Malo sam 'u ofsajdu' prodao sam 7900 long (od 5500 i 6700) ali me ovo baš ulovilo nespremnog. Otvorio sam 8900 short da malo popravim stvari, vidjeti ćemo hoću li samo napraviti još veće sranje.
Znam da ovo čudno izgleda pošto dramim a zapravo sam zaradio gledano u USD - ali to mi nije trading plan. Plan je imati što više BTC-a a onda mi ti zatvoreni longovi baš i ne pašu.
Jedina šansa po meni je uvijek suprotno od većine za male iznose.
Ma ne nužno, breakout dugih resistancea uvijek daje eksplozivnu reakciju. Kad razmisliš - logično je. Kontrolira ga ljudska FOMO psihologija. Ne kažem da nema manipulacija, ali ne vjerujem baš ni da je svaki pomak fake. Iste reakcije imaju valute, dionice, CFD-ovi..
Ali šalu na stranu... Kad pogledaš kakvi su to skokovi, pa to nije normalno. U nekoliko dana od $7000 do $9400 i sad opet natrag na $8500. Zato ja holdam i ovakve oscilacije me ne diraju previše Jedino mi se ne sviđa tišina na forumu pa sam htio pokrenuti malo razgovor
Super ulaz, bez obzira na iznos.
Leverage je meni jedino alat koji mi omogućava da manje BTC-a držim na burzi. Koristim ga na način da ako mi je banka 1BTC da na Binanceu ostavim 0.1BTC i igram s 10x leverageom. Znači, iste pozicije, isti iznos kapitala ali leverage zbog sigurnosti. Koristiti leverage s punim portfoliom je jedan od najbržih puteva u Vrapče.