Pages:
Author

Topic: Bitcoin Fiyatı Machine Learning Tahminleme Günlüğü - page 4. (Read 2039 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 6
Hello World!
jr. member
Hello World!
Bir önceki tahmindeki nokta, son tahminde değişmiş, sanki doğru bilmiş gibi görünüyor. Oysa tamamen terse düştü?
Grafiği şu şekilde okumalı şuanki aklım olsa o gün için ne tahminlerdim Smiley
Anlaşılmıştır. Gerçek geçmişe ait bir grafik de olsaydı hatalarını görmek kolaylaşırdı.

Merhaba şöyle bir grafik paylaşabilirim.
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
Bir önceki tahmindeki nokta, son tahminde değişmiş, sanki doğru bilmiş gibi görünüyor. Oysa tamamen terse düştü?
Anlaşılmıştır. Gerçek geçmişe ait bir grafik de olsaydı hatalarını görmek kolaylaşırdı.
jr. member
Hello World!

Merhaba, grafiğin altında bir not var;
*Grafik günlük olarak güncellenmektedir. Model değiştikçe eski tahminlemeler grafikte ezilmektedir.

Model hergün yeniden kendisini eğitiyor bu nedenle gün geçtikte öğrendiklerine göre eski tahminlerini güncelliyor. Yani hergün model yeni şeyler öğrenip geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkarıyor diyebiliriz.

Gerçek tahmin değerleri için sayısal verileri paylaştığım ve değiştirmediğim tabloya bakmak daha doğru olacaktır.
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
member
Activity: 322
Merit: 16
Guzel ve eğlenceli bir program olmuş. Lakin bildiğim kadarıyla %0.5in üzerindeki sapmalar büyük sapmalar olarak sayılıyor. Bizim için küçük şeylerde önemli değil tabi. Yaptığınız is de güzel ve kaliteli lakin bu konu haricinde büyük işletmelerde birşey yapıldığı zaman adam senden %0.5 hata payı ister veya 0.05 gibi birşey.
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
newbie
Activity: 101
Merit: 0
ilginç bir şey bu ama emin olamıyorum güvenilir mi değil mi..uzun vadeli düşünenler için pek sağlıklı değil sanki..
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu tarz otomatların herbiri çok hoşuma gidiyor Bir gün dünyayı resident evil filmindeki gibi ele geçirirlerse itiraz etmeden kabul ediceğim sanırım başka bir yol gözükmüyor.
jr. member
Hello World!
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Çok başarılı elinize sağlık takipteyim artık
jr. member
Hello World!