Pages:
Author

Topic: Bitcoin in sert yukarı çıkışı 9.750 dolar olmasıyla altlar çöktü - page 4. (Read 904 times)

newbie
Activity: 135
Merit: 0
Her yerde olduğu gibi bu platformda da tecrubeli ve planli hareket edenlerin yaninda acemice davranan yatirimcilar bulunmakta. Durum boyle olunca altlardaki düşüş de son derece normal oluyor ama altlarin kisa sure icerisinde toparlayabilecegi dusuncesindeyim.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Boyle bir durum maalesef mevcut alt coinler her an icin tehlikede gorunuyor. Sert cikislar hep korkutmustur.
member
Activity: 308
Merit: 10
Altları etkileyecek bir durum olsa da bitcoinin ara ara sert çıkışlar yapmaya ihtiyacı var ki zaten her sert çıkışın ardından durağan bir grafik çizerek altların toplanmasına yardımcı oluyor bu yüzden korkulacak bir şey yok bence.
full member
Activity: 714
Merit: 125
BTC soluksuz yükselirken ETH'de hiç fena gitmiyor açıkcası, altlar daha da çözülecek gibi duruyor, bazı altlar da bağımsız hareket ediyor ancak genele bakıldığında altlar biraz hırpalandı bu yükselişten şimdilik.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Bitcoin miktarım ciddi oranda düştü. Yine de panik yok, BTC seviyeyi korumaya başladığı gibi tekrar toparlayacaktır. Beklemedeyiz.
member
Activity: 322
Merit: 16
herkes yükselmeyi takip ediyor ama satmada neyin nesi. halbuki biraz sabırlı olsalar yukarıya göre aşağıdakiler toparlanıyor hemen ve durum düzeliyor. paniğe gerek yok:)

Son iki seferdir insanların panik yapıp veya kârlarını kaybetmekten korktukları için satış yaptıklarından dolayı bu seferde aynısı olur diye mutlaka satış yapacaklardır. Bunun aşılması artık çok zor görünüyor
member
Activity: 350
herkes yükselmeyi takip ediyor ama satmada neyin nesi. halbuki biraz sabırlı olsalar yukarıya göre aşağıdakiler toparlanıyor hemen ve durum düzeliyor. paniğe gerek yok:)
newbie
Activity: 171
şu anda 9.817 olarak seyrediyor, her gece bir 200 dolar kadar çıkıyor, bakalım 10 k yı kırabilecek mi bitcoin.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Bıtcoın anı yukselışınden dolayı boyle oldu stabılıze oldukdan sonra altlar kendıne gelecekdır bu sene altların senesı olacağı kesın sağlam olanların.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bu olayı hala anlayamadım ne güzel Bitcoin yükseliyor altcoinler neden düşüyor Bitcoin düşünce de yükselseler bari
member
Activity: 268
Merit: 12
bana göre şu an bitcoinde altcoinler de iyi gidiyor. en azından benim takip ettiğim altcoinler iyi gidiyor. bitconin yavaş yavas yükselmesi işime geliyor aslında.
newbie
Activity: 238
Altcoinler oldukca sallantili bir piyasa bence bitcoinden daha fazla riskli bir ortam. Dikkat etmek lazim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bu sekilde devam ederse hic bir sikinti olacagini dusunmuyorum. Ne sert cikis ne de dusus hic bir zaman iyi degildir.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Bitcoin artmaya başlayınca herkesi bir panik havası sarıyor ,bitcoin kripto piyasasına bilinçaltı yerleştirdiği bir durum artmaya başladığında bitcoin fiyatının nerde duracağının kestirilememesi , buda yatırımcıya panik yaptırıyor.

Özellikle yeni yatırımcılarda çok büyük panik oluyor.
newbie
Activity: 99
Altcoinlerin en kotu tarafi bu iste bitcoin ne zaman sert cikis yapsa cokuyor ne zaman bitcoin dusse yine dusuyor. Altcoinlerin hareketlenmeleri icin bitcoinin daha duragan olmasi gerekiyor.
ben de aynı düşüncedeyim. btc sabit dursa yeter Smiley
member
Activity: 224
Altcoinlerin en kotu tarafi bu iste bitcoin ne zaman sert cikis yapsa cokuyor ne zaman bitcoin dusse yine dusuyor. Altcoinlerin hareketlenmeleri icin bitcoinin daha duragan olmasi gerekiyor.
member
Activity: 448
Bitcoin artmaya başlayınca herkesi bir panik havası sarıyor ,bitcoin kripto piyasasına bilinçaltı yerleştirdiği bir durum artmaya başladığında bitcoin fiyatının nerde duracağının kestirilememesi , buda yatırımcıya panik yaptırıyor.
member
Activity: 336
Olası bitcoinin sert hareketlerinde altların buna olulu karşılık verdiği pek görülmüş bir durum değil zaten , hele ki bitcoin 3-5 bin dolar anlık artışlar sergilediğinde altkoinlerin ne durumda olacağını kestirmek bile istemiyorum .
member
Activity: 392
Bitcoin fiyatının ani yükselişleri ve düşüşleri karşısında alt koinlerin buna ani tepki vermesi artık olağan bir durum haline gelmeye başladı .Sadece 2-3 bin hatta 600-700 dolarlık artışlarda altkoinlerin ani düşüş göstermesi altkoin yatırımcıları açısından adeta tsunami etkisi oluşturuyor .
full member
Activity: 462
Merit: 100
Şu anda bitcoin 10.000 dolar sınırında. geçtiğimiz hafta yavaş yavaş test etti muhtemelen 10 bin sınırını geçecek. Altlar da sert bir bitcoin yükselişi olmadığı sürece yavaş yavaş toplayıp yükselişe geçecektir. Panik yapmamak lazım!
Pages:
Jump to: