Pages:
Author

Topic: Bitcoin Fiyatı Machine Learning Tahminleme Günlüğü - page 9. (Read 2039 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Bence bitcoin değil daha az spekülasyon olan ve fiat ile alınıp satılan bir coin ile çalışırsanız çok daha iyi sonuçlar alırsınız. Bitcoin hariç bunlardan biri için çalışırsanız daha isabetli tahminler çıktığını göreceksiniz.

jr. member
Activity: 154
Merit: 6
Hello World!
jr. member
Hello World!
full member
Activity: 504
Merit: 120
Net tahminler olmasa da güzel deneme. Yapay zekaya anlık fudları da verebilsek ona göre bir tepki verir belki Cheesy Spekülasyonların minimum düzeyde olduğu dönemlerle çoğaldığı dönemleri de karşılaştırmak lazım aslında. Belki daha farklı sonuçlar ortaya çıkar.
full member
Activity: 420
Merit: 100
enteresan bir konu olmuş gerçekten. bakalım yapay zeka günlük hayatımızı ne kadar doğru tahmin edebiliyormuş. whatclistime ekledim arasıra bakalım neler olacak
full member
Activity: 630
Merit: 103
8670 dolar bugün için gerçekleşebilecek bir tahmin gibi olmuş, başarılar Cheesy 9500e tahmin fakat 7850 dolar gibi bir gerçek olduğu dönemdeki gibi fark olmaz bari en azından Smiley
ilginç bir konu, emeklerinize sağlık
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
senin machine dağıttı baya , içip içip tahmin yapıyo gibi  Grin
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Sonucun ne olduğu veya tahminlerin tutup tutmamasının hiç bir önemi yok. Güzel bir deneme. En azından bir dayanak noktası var. Bizim yaptığımız şey ise kaideden sallamaktan ibaret.

Tebrik ediyorum, başarılı olmasından bağımısız olarak sürdürülebilir olmasını diliyorum. Sizin adınıza da umarım akademik bir fayda sağlar.
jr. member
Hello World!
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Yapay zeka elde global datalar olmadığı sürece bir işe yaramaz dolayısıyla Google gibi veri şirketleriyle anlaşmalı değilseniz elinizdeki yazılım size sadece içi dolu olmayan tahmini fiyatlar sunacaktır.. Yarın G20 zirvesi var mesela oradan çıkacak sonucu bilmediğin sürece yazılımınızın ne dediğinin bir önemi bulunmuyor. Kriptopara piyasasını insider traderler ve haberler yönetir ama yine de stabil piyasa için mantıklı bir yazılım (botlar gibi)
jr. member
Hello World!
jr. member
Hello World!
Bu konuyu başlığı açan arkadaşımızın başlık formatını bozduğumu düşünerek,
farklı bir ana başlık altına, yeni başlık açarak, taşıdım.
Dolayısıyla yukarıdaki mesaj kendini imha etti.

Bitcoin ve altcoinler için, fiyat tahmin öngörüsü veren siteler ?

https://bitcointalksearch.org/topic/bitcoin-ve-altcoinler-icin-fiyat-tahmin-ongorusu-veren-siteler-3145843

İlgi çekebilecek ve detaylı bir konu; girilen mesajlar, başlıktan alakasız kirliğe yol açabilirdi.
CyberSensei arkadaşımız rahatsızlıktan ötürü kusura bakma .

Forum kullanma konusunda biraz acemiyim, alakasız bir yere alakasız bir konu girebiliyorum,
başlık güzelse o an aklıma geleni yazıyorum, juniorluğuma verin Smiley

estağfurullah hocam durabilirdi ben sadece yaptıklarımı paylaşıyorum bu konudan fikirle gördüğün bulduğun şeyleride paylaşabilirsin burada.Silmek yerine kısa bir yorumla kendi konunun linkini verebilirsin.
member
Activity: 88
Merit: 12
Bu konuyu başlığı açan arkadaşımızın başlık formatını bozduğumu düşünerek,
farklı bir ana başlık altına, yeni başlık açarak, taşıdım.
Dolayısıyla yukarıdaki mesaj kendini imha etti.

Bitcoin ve altcoinler için, fiyat tahmin öngörüsü veren siteler ?

https://bitcointalksearch.org/topic/bitcoin-ve-altcoinler-icin-fiyat-tahmin-ongorusu-veren-siteler-3145843

İlgi çekebilecek ve detaylı bir konu; girilen mesajlar, başlıktan alakasız kirliğe yol açabilirdi.
CyberSensei arkadaşımız rahatsızlıktan ötürü kusura bakma .

Forum kullanma konusunda biraz acemiyim, alakasız bir yere alakasız bir konu girebiliyorum,
başlık güzelse o an aklıma geleni yazıyorum, juniorluğuma verin Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 100
Daha uzun vadeli tahmin analizi isteyenler bu aşağıda verdiğim siteye göz atabilir,

https://walletinvestor.com/forecast

Paylaşım için teşekkürler dostum, yalnız bu analizleri yaparken ICO'ların içeriği ve gerçekleştirmeye çaılştığı teknolojilerin uygulanabilirliği ile alakalı veriler de baz alınıyor mu bu da merak konusu
full member
Activity: 602
Merit: 122
Ben de konuyu merakla takip ediyorum, daha sonra kaybetmemek adına yorumum burada dursun.
jr. member
Hello World!
17.03.2018 Tarihi için Günlük Close Tahminlemesi,

Model v2.0.1 e yükseltildi temel parametre güncellemeleri ile yakınsaklık arttırıldı.

http://oi65.tinypic.com/2iruk3c.jpg
Tahmin:9469.9999829200005$
Pages:
Jump to: