Pages:
Author

Topic: Bitcoin in sert yukarı çıkışı 9.750 dolar olmasıyla altlar çöktü - page 8. (Read 904 times)

full member
Activity: 406
Merit: 104
altlar şu anda %10 ve %20 kadar değer kaybı yaşadılar bitcoin düşerse bir de oradan tokat yerler, gelen geçen tokat manyağı yapar yani
newbie
Activity: 280
Merit: 0
     Bitcoin yükselirken doğru altcoinler düşmeye başladı ya da sabit kaldı ama acele etmeye gerek yok eninde sonunda altcoinlere yükselişe geçecek
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
evet bizde fırtınaya yakalandık.dün gece hata yapıp üst fiyattan ripple aldık ve son sahibi olduk ne zaman çıkarsa satarız artık.

çokta şey yapmamak lazım burda şimdiki fiyatının 3 katından alanlar var  Cheesy Cheesy  ripple benim çaylaklık hatalarımdan aldığım fiyatları bir daha göremeyeceğimi biliyorum ama az daha çıksada satsam diye tetikteyim.
member
Activity: 308
Merit: 11
İki gündür bnb ciddi bir çıkış yapmıştı 12dolardan 15dolara ulaşmıştı ama tekrardan 13lere geriledi. Acaba diyorum bitcoin ile altcoinler arasında bağ mi var yoksa birbirinden bağımsız mi hareket ediyorlar.
jr. member
Activity: 58
Merit: 10
altlar btc ile paralel hareket eder genelde. ara sıra bu hareket bozulur ama genelde yönleri hep aynıdır. dolar bazında düşünmemek lazım.
member
Activity: 60
bugün bir anda 9000 seviyelerine geriledi. ne oldu da böyle bir değer kaybı yaşadı. ortada hiçbir sebep yokken herşey şu anda kıpkırmızı. herkes psiokolojik al-sat yapıyor resmen.
member
Activity: 364
GR
Bu durumun en buyuk sebebi tether.  Bitcoin yukselirken millet alt coinleri tether ile alip btc ile satiyor.  Boyle boyle btc bazinda epey dusuyor bunu goren diger yatirimcilarda dusuyor diye yuklenince dibin dibini gorduruyorlar.  Halbu ki neden btc ye gecersin.  Kimse gecemese hepsi yukselse daha iyi degil mi,  ama bu tether var oldukca dusecektir.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
En kısa sürede altlarda yine güzel bir toparlanma başlasa iyi olur çünkü herkesin morali bozulmaya çok yatkın. Tam da güzel bir yükselişe odaklandığımız dönemde yine terse düşmek istemeyiz.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
İnecek mi çıkacak mı derken yine iki ucu açık bir döneme girdik. Artık beklediğimiz yükseliş grafiği gelsin ve yolumuza bakalım inşallah
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Klasik döngü gerçekleşiyor anormal bir durum yok şuanda piyasada ,zaten her şey olması gereken şekilde ilerliyor rahat olun  Undecided
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
sonra düzeltme geldi. düzeltmelerden sonra altlar kendisini tekrar toplar. zaten 10k ya çıkmadan bir süre daha buralarda gezinir.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Sanırım tekrar gir çık silkelemesi yapıyorlar kullanıcılara.Çünkü ufak bir artış olduğu gibi yüksek miktarda dışarıdan giriş oldu hacimlerde artışlar oldu.Tabi ki giriş olunca da zenginler onların çıkışlarını yapıyor.
member
Activity: 448
Bitcoin yukarı doğru hamleyi sert şekilde gerçekleştirince altlar buna kayıtsız kalmadı sert bir düşüş gösterdi , piyasa tekrar kırmızı hal aldı , yarından itibaren altlar bu şoku atlatır ve piyasa yükselmeye kaldığı yerden devam eder.
newbie
Activity: 112
9 yıllık kısa geçmişi boyunca çok enteresan badireler atlatan ve bugüne gelmeyi başaran Bitcoin’i diğer balonlardan ayıran şey ise, her düşüş sonrası toparlama göstermesi. eğer risk almam diyorsanız kar ediyosanız satı, ama beklerlim derseniz bu kesinlikle kısa vadede daha karlı olacak bir yükselişe işarettir.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
evet bizde fırtınaya yakalandık.dün gece hata yapıp üst fiyattan ripple aldık ve son sahibi olduk ne zaman çıkarsa satarız artık.
newbie
Activity: 294
altlardaki panik satışı btc nin çok hızlı parlayacağını düşündükleri içindi, şimdi btc den kar eden altları yeşillendirir.
member
Activity: 728
Trphy.io
Geceki düşüş hafiften kaygılandırsa da piyasalar çabucacık toparladı durumu.
Buradan alınan destekle artık yukarılara tekrar odaklanabiliriz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
ETH de 700 dolardan 650 dolara kadar düştü fakat hızlı toplarlanıyorlar . Son haftalarda iyi yükseldiler .
member
Activity: 336
bitcoin kripto paraların amiral gemisidir.bence bitcoindeki artış muhakkak diğer kripto paralarada sıçrıyor.bugüne kadar hep böyle oldu.kısa vadede panik satışlar bunlara aldanmayın.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Ben de tüm coinler biraz düşmüş zannettim baktım bitcoin artıda duruyor, 9750 den 9200 e fena çakılmış am direk toparlanmış çok rahat 10k'yı kırar.
Pages:
Jump to: