Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 26. (Read 104285 times)

full member
Activity: 196
Merit: 117
August 20, 2017, 10:50:04 AM

Civic'te kritik anlar... Üçgeni yukarı yönlü kırarsa güzel bir yükseliş dalgası gelebilir. İlgilenenlere duyurulur.

Üçgen bir miktar kırılmadan girmek riskli olabilir. Üçgen ile birlikte mutlaka ana direnç/destek noktasına dikkat edilmeli.

Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmanızı yapıp ona göre yatırım kararı alın.
Burda yazacağına Kripto Günlüğü konusuna yaz.

Adam istediği yerde yazsın, niye karışıyorsunuz. Ben keyifle okuyorum yav. Teknik analiz yapan çok az kaldı. Herkes işkembeden konuşuyor.

Paylaşımları beğendinize sevindim. Arkadaşın da ne maksatla öyle birşey yazdığını anlamadım doğrusu.

Burası Bitrex Analiz başlığı bende analiz yapıyorum zaten  Huh

Enteresan  Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 20, 2017, 10:49:05 AM

Civic'te kritik anlar... Üçgeni yukarı yönlü kırarsa güzel bir yükseliş dalgası gelebilir. İlgilenenlere duyurulur.

Üçgen bir miktar kırılmadan girmek riskli olabilir. Üçgen ile birlikte mutlaka ana direnç/destek noktasına dikkat edilmeli.

Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmanızı yapıp ona göre yatırım kararı alın.
Burda yazacağına Kripto Günlüğü konusuna yaz.

Adam istediği yerde yazsın, niye karışıyorsunuz. Ben keyifle okuyorum yav. Teknik analiz yapan çok az kaldı. Herkes işkembeden konuşuyor.

hEçç sanki alakasız yere yazzmış gibi, üstelik kazandırıyor da Smiley Bu arada firstblood'tan bir atak bekliyorum, haydi john rambo Wink
full member
August 20, 2017, 08:57:47 AM

full member
August 20, 2017, 07:45:13 AM
Arkadaşlar verge (xvg) hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an 55 sat civarlarında sizce kısa vadede ya da uzun vadede bir kıpırdama olur mu?

Sizin de yorumunuzu merak ediyorum hocam. Bu piyasayı güzel takip ettiğinizi düşünüyorum. Merak etmeyin söylediğiniz bir şey benim için direk yatırım tavsiyesi olmaz. Önce bir süzgeçten geçiririm, onun için rahat olabilirsiniz Smiley @Aydinizm

Yakın zamanda sağlam bi pump yemiş gazını almışlar bir miktar coinin ama sonra kademeli olarak tekrar düşmüş. Sonrasında bi dump yemiş ve fiyat sıkışmış. Şimdi görünen yine bir hareketlenme var. İşaretlediğim seviyeler önemli. 60, 61 seviyelerini takip edin. O direnci kırarsa ikinci bir pump dalgası gelebilir.

Yalnız ekibi ve projeyi iyi bilmiyorum. Fiyatla beraber güncel haberleride takip ederseniz coin ile ilgili daha sağlıklı karar verirsiniz.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
August 20, 2017, 07:27:05 AM
Arkadaşlar verge (xvg) hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an 55 sat civarlarında sizce kısa vadede ya da uzun vadede bir kıpırdama olur mu?

Sizin de yorumunuzu merak ediyorum hocam. Bu piyasayı güzel takip ettiğinizi düşünüyorum. Merak etmeyin söylediğiniz bir şey benim için direk yatırım tavsiyesi olmaz. Önce bir süzgeçten geçiririm, onun için rahat olabilirsiniz Smiley @Aydinizm

full member
August 20, 2017, 07:25:14 AM
Budamı gol!!  Grin Dinleyenler, yakalayanlar yine kazandı. Dün geceden beri 4 te 4 gidiyoruz maşallah.

Nxt'i burda yazmamıştım başka bir arkadaş konu açmış zaten onun için. Onunla birlikte 5 etti. Nazar değmesin  Grin

sr. member
Activity: 574
Merit: 250
August 20, 2017, 07:20:41 AM
Bence mayıstakine benzer bir altcoin pump başlıyor. pek çok coinde dün pump oldu, bcc, lisk, waves, dgb. bunlar sadece benim takip ettiklerim.

sebepsiz olan bu ani fiyat artışları yaklaşan bir pump habercisi gibi
full member
August 20, 2017, 07:04:19 AM

Waves'te bir miktar sıçrama olabilir. Takip etmekte fayda var. Gerçi waves bu yine tepesine birileri vurup aşşağı indirebilirler ama waves ile gönül bağımız olduğundan öyle umuyoruz diyelim  Smiley

Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle. Ekibi, projeyi ve grafikleri inceleyip ona göre yatırım yapınız. Her koyun kendi bacağından asılır.  Wink
full member
August 20, 2017, 06:09:51 AM
Bu arada arkadaşlar tekrar uyarıyorum. Lütfen kendi araştırmanızı yapıp ona göre yatırım kararı alın. Kimsenin vebalini üstüme almak istemem.

Ben sadece eskiden kalan forex tecrübelerim ve güncel coin piyasası bilgim dahilinde bazı öngörülerde bulunuyorum.

Araştırmanızı yapın. Eğer kafanıza yatarsa yatırım yaparsınız, yatmazsa yapmazsınız.
full member
August 20, 2017, 06:05:00 AM
Neo grafikteki üçgeni kırdığında takip etmek lazım. Aşşağı yönlüde yukarı yönlüde sert hareket olabilir ama yukarı yönlü daha muhtemel görünüyor. Atayım buda dursun bi kenarda.

hocam sen yaz ben takipteyim Smiley
twitter falan kullanıyor musun

Twiter kullanmıyorum. Daha doğrusu sosyal medyayla pek aram yok. Forum yeterli bence bu paylaşımlar için.

Bu arada Nxt'te beklenen pump'ın ilk adımları atılıyor gibi.

Uyaran arkadaş sağolsun. Kırmızı daireye aldığım 2500 seviyesinden yerimi ayırtmıştım. Bekliyoruz bakalım.

jr. member
Activity: 43
Merit: 2
August 20, 2017, 05:26:19 AM
Neo grafikteki üçgeni kırdığında takip etmek lazım. Aşşağı yönlüde yukarı yönlüde sert hareket olabilir ama yukarı yönlü daha muhtemel görünüyor. Atayım buda dursun bi kenarda.

http://i.imgur.com/myhIOz6.png

hocam sen yaz ben takipteyim Smiley
twitter falan kullanıyor musun
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 20, 2017, 04:58:20 AM
görmemiş bagholder lar ıcın yazayım.

nautılus coını bıtrex 25 agustosta delıst yapıyor. pump olabılır. bıldıgım kadarı ıle calısan bır cuzdanı yok. son gunler kımın elınde patlarsa olacak sanırım.
full member
Activity: 980
Merit: 152
August 20, 2017, 04:34:13 AM

Grafik için teşekkürler, takipteyim.
full member
August 20, 2017, 04:31:22 AM
Dün geceden beri bu 3 te 3 oldu  Smiley Tenx, Civic, son olarak Digibyte

Dinleyenler yine kazandı  Wink

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
August 20, 2017, 01:57:19 AM
Paylasimlar icin tesekkurler,bende dgb yi uzundur inceliyorum ve fiyatin sıkıstigini bende farkettim ama btc nin alacagi yone dogru hareket edecektir.Ilk yukari hareketinde atlamayi dusunuyorum trene.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
August 20, 2017, 01:44:22 AM
Geliştirme adımları açıklandıkça EDG gibi katlayacaktır ama öncesinde şunun en az bir kere daha 9500 sat seviyelerini göreceğine inanıyorum. ICO'dan bu yana yatırımcısıyım. ytd. Güncel (5496 sat)
full member
August 20, 2017, 01:21:58 AM
Digibyte ta uzun süredir devam eden bi düşüş var. Bu düşüşün sonuna gelindiğini düşünüyorum.

Grafiktende anlaşılacağı gibi fiyat sıkışmış durumda heran yukarı yönlü bir patlama yaşanabilir.

Ben bir miktar alım yaptım ve beklemeye geçtim.

Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle. Ekibi, projeyi ve grafikleri inceleyip ona göre yatırım yapınız. Her koyun kendi bacağından asılır.  Wink

full member
August 19, 2017, 06:23:15 PM

full member
August 19, 2017, 04:17:02 PM
Bu arada civic'ede bu yakınlarda bi pump gelebilir bilginize. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle. Ekibi, projeyi ve grafikleri inceleyip ona göre yatırım yapınız. Her koyun kendi bacağından asılır.  Wink

Kırmızı daire içine aldığım noktada pump gelebilir demiştim. Tenx den sonra buda tuttu gibi. Ben dediğimde giren olduysa %25 yakın bir kar var şuan.

full member
Activity: 980
Merit: 152
August 19, 2017, 03:57:52 PM
Neo'da ki düşüşü neye bağlıyorsunuz? Üstatlardan görüş almak isterim.
Pages:
Jump to: