Битфури, а че ж ты когда чип свой пиарил проплаченных троллей не боялся нисколько?
Було достатньо часу перетролювати троллів
+ мене попросили не виснажувати нервову систему людям
Я й сам потролити не проти
але тонко та красиво
Ну и раз ты с темы съезжаешь - поясни кто 100тх пул запустил раз это не ты? И прямо такой мифический кто-то кто может тебя грубо нахуй послать после того как ты ему чипов насыпал?
З якої теми ? Якщо робив замовлення на Україні - пиши на рідній мові. Мені взагалі-то приємно - що я такий собі супер-мен і пул можу зробити і 100 TH/s запустити
))) там десь людей 80 у сукупності спрацьювало на цей результат - але приємно, що лаври мені приписують
)))) Тому потужності там і є, та ще й швидко - насправді дуже багато роботи різні люди та команди провели. Щодо пула - є власник пула, а є його користувачі - це різні люди, та власник пула взагалі від заліза досить далеко - плати не розробляє - просто усім потрібен пул нормальний, щоб платив нормально та рахував потужності чесно, не втрачаючи хеши по дорозі. Мені наприклад простіше заплатити 3%, та не писати пул та не втрачати на соло + інші речі - щоб моніторінг стану обладнання був. На тему послати - от коли по ghash.io розробка буде завершена та стане він публічним, та буде підтримка користувачів - от тоді ніхто нікого посилати не буде - але для цього час потрібен, а розробник та власник пула дуже свій час цінує, котрий я йому не оплачую, щоб звертатися з тупими запитаннями. А він дуже добре знає - що коли вже є користувач - то посилати не дуже хорошо, а час витрачається.
Щодо того мій це пул чи ні - слід не плутати мене - та усю нашу команду - наших товаришів. Тому коли Тімур каже бітфурі - це не означає що це особисто моє, та швидше мав на увазі що пул зроблено за моєю ПРЯМОЮ підтримкою. Але - я ща раз підкреслю - його розробку не оплачував, комісію пула не отримую, а навпаки сам сплачую від своїх потужностей на пулі. Підтримка і запит на пул - дійсно мій - тому що інші пули (по перше слуш зі своїм стратумом) - мене не чув та не співпрацьював (а просив я не дуже багато - щоб був стратум на C чистий під контролери та щоб стата у пулі та у майнері завжди співпадала та відповідала дійсності), тому буде інший пул, що працює нормально, зроблений дуже кваліфікованую людиною.
По МОЇМ ОСОБИСТИМ терахешам - їх там нажаль набагато менше :-( щоб було більше потрібно було все самому робити
))) Але краще щоб було менше, ніж щоб не було зовсім. Але за таким прикладом ходити далеко теж не слід - досить подивитися на те, що відбулося з 100 TH/s, які повинні були стартанути в Польші - там все вони самі схотіли зробити. Але життя вчить так, що як усе сам - то і усі труднощі теж сам. Я навпаки дуже задоволений, що не сам :-) Хочу ще додати - що ніхто нікому тут ніякої подлості не робив по залізу та строкам, але кожна сторона, що отримала чіпи робила з ними те, що вважала найкращим, та заздалегідь ніхто не знав де в кого виникнуть проблеми - на початку взагалі саме швидке (перше) рішення повинно було бути в Польші - вони раніше усіх зробили плату та відіслали замовлення - але так не сталося - були жорсткі помилки, але нам наприклад здавалося що ми дуже відстали від усіх та не знаємо що робити з чіпами (тут не в тому сенсі що не знаємо як чіп один на плату запаяти, а як налагодити виробництво серії).
Другий батч буде виглядати спочатку у вигляді чіпів, які є в наявності, а потім у вигляді пристроїв працьюючих.