Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 20. (Read 25051 times)

member
Activity: 136
Merit: 10
May 24, 2018, 10:19:38 AM
bende airdrop olayı ile tanıyorum BTW'yi scam olayları olacaktı zaten katılmamıştım iyikide katılmadım diyorum şimdi bu olanları görünce elinde tutan arkadaşlara bol kazançlar dilerim
member
Activity: 539
Merit: 20
May 24, 2018, 05:11:06 AM
Cüzdanda ki sözde bakım yüzünden satamadık. Airdroptan gelen bir miktar duruyor sadece bu başlığı görünce varlığını hatırlıyorum. Hakkındaki scam iddiaları çok yıprattı. Fiyat olarak kolay kolay toparlayacağını çok sanmıyorum ama olur da orta hacimli bir borsaya girebilirlerse iş değişir.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
May 24, 2018, 04:49:03 AM
Bitwhite 1 dolar seviyelerini bu saatten sonra biraz zor görür. Pump yakaladığınızda satın dump olduğunda tekrar alın, böylelikle birşeyler kazanabilirsiniz.
full member
Activity: 333
Merit: 101
May 24, 2018, 03:50:17 AM
yeni bir hong kong borsasına girdi. işlemler başladı. FUBT borsanın ismi. btw/fubt kendi birimi ve btw/btc olarak işleme açılmış.
full member
Activity: 742
Merit: 112
May 24, 2018, 03:40:13 AM
aklınızda bulundurun. borsada işlemleri yeni başlamış ve pump yakalamışlar. karlı yerlerden satmaya bakın. 1 dolar tepesinden satmak çok zor. 90 centte biraz dolandı ve o arada balina yükseliş esnasında ve dumptan da denkgetirdiklerine sattı geçti. borsadaki ilk işlemlerden pump gelmesi bir noktada fena dump habercisi

diğer taraftan btw ekibi bal yapmaz arı gibi. o kadar uğraşıyorlar polenleri, çiçek özlerini her şeyi karıştırıyorlar. kovana geliyorsun ortada bal yok. şu kurumla anlaştık. hisse senedi btw ile alındı. eee sonuç? sonuç niye bu kadar cılız. bunlar binanceye bile gelse artık kuşkuluyum. coinleri saklayıp bir umut bekleyecez.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
May 24, 2018, 02:11:23 AM
Hadi borsaya ilk çıktığında transferler çok gecikti diye 90 centten satamadık, ertesi gün 80 sonrası gün 60 cent oldu hep bir tekrar yükselir umuduyla gözümüz doymadığı için 1500 btw neredeyse çöp oldu. Ama hala ufak bir umutla bekliyorum. bu arada dün itibariyle Hong kong borsası Fubt ile anlaştılar. bugün btc cinsinden de satışa başlandı. Bu borsa diğer çöplere göre daha büyük belki ama işin tehlikeli kısmı CMC de yoklar. Bunun da göz ardı edilmemesi gerekir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
May 24, 2018, 02:00:56 AM
Airdroptan 1500 tane BitWhite gelmişti. Borsaya ilk girdiğinde tanesi yaklaşık 90 cent olmuştu. O zaman satmamıştım, şimdi neredeyse çöp oldu. Proje ekibi de çok güven vermiyor açıkçası. Uzun vadede bu coinin birşey olacağını düşünmüyorum ama proje ekibi çakma haberlerle pump - dump yapmaya çok müsait. Pump yapıldığında satarım.

aynen bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum , 90 cent olmasınada gerek yok 20 cent olsun ne var ne yok satacağım .
newbie
Activity: 126
May 24, 2018, 01:10:58 AM
ekipte para yok zaten geliştirmeye yönelik çalışıyorlar reklama yönelik calışmıyorlar, belki 2-3 zengin duyarsa 3-5 sene sonra ciddi rakamlara cıkar benim gibi airdroptan gelen ekibi güzelce sevindirir.  Cheesy
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
May 23, 2018, 06:29:09 PM
10x yapar yapmasınada güzel bi borsa girse iyi olur yoksa  bu cacık borsalarla olcak iş değil bunların işi
full member
Activity: 616
Merit: 101
May 23, 2018, 06:15:45 PM
Boğa sezonunda en çok güvendiğim coinlerden çünkü çöp projeler bile şahlanıcak zamanı gelince btwde en az 10x yapar bence marketcapı çok düşük şuan
member
Activity: 429
Merit: 11
May 23, 2018, 05:29:16 PM
Hong kong borsası Fubt ile anlaşma sağlandı son birkaç gündür dün normalde cüzdanlara çekebilecek duruma gelmesi bekleniyordu ama teknik düzenlemeler bitmemiş olmalı ki yarına bu düzenlemeler bitecek ve sonrasında işleme geçecek. KYC olayı da var o konuda da düzenleme gelirse etkisi olabilir btw için.
newbie
Activity: 70
May 23, 2018, 03:29:21 PM
keşke satsaydım şu mereti bir türlü fiyatı kıramadı muhtemelnde kıramayacak gibi duruyor artık rebellious'ta beklediğimiz o şeyi bunda göremeyeceğiz gibi arkadaşlar
newbie
Activity: 78
May 23, 2018, 02:55:51 PM
Zamanında satmayıp tuttuğumdan dolayı çok pişmanım. Para ediyorken satsaydım kripto kariyerim belki de çok iyi ilerleyecekti Sad
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 23, 2018, 02:54:16 PM
Bu piyasa biraz farklı.Neyin ne olacağı hiç belli değil.Bugün çok sağlam dediğiniz bir proje bile ileride çöp olabiliyor.Çöp dediğiniz bir anda çok güzel seviyelere çıkabiliyor.O yüzden sabretmek en güzeli ileride ne olur ne olmaz.Güçlü bir topluluğu var ama ekibin heralde parası yok borsalara giremiyor.İleri de ne olur bakacağız.
member
Activity: 519
Merit: 16
May 23, 2018, 02:45:44 PM
Airdroptan 1500 tane BitWhite gelmişti. Borsaya ilk girdiğinde tanesi yaklaşık 90 cent olmuştu. O zaman satmamıştım, şimdi neredeyse çöp oldu. Proje ekibi de çok güven vermiyor açıkçası. Uzun vadede bu coinin birşey olacağını düşünmüyorum ama proje ekibi çakma haberlerle pump - dump yapmaya çok müsait. Pump yapıldığında satarım.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 23, 2018, 02:34:37 PM
Ben de airdroptan gelen 300 coinle tanıdım bunları ama tanımaz olaydım. Herkesin dediği gibi bir türlü adam akıllı bir borsa hamlesi yapmadılar.

En ilginci benim 300 coin geçen ayki cüzdan güncellemesiyle yok oldu. Transfer yok hiç bir işlem yok geçmişte. Ama gel gör ki coinler de yok. Telegramdan desteklerine 1 aydır yazıyorum. Her mesajıma cevap veriyor ama sorun çözülmedi. Bu ilginç durum sadece bende mi oldu acaba.

cüzdan güncellemesi ve kaybolan coinlardan bahsetmissin... bende hemen girdim https://wallet.bitcoinwhite.org sayfasindan cüzdanima... 600 btw'm hala duruyor. durduk yere coinlar neden kaybolur ki?

cüzdan güncellemesi falan derken dikkat etmek lazim; o kadar coin icinden her haberi takip etmek imkansiz... kesme zamaninda bozdursaymisim su btw'leri bende...
member
Activity: 108
Merit: 38
One day everyone will use the blockchain.
May 23, 2018, 01:54:09 PM
Ben de airdroptan gelen 300 coinle tanıdım bunları ama tanımaz olaydım. Herkesin dediği gibi bir türlü adam akıllı bir borsa hamlesi yapmadılar.

En ilginci benim 300 coin geçen ayki cüzdan güncellemesiyle yok oldu. Transfer yok hiç bir işlem yok geçmişte. Ama gel gör ki coinler de yok. Telegramdan desteklerine 1 aydır yazıyorum. Her mesajıma cevap veriyor ama sorun çözülmedi. Bu ilginç durum sadece bende mi oldu acaba.
member
Activity: 322
Merit: 23
May 23, 2018, 01:50:21 PM
Zamanında 1 doları gördü nerdeyse. Satanlar vurdu paranın gözüne. Satmayıp bekletenlar ve yatırım yapanlar umduğunu bulamadı.
İlla ki bu coinde gün gelir bi gazlanır. Takipte olmakta fayda var.
newbie
Activity: 168
May 23, 2018, 01:46:23 PM
hakkatten kararsız kaldım. 10 cent bile değil fiyatı. 4-5 cente gelir belki şu andaki düşüşle birlikte. 100 dolar bile olsa atıp köşeye dursa mı diyorum içinden. bugün telegramında yeni pinned yayınladılar. Asya ülkesinde bir kurumla mı ne anlaşmışlar. ama fiyata etkisi neden yok orasını bilmiyorum.
member
Activity: 280
Merit: 10
May 23, 2018, 01:43:05 PM
ya bu BitWhite  da tam bir yılan hikayesine döndü, her ay başka bir şeyle kafa karıştırıyorlar,  hiç doğru düzgün orta yolu bulan bir koin değil.  tamamen kafaya göre hareket ediyorlar bence
Pages:
Jump to: