Pages:
Author

Topic: Bitcoin Büyük Bir Harekete Hazırlanıyor! - page 2. (Read 14048 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
16 ay olacak bitcoini düşüş trendine girmesi ,beklenen ve istenilen son ath is olan 20 bin dolar seviyelerine tekrar gelmesi bir süre daha bekletmek gibi ,sene sonuna doğru bir harekette tekrar 10 k üzeri olabilir.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bitcoin yeni bir dibe doğru ilerleme ihtimali var fakat şahsen her ihtimaldede cüzdanımda Bitcoin'siz yakalanmak istemiyorum. Düşerse yeniden yükselir sadece zamana ihtiyacım olur.  Bitcoini baskılayanların bıktırma politikası yakında son bulacak. 
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
onu bunu bilmiyorum da son bir kaç gündür hashrate te artış var, yani madenciler geliyor yine ve günlük transfer sayısında ciddi artışlar var. bir hareketlenme olduğu kesin derin derin. hazırlanıyor fena yukarı atacak.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
bu sabah güzel bir atak yaptı bitcoin ama kritik eşiği bir türlü geçemiyor, baskılanıyor sürekli.birileri hala daha zamanı değil diyor bize.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
O büyük hareketi 1 seneden fazla oldu hala bekliyoruz.Bakalım ne zaman yapacak.Yaptığında bizim elimizde btcc olacak mı merak ediyorum çünkü artık 50 bin dolarlar falan konuşuluyor.20 bin dolar falan yaya kalır Cheesy
member
Activity: 448
Bitcoinde yeni bir hareket gelecek ,önümüzdeki 1 ay içerisinde bir kırılma ile bitcoin fiyatında yaklaşık %20-30 artış bekleniyor ,sonrasında verdiğinin bir kısmını alacak olan bitcoin bir müddet daha 4500 dolar seviyelerinde yatay pozisyona devam edecek.
member
Uzun zamandır dar bir yatay bantta hareket ediyor. Böyle olunca bu yatay hareketin bir şekilde sonlanması gerekiyor. Bu ise aşağı ya da yukarı olabiliyor. Başka bir yön yok kısacası.Ancak daha zaman olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 630
Merit: 37
vay be başlık geçen yıl açılmış ve o zamandan bu yana sadece anlık 7700 dolara çıkması var bitcoinin o da tetherden dolayı suni bir artıştı o kadar neredeyse bir yıldır bir hareketlilik yok
member
Evet başlık açıldığı tarihten bu yana uzun bir süre geçmesine bu hareket gelmedi ,bitcoinde beklenen büyük hareketin ilki nisan ayında ikincisi ve arkasından boğaya geçişi sağlayan hareket ekim ayında gelecektir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Zaten iki olasılık vardı, ya düşecek ya da çıkacak. "Boğa daha güçlü bir olasılık" demiş ve tutturamamış. Büyük hareket yükseliş ya da düşüş olarak gelebilir tahmininde bulunmuş. Peter Brand yorumunda terste kalmamak için iki ihtimale de yer vermiş Cheesy Parayı da zaten havaya atsan ya yazı gelir ya da tura.
jr. member
Activity: 364
Hareketin kralını gösterdi bitcoin bir büyük düşüş daha yaparak.Sürekli bir düşüş modundan kurtulamayan bitcoinin dibi burasıdır bile diyemeyeceğimiz bir dönem yaşıyoruz.
jr. member
Activity: 350
bu tarz düşüşler insanları yersiz gereksiz şekilde endişelendiriyor. bir yükseliş olması için bile düşüş olması gerekiyordu her şey normal yani.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Senin üstat yüzlerce iniş çıkışın bir tabesine işaret etmiş sadece. Sözde uzman ve üstadların fikrinden çok daha önemli sizlerin fikirleri benim için.
member
Sonuçta bitcoin yönünü seçmiş oldu; düşecek. Şimdi daha da önemli soru bu düşüşün derinliği ve zamanı ne kadar  uzun olacak.Buna başarı ile cevap verecek olanlar gelecekte oldukça kazançlı çıkacaktır.
jr. member
Evet bitcoin çok güzel bir harekete hazırlandığını ve sonunda bize nelere olduğunu dibe çakılarak göstermiş oldu,bundan sonra bitcoin kim çıkacak derse kesin düşüş yakındır.
jr. member
Activity: 462
hareket eğer bitcoini sektirmekse birinci adım olan yere vurmak gerçekleşti denilebilir. yükselir mi, ne zaman yükselir kestirmek çok zor.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Bitcoin büyük harekete hazırlanıyor derken hareket gerçekleşti galiba. Resmen tokatladı geçti. Ben hala hodl pozisyondayım buradan nereye kadar iner bilmiyorum ancak bozabileceğim eşiği çoktan geçtim.
jr. member
Merit: 3
valla hazırlandığı hareketin sonucu çok büyük bir düşüş olarak gerçekleşti ki ben bunu bekliyordum. yıl sonuna kadar biraz daha düşse yine şaşırmam.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Büyük bir hareketle resmen dibi gördü. Böyle giderse 2010 yılındaki fiyatını görüp tarihe tanıklık edeceğiz ve bitcoinin tarih tekerrürünü göreceğiz resmen.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Adamın söylediği doğru çıktı resmen ya. BCH savaşında anlaşma olsaydı demek ki iyi bir yükseliş görecektik. 4K'yı rahat gördük 3K'ya doğru hızla iniyoruz.
Pages:
Jump to: