Pages:
Author

Topic: Bitcoin in sert yukarı çıkışı 9.750 dolar olmasıyla altlar çöktü - page 5. (Read 903 times)

full member
Activity: 280
Merit: 102
şu anda bitcoin 10 bin doları ha geçti ha geçecek, çok sınırdan yakalıyor, ama bir türlü kendini yukarı atamıyor, bana sorarsanız kısa sürede yukarı atacaktır diye düşünüyorum, belki bir düşüşle 8k dolarlara gelebilir ama gene de aynı şekilde yükselir
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Altlarin dususu gecici oldu. Kendilerini toplamalari cok uzun surmedi. Umarim sert bir cikis yapmaz bitcoin.
member
Activity: 75
Merit: 10
bitcoinin yukselmesiyle coken altlar cok rahat toparlar arkadaslar. hatta guven geldigi icin daha saglam bir artis bile yapabilirler.
newbie
Activity: 154
Acele işe şeytan karışırmış derler, bu işte en önemli nokta sabırlı olabilmek. Sabredersen güzel kazançlar elde edersin. O gün için 9750 den dönen btc şimid tekrar o seviyeye geri geliyor belkide bu gece 10k da olabilir. Bekleyip göreceğiz.
member
Activity: 308
O sabah bitcoin bir yoklama çekti sanırım bu akşamada 9600 seviyesini aştı tekrar 9750 ye doğru gidiyor. Allah sonumuzu hayırlı eylesin bakalım 10k barajını kıracakmı?
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Altlarin yeniden yukselisi gerceklesti bence umarim sert yukselis yapmaz bitcoin cunku altlar buyuk tehlikeye giriyor.
member
Activity: 231
btc sert yükselişler yapınca bu durum hep yaşanıyor hocam, yani birden bire artıyor btc, ve akabinde altcoinler çöküyor
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Bu tür silkelemeler hep varoldu bundan sonra da olacak, keşke isabetli kararlar alınabilse o anlarda da çıkış yapıp altlardan daha fazla miktarda alınabilse ama çok çok zor maalesef. İnsanlar hemen kar satışları için harekete geçmese esasında yükselişin hızı kesilmeyecek ama ayı piyasası insanları korkak alıştırdı. Keşke tüm altlar bitcoinin fiyatına bu kadar bağımlı olmasada piyasa daha bağımsız bir tutum sergilese ama sanırım bu etkinin kırılması için çok farklı faktörlerin devreye girmesi gerekiyor.
newbie
Activity: 196
ben altcoinlerin bitcoinden bu kadar etkilenmesini anlayamıyorum.zaten hepsi de etkilenmiyor ama neden herkes böyle konuşuyor ilginç..
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Piyasa su anda oldukca gerilmis durumda. Bir cok yatirimci 10 bin dolar icin bitcoini bekliyor. Umarim asiri yukselisle altlar yok olmaz.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Bu sert çıkışlarda genelde böyle etkiler oluyor altlar için ama açıkçası tam manada çöktü bittiler dememek lazım. Özellikle birkaç altcoin güzel çıkışlar yakaladı.
member
Activity: 182
Kripto para piyasası sabır isteyen bir iş, panik hareketleri insana çok şey kaybettirir. Ani iniş çıkışlarda paniklemeden sabırla piyasayı takip etmek lazım.
member
BU donemde Bitcoin artisi altcoinleri cok fazla dusrecegine inanmiyorum. Yatirimcilar artik daha tecrubeli. Bitcoin tabiki de her zaman icin guvenli bir liman olacaktir. Altcoin ve ICO lari kullanarak eldeki Bitcoin sayisini yukseltmek te mumkun.
member
Activity: 448
Bitcoin sert yükseliş sıçrama yaptığında alt coineleri ezip geçiyor , gerçi gözden kaçırmamak gereken bir durumda bitcoin sert düştüğü zamanda altlar sert düşüyor ,piyasa bitcoinin durumuna göre hareket ediyor .
member
Activity: 336
Bitcoinin ani sert hamlelerinde aşağı yada yukarı alt coinler hızlı bir şekilde tepki verip düşüşe geçiyorlar ,çok ilginç bir algoritmaya sahip kripto piyasası ,bundan sonraki süreçte bitcoinin ani artışları mayıs ayı ortasından itibaren artacak , alt koinlerin halini düşünemiyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Altların düşüşünün Bitcoinin yükselişi ile alakası yok çünkü Bitcoin altların çökmesine sebep olabilecek şekilde hızlı yükselmiyor. Ayrıca Bitcoinde yükselişinin ardından biraz geriledi. Bunun sebebi piyasanın henüz altlarında yükselişini arttıracak yatırımların gelmemiş olmasından kaynaklanıyor. Bir de piyasada icolara ve dolayısıyla altlara eskisi kadar güvenilmiyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
altlar çöktü tamam ama hocam, şu anda ufak ufak güzel yükseliyor altlar, bu da bize bu kadar karamsar olmamamızı gösteriyor, en temizi optimistik olmak
member
Activity: 224
ani yükselişte her zaman keskin tepki gösterirler. bir süre sonra ise tekrar eski yerlerine doğru gidiyorlar. sıkıntı edilecek bir durum yok.
member
Activity: 182
Merit: 11
Maalesef bitcoindeki hızlı hareketlilik bazen altları olumsuz yönde etkiliyor ve ciddi kayıplara sebep olabiliyor haliyle buda altcoin yatırımcısını fazlasıyla rahatsız ediyor
member
Merit: 11
bitcoinin yükselmesi ve bu yükselişi biraz sert yapması altcoinleri haliyle sarstı bu nedenle de onlar ne yapacaklarını şaşırdılar ama çok sürmez bu sarsıntı.
Pages:
Jump to: