Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 25. (Read 25051 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
April 29, 2018, 03:40:03 PM
valla bence scam çıkacak bu proje, yani bana öyle geliyor, biraz dikkatli olmakta fayda görüyorum bu koin hakkında
clt
jr. member
Activity: 135
Merit: 7
April 29, 2018, 03:31:23 PM
Hakkında ciddi ciddi scam iddiaları olan bir proje. Şurada detaylı olarak anlatılmış.
https://bitfalls.com/2018/02/27/bitcoin-white-new-crypto-scam-horizon/

TL;DR için özet geçeyim:
Promo videosu Videohive'dan alınmış bir template.
Takım olarak gerçel kimse yok. Sadece maske takılarak çekilmiş takım üyeleri. Üstelik gözleri arası mesafelere bakılarak hepsinin aynı kişi olduğu söylenmekte.
Sitede çok alengirli kelimeler kullanılmış ama bunların Bitcoin terminolojisinde yeri yok. Üstelik açıklamaları da net değil.
WhitePaper çalıntı. Linki koymaya üşendim makaleden bakabilirsiniz. Eğer silindiyse yedek link bile koymuşlar.
Websitesi kopya onun da linkini koymuşlar.
Dökümanların çoğu Çinceden Google Translate.
Repository'ler aşırma, sadece isimler değiştirilmiş.
Wallet indirip blockhain indirince tek bir adresten yükleme yapılıyor. Gerçek blockchain'ler birkaç farklı ip'ye dağıtılmış sunuculardan indirme yaparlar.

Eğer bu proje için herhangi bir yerde reklam tarzı şeyler duyuyorsanız paranızı çalmak için bi numara çekildiğinden şüpheniz olmasın. Benden söylemesi. En fazla Pump and Dump coin'i. Gelecek falan beklemeyin. Airdrop'tan belliydi zaten. Afedersiniz ama ebesinin amı gibi coin dağıttılar daha ne olsun. Üstelik isimlerini de BitWhite olarak değiştirdiler. Bunun da bi sebebi vardı ama üşendim bulmaya. Dikkat edin. Yatırım yapılacak birşey değil.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
April 29, 2018, 02:46:00 PM
bir günlüğüne btw nin sıçramaları artçı gibi görünüyor. 0.05- 6 centi gördü oralarda yine alış-satıştan yoksun olarak geziniyor. problem hacme doymuş borsada görücüye çıkmaması, balinanın pek uğraştığını sanmıyorum bu aralar. belki 6 ay daha gezdirecek.
member
Activity: 302
Merit: 12
April 29, 2018, 01:48:48 PM
Çok değişken bir coin.Fırsatını bulmuşken hemen yuvarlamamız gerekiyordu.Neyse biznbazen fırsat kaçtı diye yakınırken daha iyi fırsat ele geçiyor.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
April 29, 2018, 10:26:21 AM
Feb 02, 2018   0,467077   0,507551   0,276444   0,418763   591.720   -
Feb 01, 2018   0,852959   0,951803   0,351968   0,486315   798.931   -
Jan 31, 2018   0,231959   0,845868   0,226873   0,845868   1.924.840   -
Jan 30, 2018   0,149686   0,238135   0,149686   0,224414   255.839   

aslında hacim ilk çıktığı günler 1 milyon usd iken işte fiyat yüksek o seviyeden satan kurtulmuş ve 5. günden sonrada hem fiyat hemde hacim aşağı doğru hareket etmiş..
https://coinmarketcap.com/currencies/bitwhite/historical-data/?start=20130428&end=20180429

full member
Activity: 728
Merit: 151
April 29, 2018, 10:16:22 AM
10 bin dolar günlük hacimlerin böyle kalacağını düşünmeyelim. 20 cente ulaştığında 100 bin dolar günlük hacimlere geçecekler. bu aylarda uykuda. erken davranan aldığı bedava coinleri birkaç günde hemen borsada okutan kazandı. tepe noktayı görüp yine 50 cent üzerinden satabilen iyi kazandı.

bu lafları nerden ezberliyorsunuz bilmiyorum ama şu an hacim 100k $ ve yine fiyatı aynı...demekki hacim ile ilgili değil olay  Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
April 29, 2018, 04:12:27 AM
10 bin dolar günlük hacimlerin böyle kalacağını düşünmeyelim. 20 cente ulaştığında 100 bin dolar günlük hacimlere geçecekler. bu aylarda uykuda. erken davranan aldığı bedava coinleri birkaç günde hemen borsada okutan kazandı. tepe noktayı görüp yine 50 cent üzerinden satabilen iyi kazandı.

Uykuda... Cheesy Açıkçası bende bekliyorum kimseyede yatırım tavsiyesi vermiyorum.
50k ile bir çılgınlık yapmasını bekliyorum.sadece bekliyorum.hiçbir şeyden tam anlamıyla emin değilim.Yarın yok olup gidebilir.
ama ya yok olmaz ve o büyük güncelleme gelirse ?
ben 0.3 btc ile topladığım 50k batsa üzülürüm evet ama.
Ya tekrar 50 cent 1 dolar bandına gelirse ?
member
Activity: 574
Merit: 14
April 29, 2018, 03:34:20 AM
newbie
Activity: 6
April 29, 2018, 02:55:24 AM
aidropuna katılmadığıma en üzüldüğüm coindir kendisi ama katılsaydım muhtemelen açgözlülük edip satmaz bir kez daha pişman olurdum.  Roll Eyes
full member
Activity: 364
Merit: 102
April 29, 2018, 02:39:17 AM
bende keyfi bir kısmını sattım ancak cüzdana çekmedim btc'yi fırsat verdikçe elimdeki miktarı arttıracam kalsın öyle Cheesy
member
Activity: 1106
Merit: 25
April 29, 2018, 01:31:36 AM
İyiki zamanında bir kısmını 50 cent iken satmisim. Hatta düşerken sattım acaba çıkarmışlar tekrar 1 dolara yaklaşır mi derken . İyi ki satmisim diyorum. Yoksa şimdi çok çok pişman olurdum.. özellikle bounty ya da airdrop gelenlerin bir kısmını gelince ederi varsa çıkartirim elimden. Çoğu beleş zaten. Yatırım da yapmam. Eğer 50 cent ten btw alanın vay haline. O zamanlar çok ovmuslerdi. Herkes kendi aklı fikri ile alsın satsin
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
April 29, 2018, 01:23:32 AM
Yürümemesinin sebebi arkasında büyük bir destekci olmaması. Elinde bulunduranların çoğu airdroptan alanlar. Bunun dışında borsaya ilk girdiğinde 1m dolarlık hacim yapılarak 0.9 dolarlara kadar yükselmişti değeri. Sonrasında hacim olmayınca giderek düştü. Elinde bulunduranlar az sermayesi olupta büyük değer kazanırsa çok para kazanırım düşüncesi ile bekleyen arkadaşlarımız var. İşlem olmayınca hacimde olmuyor. Hacimin olmadığı yerde değer artmaz düşer.
full member
Activity: 463
Merit: 107
April 29, 2018, 01:13:30 AM
İlk çıktığından beridir en çok savunanlardan birisiyim diyebilirim ancak, gerçekten sabrım tükendi. Hayır bu kadar güzel bu kadar başarılı bir proje neden yürümez anlamak güç gerçekten. Dev gerçekten iyi çalışıyor ancak borsa konusunda o kadarını söyleyemeyeceğim ne yazık ki.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
April 29, 2018, 12:36:48 AM
bekleyin btw atak yapacak. 60 milyon toplam adet, kendi blockzinciri, ekip çalışkan illaki bir yerden dönecekler. kendi zinciri olan coinler borsaya ilk düştüklerinde btw nin grafiğine yakın gider. birkaç ay, bir sene artık bilemem. dönecek yeşillere.
full member
Activity: 770
Merit: 103
April 28, 2018, 10:24:38 AM
ilk piyasaya çıktığında 0,9 dolarken satmak lazımdı. bu saatten sonra artık ciddi bir yükseliş yapacağını sanmıyorum. Bu kadar zamanda doğruı dürüst bir borsayada giremedi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
April 28, 2018, 10:17:20 AM
Ciddi anlamda çok dengesiz giden bir coin. Neye gçre hareket ettiğini bulmak bile çok zor. Piyasa çıkarken bile düşebiliyor. Yada piyasa yerlerde olduğunda yükselebiliyor. Haberler filan da etki etmiyor. İlginç bir durum

hacim yoık...alan satan yok bu yüzden.....

telegramlarında bu adresi verdiler belge olarak ne düşünüyorsunuz ?

https://app.sos.ky.gov/ftucc/(S(2naqjuz4otjs5sfwi4tfdd1q))/search.aspx?filing=1187935

aşağıda yazan mesaj telegramlarında pinli olarak duruyordu...daha sonra haberler diye yeni bi pinli mesaj yayınladılar..ancak bu yazıyı ya da burdaki sos.ky.gov adresindeki bağlantıyı eklememişler....bu kadar önemli olması gereken bi haber neden pinli mesajda yok? garip!

. Sonunda IBOE Faturalarının DAO cüzdanına yeniden kaydını tamamladık! Bize inananlara ve bize güvenenlere - bu sorunu çözeceğimize söz verdik ve çözdük-bizimle oldukları için teşekkür ederiz. Bürokratik yapı bizi durdurmadı, yasal firmaların açgözlülüğü bizi durdurmadı.

25 Nisan 2018 tarihinden itibaren, herkes Amerika Birleşik Devletleri'nin kamu elektronik devlet sicilini, Amerika Birleşik Devletleri devlet menkul kıymetlerini sağlama kanıtını görebiliyor. Kayıt, tüm topluluk parasının ve özellikle de bütçesinin gerçek bir güvenceye sahip olduğunun bir işareti olarak DAO BitWhite'in cüzdanını belirtir.

https://app.sos.ky.gov/ftucc/(S(rdtuzjsp2t35fczjr4myoj3k))/search.aspx?filing=1187935

Kayıtları kendiniz sorgulayabilirsiniz;

https://www.sos.ky.gov - Bussiness - UCC - Overview - UCC filings - Filling Number: 2018 - 2957451 - 34

Herkesi tebrik ederiz!

IBOE hakkında hatırlatma:

IBOE - ABD Hazinesi tarafından verilen Uluslararası Kambiyo Senedi

Uygulamanın temel tanımları, hakları ve özellikleri;

Uluslararası Notun ödemesi, Amerika Birleşik Devletleri'nin Hazinesi veya ABD Hazinesi tarafından yetkilendirilen öznedir.

Önemli olarak, Kambiyo Yasası ABD Doları banknotlarına eşdeğerdir: yasal bir ihale olup, diğer ülkelerin banknotlarını ihraç etmek için rezerv para olarak kullanılabilir. Bu durumda, yalnızca ihraççının(emitör) doğrudan Federal Rezerv Sisteminin Bankası olarak hareket etmeyeceğinden farklıdır.

IBOE, ABD Hazinesi'nin doğrudan ABD Hazinesi tarafından verilen yasal bir ihalesi olup, bu tür bir Uluslararası Tahvilin güvenliği ABD Anayasası'na göre ABD Hükümeti'nin Altın Rezervi tarafından garanti edilmektedir.

ABD'nin anayasal hukukuna göre, ABD Hazinesi'nin kontrolünde, IBOE'nin ilk talep üzerine, ödeme yapandan herhangi bir itiraz gösterilmeden sunulması üzerine ödeme yapılır.

ABD Hazine Bakanlığı, Federal Rezerv Bankası gibi, ABD Hükümeti'nin çıkarlarına ve diğer kurumsal ve özel müşterilere hizmet etmek için birçok işleve sahiptir.

Her iki durumda da, bu kurumsal ve / veya özel müşteriler talep üzerine, ilgili hesapların güvenliği temelinde menkul kıymetler / çekler yapma hakkını saklı tutan bir hesap açabilirler.

IBOE, benzer bir durumda olduğu gibi ABD Hazine Bakanı tarafından yayınlandı.
Menkul kıymetler veya çekler verirken Federal Rezerv ile birlikte gerçekleşir. Her iki durumda da, IBOE gibi belirtilen ödeme yükümlülükleri, diğer banka menkul kıymetleri ile olduğu gibi ticari kullanım veya şartlar üzerinde de kısıtlamalara sahip değildir.

Yayımlanan IBOE, dijital para birimleri aracılığıyla mülkiyet haklarının tayini için maksimum esnekliğe sahip herhangi bir projeden para kazanılması için ideal bir araçtır.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
April 28, 2018, 08:37:03 AM
bendede var 600 tane falan airdroptan gelmişti ama nasıl giriş yapcağımı bile unuttum cüzdana ne adres aklımda nede private keyler zaten bi halta yaramıyor şuanda.
newbie
Activity: 154
April 28, 2018, 08:33:21 AM
Ciddi anlamda çok dengesiz giden bir coin. Neye gçre hareket ettiğini bulmak bile çok zor. Piyasa çıkarken bile düşebiliyor. Yada piyasa yerlerde olduğunda yükselebiliyor. Haberler filan da etki etmiyor. İlginç bir durum
newbie
Activity: 25
April 28, 2018, 08:13:36 AM
bende de bir miktar var. değerleneceği günü bekliyorum
full member
Activity: 392
Merit: 101
April 28, 2018, 06:59:14 AM
Ben de o kadar airdrop bounty falan kasıyorum bi türlü umduğumu bulamıyorum. Ya bende bi nasipsizlik var ya millet çok şanslı anlamadım gitti.
Pages:
Jump to: