Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 28. (Read 104285 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504
August 17, 2017, 08:50:11 AM
bittrexte onaysız hesapların günlük para çekim limiti ne kadar arkadaşlar ?
1 agustostan once actiysan 0,025 sonraysa para cekemezsin.
Basit onaylama icin adini soyadini adresini felan doldurmani istiyor.

Valla ben şu anda ciddi sorun yaşıyorum.
Yukarıda biraz daha ayrıntılı yazmıştım. Hesabımda ne varsa anında satılıp btc ye çevriliyor.
Basit onayı tamamlamıştım, zaten tamamlamasam hesabımda btc de olmaz. Ama telefon doğrulaması da gerekiyormuş.
Ve belki 20 kez denedim, telefonuma sms kodu gelmiyor, dolayısıyla onaylayamıyorum.
Ve günlük çekim limitim 0 btc.
Slackta adminle konuştum. Bunu incelemem gerek, zaman lazım filan dedi.
Anlık oto satışların telefon onayıyla ilgisi olmadığını filan söyledi.
1 saat kadar önce tekrar sordum hala cevap bekliyorum diye, ona yanıt gelmedi.
6 saat filan oldu, çözüm bekliyorum...

Merhaba, sorunu çözdünuz mü? Ayni sorunu yasıyorum doğrulama kodu gelmiyor

Lab kısmında auto sell var. oraya bakın otomatik satım emirleri açık kalmış olabilir onları kapatın. Smsde sorun var deniliyor
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
August 17, 2017, 08:28:50 AM

Yukarıda biraz daha ayrıntılı yazmıştım. Hesabımda ne varsa anında satılıp btc ye çevriliyor.
Basit onayı tamamlamıştım, zaten tamamlamasam hesabımda btc de olmaz. Ama telefon doğrulaması da gerekiyormuş.
Ve belki 20 kez denedim, telefonuma sms kodu gelmiyor, dolayısıyla onaylayamıyorum.

Doğrulama kodu gelmedi bir türlü. Sanırım Türkiye'ye gönderemiyorlar ya da ne bileyim. Epeyce bi yazıştık, onunla ilgili bir şey demediler.
Ben de bir sonraki üyelik şekline geçtim. bir resim, bir de kimlik gönderdim, 10-15 dk da halloldu.
Sonra da herşeyi çekip poloya aktardım şimdilik.
Zorunlu bir durumum olmazsa bittrexte işlem yapmayı düşünmüyorum. En azından şimdilik...
full member
Activity: 588
Merit: 125
August 17, 2017, 08:04:09 AM
segwit bitene kadar bir şey alıp satmam btc deyim 5000 dolar olacak sonra bölecem parayı neo waves eth etc sonra ikiye katlıyacağım Grin
newbie
Activity: 2
Merit: 0
August 17, 2017, 04:55:02 AM

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 15, 2017, 04:43:33 AM
redd arttı eş zamanlı ripple da artışa geçti 5k daha eklendi portföye

Haydi ripple haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiii Tongue Cool Grin
Redd uçtu gitti ripple.... 20 binden oldum 3 saatte
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 14, 2017, 04:14:02 PM
partcl hakkında dusuncesı olan. guzel artıyor oda. havadan gelmıstı bana. yarısını sattım keske bekleseymısım Smiley
newbie
Activity: 3
Merit: 0
August 14, 2017, 04:11:36 PM
Arkadaşlar Bittrex ten Paribu ya BTC withdrawal yapıyorum..confirm yapınca ACCOUNT DİSABLE yazıyor.
neden olabilir..hesap kayıtdışı ne demek?nasıl düzeltebilirim.
teşekkürler
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
August 14, 2017, 03:57:17 PM
Bittrex'te hesap onaylatmadan ne kadar çekim yapabiliyoruz btc olarak? 0.24 btc çekmeye çalıştım ama günlük sınıra ulaştın falan diyor başka bir çekimde yapmadım önceden.

Edit: Basit bir onaylama şekli varmış ben belge göndereceğiz 1-2 gün bekleriz sanıyordum.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
August 14, 2017, 02:58:32 PM
Merhaba;

Shift'i az bir miktarla takip ediyorum. Bana yakında birşeyler olacak gibi geliyor. YTD.

İyi dileklerimle
Benim de yatırımım var ama neden bir şeyler olmasını bekliyorsun?Duyumun mu var?

Merhaba;

Bu gün küçük hacimli bir al-sat trafiği sırıttı gözüme. Bu tip hareketler normal değil, arkasından (Süre veremiyorum) mutlaka yukarı ivmelenme başlıyor. YTD

İyi dileklerimle

Telegram'da bir grupda Shift'in Poloniex'e gireceği açıklandı. Sonradan yalan haber dendi. 28000'e kadar çıktı fiyat. 3-5 dakika sürdü. Saat 18:00 civarı.

Merhaba;

Evet, Ryver'da da konusu geçmiş. Phantom mainnet'e geçse de bitse artık şu hype'tı acabaydılar.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 350
Merit: 110
August 14, 2017, 02:38:06 PM
Merhaba;

Shift'i az bir miktarla takip ediyorum. Bana yakında birşeyler olacak gibi geliyor. YTD.

İyi dileklerimle
Benim de yatırımım var ama neden bir şeyler olmasını bekliyorsun?Duyumun mu var?

Merhaba;

Bu gün küçük hacimli bir al-sat trafiği sırıttı gözüme. Bu tip hareketler normal değil, arkasından (Süre veremiyorum) mutlaka yukarı ivmelenme başlıyor. YTD

İyi dileklerimle

Telegram'da bir grupda Shift'in Poloniex'e gireceği açıklandı. Sonradan yalan haber dendi. 28000'e kadar çıktı fiyat. 3-5 dakika sürdü. Saat 18:00 civarı.
Aslında girebilir,mümkün.Çünkü şuan sadece 2 borsada var.Cryptopia,Yunbi ve Polo'ya da eklenebilir.Sadece ne zaman,asıl soru bu.
full member
Activity: 214
Merit: 100
August 14, 2017, 01:27:12 PM
Merhaba;

İyi dileklerimle

Merhaba;

İyi dileklerimle

full member
Activity: 420
Merit: 108
August 14, 2017, 12:41:23 PM
Kısa süreli bir sorundu galiba.Şuan da herhangi bir sorun yok.
hero member
August 14, 2017, 12:37:09 PM
Merhaba;

Sorun olduğunu sanmıyorum, işlemi tamamlayınca geri döneceklerdir. Adamlar söylemiş cüzdanlar açık diye ki öyle.

İyi dileklerimle
hero member
August 14, 2017, 12:24:55 PM
Merhaba;

İyi dileklerimle

Merhaba;

İyi dileklerimle
full member
Activity: 420
Merit: 108
August 14, 2017, 12:24:03 PM
Market dondurulmuş."Routine database upgrade consuming more resources than expected, halting markets as a precaution. All wallets remain online. Apologies for the trading interruption." diye bir açıklama var.
legendary
August 14, 2017, 12:20:12 PM
noluyor??
Markets Frozen: Unexpected Database Outage: All wallets still online.  For more information, see the News page.
bende de aynısı çıktı.Aşırı yoğunluktan galiba.Düzelir heralde birazdan.

yogunlugu kaldıramamıs bıtrex Cheesy onlarda beklemıodu. yada acılınca herseyın yerle bır oldugunu goruruz Cheesy
yanlışlıkla redd 1800 falan olsa  Grin Grin Grin
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 14, 2017, 12:17:39 PM
noluyor??
Markets Frozen: Unexpected Database Outage: All wallets still online.  For more information, see the News page.

yogunlugu kaldıramamıs bıtrex Cheesy onlarda beklemıodu. yada acılınca herseyın yerle bır oldugunu goruruz Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 14, 2017, 12:14:28 PM
noluyor??
legendary
August 14, 2017, 12:09:46 PM
noluyor??
full member
Activity: 350
Merit: 110
August 14, 2017, 10:37:52 AM
Merhaba;

İyi dileklerimle
Pages:
Jump to: