadı i yeni yatırımcılar piyasadan çekilmeye başladı , heyacanın artması için bitcoin fiyatının yükselmesi şart oldu.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Eylül ayından sonra ralli'ye başlasa bana yeter. Çok bişey beklemiyorum. Şöyle bir 15.000 Dolar olsa tadından yenmez. Yalnız Bitcoin'in artmasıyla altcoinlerinde artması lazım ki biz de çift taraflı kazanabilelim. Yoksa Bitcoin'in tek başına artması benim için pek birşey farkettirmez.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Arkadaşında dediği gibi piyasaya para girişi lazım eğer bu giriş dahada gecikirse durumlar iyiden iyiye kötüleşecektir diye düşünüyorum ortalama 5 aydır piyasa kırık ilerliyor.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Hepimizde bir yükseliş hareketi beklentisi var ama piyasaya para girişi olmadığı sürecebiraz zor gibi duruyor. Öncelikle piyasaya para girisini beklemek daha doğru olur.
member
Activity: 244
Merit: 10
Umarım hareket yükseliş yönlü olur, aynı yerde takıldı kaldı bitcoin. Keskin bir düşüş olursa uzun bir süre toparlayamaz piyasa.
newbie
Activity: 140
Ben de bu durumdan ümitliyim özellikle sene sonu ve yılbaşı gibi ciddi yükseliş hareketleri olabilir. Ama bu yaz için olan umudumu yitirdim
member
Activity: 560
Merit: 11
bu formasyonlardan pek anlamam. youtubeda ana sayfaya teknik analiz videosu eklenmiş tıklayayım dedim. daralan üçgen mi ne varmış. iki yöne de kırılabilme özelliği var. işte burayı kırar ve yükselir veya aşağı kırar ve düşer anlatmak istediği bu olsa gerek.
newbie
Activity: 252
Bitcoin 2018 yılı içinde şu ana kadar hızlı bir yükseliş yaşamadı ama önümüzdeki 2 ay içinde hızlı bir yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum.
Pages:
Jump to: