Pages:
Author

Topic: Bitcoin İlk 100 Zengin Listesi - Kimdir Bunlar? - page 3. (Read 10717 times)

full member
Activity: 151
Merit: 100
Anonim kalmaları herkes için en iyisi. Düşünsenize biri ifşa oldu ve başka biri onu kaçırıp işkence ile wallet şifresini alıp kayıplara karıştı. Gidip başka bir ülkede bitcoinleri bozdurup milyoner oldu. Çok tehlikeli bence ifşa olmaları.
full member
Activity: 350
Merit: 106
ben o zman bitcoin alsam bile şimdiye 10 sefer satardım. gerçekten bu zamana kadar tutabilmek asıl mesele tebrik etmek gerek adamları
full member
Activity: 182
eHarvestHub
Muhtemelen ilk sıradaki kişi veya kurum bir teknoloji veya yatırım şirketi. 2011'de giren abimize de ileri görüş ödülü vermek lazım. Harbiden geleceği görmüş adam. 79k btc almış ve değeri şuanda 278m$. Helal olsun valla
member
Activity: 88
Merit: 10
Bitcoin ile zengin olmak benim için artık bir hayal şu anda 3.000 $ bir bitcoin alıp unutsam desem okadar para bende yok. Ama eth yada waves gibi alt coinler iler olabilecek bi iş.
full member
Activity: 504
Merit: 103
https://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html

Buradaki walletlar kime ait tahmin edeniniz var mı?

Early investorlar ve FBI walletları olabilir içinde başka kimlerdir? Zombie olanları var mıdır?
anladım saol, bilgi için tesekkürler.
member
Activity: 89
Merit: 10
Eskiden bu btc alemi hep dutluktu. şimdi çok değerlendi yeğen  Grin
full member
Activity: 398
Merit: 118
Bizde imzalardan bekleti içerisindeyiz zamanında götüren götürdü keşke bizde
zamanında biraz kenara koysaydık gerçi beklemeden satardık gene Cheesy
full member
Activity: 546
coiin alıp bizde mi kuluçkaya yatırsak millet 10 sene sonra milyoner olup çıkıverdi:)
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bu tarz bir konu gördüğümde hep hayal kurmaya başlıyorum zamanında bitcoin alıp unutmuşum v.s diye Smiley Çoğu insanda eminim benim gibidir heralde bu sayısal loto oynayıp büyük ikramiyeyi hayal etmek gibi bir şey Smiley Geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek hala bizim elimizde.
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
Bu liste guncel bilgileri yansitmiyor. Kendi BTC adresinizi girerek kontrol edebilirsiniz. Degerler cok yanlis cikiyor.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
Hocam 2009'da o değerleri görmedi yalnız. 2013 falan olabilir. Ama o zamanlar teknolojiye ucundan bakıp vazgeçmiş çok insan var tabii. Hackaday'de yayınlanan hdmi splitter ile bitcoin mine etme makalesi çok ilgimi çekmişti, hala da unutamam. Bence o adam bariz bitcoin zengini olmuştur. Hakediyor da zaten.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Düşündükçe insanın çıldırası geliyor 2010 yılında 100 dolarlık btc alıp keşke 10 yıllık uykuya falan dalsaydım 😱😱
full member
Activity: 210
Zaman makinem olsa keşke.

Elime grafik sonuçlarını alıp 2009 yılına gidip tekrar 2017'e kadar yaşardım Cheesy

Belki 2025te de "ahh ulan zaman makinem olsa da 2017ye geri dönsem" falan deriz. Belli mi olur? Wink

Olacak gibi de duruyor. Bu ahhlari vahhlar hiç bitmeyecek. Kendim de buna dahilim yanlış anlaşılmasın Smiley

İşte bunu dememek için piyasaya girdik artık.

Yoksa 2009'dan sonra mesela 865 TL olduğu zamanı da hatırlıyorum BTC'nin o zamanlar hiç ilgilenmedik. Cheesy

Tekrar kafamızı duvara vurmamak için çalışmalıyız Tongue
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

Elime grafik sonuçlarını alıp 2009 yılına gidip tekrar 2017'e kadar yaşardım Cheesy

Belki 2025te de "ahh ulan zaman makinem olsa da 2017ye geri dönsem" falan deriz. Belli mi olur? Wink

Olacak gibi de duruyor. Bu ahhlari vahhlar hiç bitmeyecek. Kendim de buna dahilim yanlış anlaşılmasın Smiley
full member
Activity: 210

newbie
Activity: 22
Bundan bi 3 yıl sonra sizin içinde aynı şeyleri söyleyebilirler neden olmasın Smiley fırsatlar her zaman var arkadaşlar önemli olan onları yakalayabilmek Cheesy
newbie
Activity: 25
Maliyeden misin kardesim neden sordun?  Wink
newbie
Activity: 1
tüm paranı tek adresde ve tek backupla saklamak biraz saçma olmaz mı? bazılarıda muhtemelen btcleri bir kaç hesaba bölmüştür.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
ilk 100 de olmasada bizim türkçe forumda bile hatrı sayılır miktarı olan çok adam var 500k tl üstü para yöneten godamanlar var, ha listedekiyle kıyas olmaz belki ama bana göre onlarda zengin  Smiley
sr. member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
Bir belgeselde bitcoin 1 USD seviyelerindeyken 30-40 bin tane (tam rakamları hatırlamıyorum) alan bir adam vardı, benim yaşlarda, henüz genç. O zamanki fiyatlarla çoktan dolar milyoneri olmuştu bile. Şimdi o serveti beşe ona katladı.

Onun gibi kim bilir kaç tane var... O değil de bu Ethereum'un son 4 ayına baktıkça içim gidiyor.

Edit: Ahaha... Listeye baktım, "onun" gibi 111 tane varmış.

Bahsettiginiz kisi unlu Bitcoin zengini Roger Ver, kendisi bitcoin tanrisi(Bitcoin Jesus) olarak taniniyor. Gercekten zeki bir genc. Amerikan hukumeti ile yasadigi sorunlar nedeniyle de Japonya`ya irtica etmek zorunda kaldi. Halen Tokyo`da yasamakta. Bahsettiginiz belgeselin adi da "Bitcoin Gospel". Ingilizcesi olan arkadaslara mutlaka izlemesini tavsiye ederim. Buraya belgeselin linkini birakiyorum. http://www.bitcointime.site/documentary.html

Tam üstüne bastınız, işte o! Japonya'da takılıyordu. Ben de tekrar izleyeyim, teşekkür ederim.

Bu BCH bokunun mimarıdır kendisi tam dayaklık gavat Roger Ver.
Pages:
Jump to: