Pages:
Author

Topic: Bitcoin Büyük Bir Harekete Hazırlanıyor! - page 8. (Read 14048 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
Düşüş yönlü görülmesi bu hareketin biraz zor gibi geliyor bana da. Hızlı bir yükseliş olmayacak gibi ama
newbie
Activity: 85
Bnecede artık bir hareket olursa boğa yönünde olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 476
Merit: 10
Bitcoin için sürekli bir boğa beklentisi var geçen aralık ayındaki ralliyi yapmadan önce böylesine ciddi bir beklenti yoktu ama şuan her yerde o fiyatlar bekleniyor denebilir.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Uzun bir süre çok durgun diyebiliriz ama çok geçmeden yani yakın bir zaman da bir anda beklemediğimiz bir zamadna büyük bir patlama yaşanacaktır düşmeyeceği bariz belli oluyor:)
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
buyuk bir hareketse bile dusus hareketi gelir herhalde. Be zaman coinmarketcap e girsem moralim bozuluyor artik. Ne zamana kadar bu sekilde devam edecegiz bilmiyorum

Yatırımınızı cüzdanınıza atın, internetinizi kapatın ve bir süre buralara uğramayın. Takip ettikçe moralinizin bozulma olasılığı artıyor.
Uzun bir süre daha moraliniz bozulabilir. Böyle zamanlarda tatile çıkmak motivasyon arttırabiliyor.
newbie
Activity: 140
buyuk bir hareketse bile dusus hareketi gelir herhalde. Be zaman coinmarketcap e girsem moralim bozuluyor artik. Ne zamana kadar bu sekilde devam edecegiz bilmiyorum
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
mevcut tepesi 10k ve buradan 3k ya gitme durumu var. büyük hareketten kasıt bu. toplamda 7 bin dolarlık düşüş ya da o civarda. 6'daki destekten gelen tepkinin cılızlığına son iki günde şahit olduk. bundan sonrası balinaların nereye kadar götüreceği taktirine bağlı.
newbie
Activity: 84
Umarız yükselişe doğru seyreder ...
newbie
Activity: 140
İyi bir alım fırsatı çıktı.
newbie
Activity: 126
O kadar dar bir aralıkta kaldı ki bir süre sonra çok hızlı hareket edeceği ortada ama üstadın dediği gibi yukarı yönlü olması hepimizi sevindirir
newbie
Activity: 182
Üstad peter bandın attığı tiwitten 14 gün geçmiş bitcoinde büyük bir hareket yok hala Cheesy bu tür adamları ciddiye almadan yolunuza devam edin derim. Adamı hep terste bırakıyorlar.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
bitcoin şimdi durduğu noktada uzun süre stabil kaldı, ilgiyi ve yatırımı çekmek için sert bir çıkış yapma vakti yaklaştı. büyük hareket bana göre yıl sonundan önce gelecek ve seri bir boğa sezonu olacak.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bitcoinde hareketlenme bitmez bazen aşağı yönlü bazen yukarı devam eder. Bu piyasanın bir gerçeği ama balinalar ve spekülatörler işin içine girince hareketlenemden çok hareket çekme işin içine giriyor.
newbie
Activity: 210
peter brand biraz iyimser bakmış gibi geldi bana piyasa şuan diplerde  ne zaman toplanacakta harekete geçeçek . bu hareket bana göre daha uzun bir zaman alacak.
newbie
Activity: 76
piyasa çok iğne ipliğine bağlı pek belli olmuyor hacklıyorlar 40 milar dolar hacim kaybediyor bütün analizler çöp Smiley
newbie
Activity: 3
bu şekilde inişli çıkışlı devam ederse boğaya biraz zor gireriz panik yapan satış emri verecek
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin zaten taban fiyatında bu değerden aşağı yönlü devam ederse kendisine zarar verir onun için bu iniş bir yerden yukarı doğru bir hareketi muhakkak yapacak bugün biraz yükseliş ışığını gördük   Peter'ın dediği gibi bir yükselişin olması doğal gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Peter diyorsa doğrudur. Zaten Ağustos a kadar belki de Ağustos ayında gerçekten güzel bir yükseliş geleceğini düşünüyorum ben de. Sabır anahtar kelime unutmayın.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
geri dönüşü olmayan bir yol olduğunu düşünmüyorum, kripto para pazarı indiği her seviyeden yukarı yönlü hareket etmek için yatırımcılara ve destekçilere sahiptir. umudunuzu kırmayın. sabır gösterin ve yatırım yapmaya devam edin.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Umarim bu sert dususte bu hareketin bir parcasidir. Yoksa gercekten geri donusu zor bir doneme giriyoruz. Umut var fakat karin doyurmuyor.
Pages:
Jump to: