трагических случайностей не бывает, бывают тока спланированные диверсии...
Этому нас Битфюри уже научил
Не треба так хвилюватися. Наскільки мені відомо з вашими платами все добре! Роблять їх люди, які вже першу інженерку нормально зробили - ФАН їх пропозицію підтримав - в них перші плати (щоб не питали зайве - більша частина - це те що вони раніше купили, а раніше запрацювало в них - бо вони швидше та дуже чітко проробили тестові чіпи!) запрацьювали ще десь в початку цього місяця. Стосовно там тижня туди - тижня сюди - не думаю що то є принциповим - для кого це принципове - мусять купляти чіпи та _самостійно_ керувати усім процесом виготовлення пристроїв - тоді за кожну помилку як в строках так і в цінах будете чи отримувати бонус якщо помилки не зробите, чи нести втрати якщо зробите. Мій досвід - рідко кому вдається не робити помилок - в мене в дизайні чіпа наприклад знайшлися, хоч і не фатальні, та це й вдача - це також причина чому я не лізу та не поліз в процес виготовлення - це дуже багато часу, та завджи гарантовано будеш винуватий - хоча це досить і цікаво
Тому коли хтось там щось каже, що це дуже легко - то є брехня - а вважаєте інакше - спробуйте самі, але ще раз попереджаю - якщо хтось каже що виробництво це легко - швидше він є брехун - таке наприклад трапилося з однією командою в Києві - їм пообіцяли радіатори зробити швидко та й дешево - та не зробилі. Гадаю що ніхто, хто брав чіпи не буде зараз казати що це легко, та ще й швидко. А деякі люди брали з надією запаяти чіп протягом тижня - але - мало у кого вийшло, не кажучи про серійне виробництво! Хоча є й інша сторона медалі - якщо замовлення невелике - то самостійно може вийте й швидше набагато (наприклад 40-200 чіпів).
По наступних кроках з досвіду який я побачив - гадаю що наступних "попередніх" замовлень в нас вже не буде - оскількі практично не можливо витримувати усі параметри замовлення заздалегідь, а будуть або чіпи або пристрої з поставкою протягом тижня. А якщо для виготовлення пристроїв будуть потрібні додаткові кошти - то розумно залучати їх в інший спосіб (наприклад в обмін на частку виготовлених пристроїв з правом подальшого продажу). Це досі моя думка, однак більшість компанйонів вже її підтримують та думаю на чергових зборах ми це погодимо. Треба цю хибну концепцію БФЛа ламати. Хочу сказати, що початково я був проти попередніх замовлень, однак є й інша річ - ви повинні радіти що не придбали bfl, avalon, knc, asicminer, hashfast, fpga або відеокарту - тому що - там би ви вирогідно отримали втрати, а тут - в вас досить гарні умови, при яких я не бачу випадків пов'язаних з динамікою здобучі, щоб ви програли. Чому я так кажу - гм - вважайте що можливо я знаю дещо більше, чим те про що можно прочитати на форумах, або тому що в мене є добра гадальна книга
)))) Це не важливо чому :-)
По пулу ghash.io - я спілкувався з його автором - тим в кого є терахеш він готовий зробити акки за умови що на пулі підтримки користувачей не буде (от наприклад якщо я його в скайпі щось зайве або тупе питаю - він може послати в дуже грубій формі - хоча не завжди - залежить від настрою). Можливо якщо дуже попросити - то зробе акк і для менших потужностей. Тому - кому цікаво та хто замовив плати тут - прошу отписати мені в PM - login : password : кошель біткоіновий - якщо потужностей більше чим терахеш - нема питань, якщо менше - хз - напишіть щось добре, щоб людина не реагувала скептично - що я довів до вашого відома, що говнити автора пула не слід, та що йому зараз не будуть виносити мозок за 2 копійки. З позитиву - що мені подобається - так те, що стата в майнері та в пулі добре співпадае при використанні стратуму - це найголовне IMHO, та комісія виходить дійсно така як треба, а не так що ще 10% десь поділося. Може ще тоді до відвантаження попросимо ФАНа зробити тестування плат на створені аккі - гадаю це буде найкраща гарантія, що ви отримали все у функціонуючому вигляді. NB: створення акків гадаю актуально протягом цього тижня - через ще тиждень гадаю вже піде вам відвантаження. Плюс я не можу ghash.io коли захочу просити створити аккі - зараз зберу замовлення на аккі, та потім одним листом буду просити їх створити десь у п'ятницю.
PS. Раджу перейти на рідну мову - тому що на російській є декілька проплачених тролів, які зайдуть сюди гадити. Подивимось чи добре в них вийде збагнути що тут написане - хай ще повчать рідну мову, чи запросять додаткову оплату в своїх хазяїв на перекладача :-))))