Pages:
Author

Topic: Bitcoin in sert yukarı çıkışı 9.750 dolar olmasıyla altlar çöktü - page 6. (Read 903 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
zaten bu belli bir şey. bitcoinin sert çıkışları her zaman altcoinleri kötü etkilemiştir. yani bunda şaşıracak veya araştırılacak bir durum yok. normal durum böyle seyrediyor.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
sert çıkışta benim altlarda bir çöküş beklentim zaten vardı, bu arada da bence piyasanın durulmasını bekleyip altlara yatırım yapmak gerekiyor diye düşünüyorum
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Bitcoin sürekli olarak düşüş yaşarsa olacaklar belli sonumuz gelir, ama böyle yükselişler yaparak altcoinlerin kızarmasına yol açarsa sıkıntı yok bana kalırsa  altcoinleri bir noktada bekliyor yükselişler yaşanıyor, sonra Bitcoin devam ediyor yükselişe nasılsa.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Bitcoin artsın da altcoinler de toparlanır zamanla diye düşünüyorum. Ki öyle de olacaktır zaten bitcoin en az 15 bin dolar seviyelerine gelsin daha sonra altlar hızla artışa geçer.
member
Activity: 195
Merit: 10
-
hocam bitcoin sert yükselişler yaptığında hep altlar çöker,  hızlı düşüşler yaptığında da altlar çöker, bu genel bir kural haline gelmiştir
member
Activity: 392
Bitcoinin ani yükselişlerinde alt kinler ters etki verip birden aşağı çekiliyorlar , ne olursa olsun bitcoinin yükseldiğini uzun süreden beri göremiyorduk , bitcoinin yükselmesi ile piyasaya ayrı bir hava geliyor.
full member
Activity: 252
Merit: 103
Geçen senede aynısı olmuştu bitcoin uçtukça altcoinler aylarca yerlerde sürünmüştü eğer bu senede pump dönemlerinde böyle giderse vay halimize.
full member
Activity: 350
9.750 yi bir türlü aşmadı ya, bence ileride aşar diye ümit ediyorum, aştığı gibi zaten bir 10k yı aşmadan bırakmaz arada 200-250 dolar kalıyor,
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Altlarda toparlanacak ama sabır çünkü btc daha rahat bir hale gelmedi çıkıyor ama hala kırk sıkıntı ile gidiyor 10k yı geçmemiz lazım. Marketcapta 500 üstü olması lazım.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Bitcoinin 9750 doları görmesi evet bir çok kişiyi panik havasına itti fakat neden böyle bir şey yaptıklarını çözemedim belki kısa vadeli satıştan kar etmek istemiş olabilirler.
full member
Activity: 602
Sabaha karşı bitcoinin 9.750 doları görmesiyle altlar bir anda panik satışlarla çöktü insanlar telaş yapmasa bu olaylar gerçekleşmez şuan altlar yavaş yavaş toparlıyor acele etmemeyi öğrenmemiz gerek

Millet cep doldurup kaçmanın peşinde, belki de bu son zamanlardaki artışın kalıcılığı yakalayamaış gibi görünmesi insanları paniğe sevk ediyor.
newbie
Activity: 131
yaniiii benım elim de ufak miktar bitcoin var onu alt coine cevirmelimiyim
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Altların çöktüğünü söylemek haksızlık olur. Tüm altlar ufak ufak kıpırdanmaya başladı hatta bazı altlar Bitcoinden daha fazla yükseldi. Bitcoin altları çökertecek yükselme hızına erişmedi henüz.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Geçici bir düşüş yaşadık ancak piyasa çok düşmeden kendini toparladı. benim gözlemlediğim altcoine çokta birşey olmadı ve birçoğu eskisinden daha iyi durumda yada mevcut yerini korumakta.Ortada çok feci bir durum yok altcoinler için.
member
Activity: 350

düşmesine düştü ama sonradan da epey toparladı. aslında arkadaşın dediği gibi panik yapmaya gerek yok. o kötü günler geride kaldı diye düşünmekteyim çok olumsuz bir şey olmadıkça...
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Alt coinlerin Bitcoinin fiyatının hızlı bir şekilde yükselmesiyle düşmesi normal bir durum çünkü piyasa oyuncuları biliyor ki Bitcoinin hızlı yükselirse altlardan satışlar yapılır ve Bitcoine geçiş başlar bu yüzden altlar daha çok değer kaybeder.
newbie
Activity: 224
kesinlikle katılıyorum.panik satışlar piyasaya zarar veren en olumsuz faktörlerden biri.zararın neresinden dönersek kardır mantığı bu piyasada daha çok zarar etmeye sebep oluyor..
newbie
Activity: 182
Bitcoinin sert yükselişi altları panikletmiş olmalı. Piyasaya yabancı olanlarında paniğe sebep olma ihtimali yüksek. Neyse ki düşüşler durdu şu günlerde piyasa yem yeşil umarım böyle devam eder. Biraz baharı yaşayalım.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Altlar ile bitcoin arasındaki bağlantı nasıl birşey anlamadım. Bitcoindeki çıkış niçin altcoinlerde düşüşe neden olsun.
member
Activity: 406
Bitcoinin yön farketmeksizin aşağı da yukarı da hareketinde altlarda düşüş meydana geliyor. Biraz stabil kalınca kendine geliyorlar aslında.
Pages:
Jump to: