Ben Turkiye kripto piyasasini anlamakta bazen zorluk cekiyorum.
Turkiye borsalarinda herkes komisyonlardan, islem hizindan, sahte hacimlerden, muhatap bulamamaktan vesaire sikayetci.
Bunca guzel yorum, guzel review, yil sonuna kadar sifir komisyon, sahte hacim yok, adamlar maillere aninda cevap veriyor, forumda surekli aktifler.
Nerede bizim traderlar? Hacim hep 10 btcnin altinda.
Daha ne yapmasi gerekiyor bir borsanin Turkiye'de hacim kazanabilmesi icin?
Reklam icin yazmiyorum bunlari, gercekten bu projenin forumdaki bu basligindan sonra halen bu denli dusuk hacme sahip olmasini anlayamiyorum.
Neden Bitneks'i tercih etmeliyim?1-) Bitneks.com, Türkiye'nin en düşük komisyon oranlarına sahip kripto para ticaret platformudur. Uyguladığı düşük komisyon oranları ile kısa zaman içinde bir çok kriptopara yatırımcısının ilgisini çekmeyi başarmıştır.
2-) Bitneks.com'da kripto para yatırma işlemleri diğer platformlara göre çok daha hızlıdır. Bitcoin yatırma işlemlerinde 1 onay, diğer kripto para yatırma işlemlerinde 3 onay şartı bulunduran Bitneks, arbitraj yöntemi ile ticaret yapan kullanıcıların tercih sebebi olmaya başlamıştır.
3-) Bitneks.com'da hesabınızda kimlik onayı yapmadan kripto para yatırma çekme ve alış satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Başka hiç bir platformda bulunmayan bu özellik Türkiye'de sadece Bitneks.com'da bulunmaktadır. Sağladığı bu avantaj ile kimlik bilgilerini gizli tutmak isteyen kullanıcılar Bitneks'i tercih etmektedir.
4-) Bitneks.com yenilikçi yapısı ile bütün üyelerine %25'e kadar oranla ortaklık programı sunmaktadır. Kullanıcı referans linki ile üye olan kişilerin yapmış olduğu alış satış işlemleri üzerinden Bitneks'in elde ettiği komisyon gelirlerinin en az %15'ini referans sahibinin hesabına tanımlıyor. Ayrıca aylık işlem hacmine göre referans gelirleri %25'e kadar orana yükselmektedir.
5-) Bitneks.com'u geliştirilmiş özel tasarımı ile hem mobil hem de masaüstü cihazlarda büyük bir kolaylıkla kullanabilirsiniz. Gelişmiş market özelliği ile global borsa deneyimi yaşayabilirsiniz.
6-) Bitneks.com, kripto para sektöründe uzmanlaşmış teknik destek ekibi ile bütün sorunlara 7/24 çözüm üretmektedir. Yardım almak istediğiniz her konuda bilgi almak için destek ekibi ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz.
7-) Bitneks.com, her hafta kullanıcıları arasında düzenleyeceği yarışmalarla veya çekilişlerle daima kullanıcılarının sempatisini toplamaktadır. Düzenlenen etkinliklerde başarılı olan kullanıcılara kripto para hediye edilmektedir.
Bitneks'i tercih sebepleri günden güne daha da artacaktır. Düşünüp planlayıp uygulamaya sokacağız.
1-) Türkiye'nin en düşük komisyon oranları değilsiniz. İyi araştırmanızı öneririm. Ben borsa reklamı yapmayacağım, yetkilisi forumda varsa bizden pahalısınız desin. Demiyosa da kendileri bilir.
2-) Haklısınız 1 onay alan yok. Btcturk 2 onay istiyor depositte.
3-) Kimlik onayı olmaması demek, ileride dolandırıcılar ve bankalarla sonrasında da mahkemelerle uğraşacaksınız demek oluyor. Zira birisinin internet bankacılığı hesabını patlatan, borsanıza koşacak patlattığı kişinin ismi ile hesap acıp para yatıracak. kripto alıp sırra kadem basacak. Bu şekilde hacim olarak iyi bir hacim yakalayabilirsiniz ama iyi bir avukat tutun, tebligatlar arkanızdan gelecektir. Diğer borsalar boşuna keyfi olarak 48 saat, 96 saat bekletmiyor ilk depositten sonra.
4-) Ref sistemi sizinkine benzeyen çok yeni borsa var.
5-) Çoğu borsa hem mobil hem desktop özel tasarımlı. Dahası mobil app olan bir sürü borsa var.
6-) 7/24 destek vermeyen borsa yok.
7-) Yarışma fikri güzel. Bİtexen'de de var. Ama geçici bir süre komisyonsuz olduğunuzda iyi hoş. Komisyon almaya başladığınızda pek de sempatik olmayacak. Fyi.
Neden Bitneks?
Bu soruyu neden sordum. Çünkü facebok grubunda karşıma cıktınız ve paylaşımda; forumlarda twitterda hakkınızda paylaşımda bulunanlara milyonlara varan adette token hediye verileceği belirtilmiş. O yuzden yapılan yorumları ödül almak için yapıldığını düşündüm ve tekrar sordum. Neden Bitneks?