Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 23. (Read 25051 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
May 11, 2018, 06:08:18 PM
Bende ekibin düzgün şekilde reklam yapamadığı görüşüne katılıyorum zira eğer yapsalardı, yani bu süreci iyi yönetebilselerdi, bu tip şeyler yaşanmazdı diye düşünüyorum bana kalırsa çok ama çok önemli şeyleri kaçırıyoruz
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
May 11, 2018, 05:47:57 PM
Bu başlığı gördükçe gülesim geliyo çünkü milletin bu kadar kovalamasının sebebi tamamen airdropla bolca dağıtılması  ve herkesin elinde fazlaca olması. Aynı sebepten de fiyat kafayı kaldıramayacak bi durumda çünkü herkesin elinde binlerce var. Hele bi de multiciler var ki aboov. Yani herkesin elinde sürüsüyle var herkes değerlense de parsayı toplasam diye bekliyo kısacası para verip alacak acemiler bekleniyo Grin Grin Trollboxta nice project yazarak çabalayanlar var bu konuda  Grin Grin Grin Gülmek için açıp izleyin. Bu ara V for vendetta maskeli ekip maskelerini çıkardı mı takip eden varsa yazsın.
member
Activity: 429
Merit: 11
May 11, 2018, 05:34:40 PM
Son günlerde yaşanan cüzdan aksaklığı bir türlü giderilemedi ama ekip bu hafta içersinde düzelecek dedi. İyi bir borsaya girememesi de ayrı bir olay ilk çıkışından sonra 2.bir çıkış
için ekibin neyi beklediğini bilmem ama eksikliklerin giderilmesi ve sonrasında girilmesi daha doğru olacak.
member
Activity: 742
Merit: 19
May 11, 2018, 04:16:17 PM
BTW'nin tek eksikliği güzel bir borsaya çıkıp hacim alamaması.Yoksa ekip çalışkan cüzdanları ve projeleri güzel.Airdrop çıkarmak için çıkarmamışlar.Pes ederlerse zaten çöker gider.Biraz uzun soluklu olacağa benziyor.Dursun bir köşede.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
May 11, 2018, 04:10:29 PM
Herkes bedavadan gelen bir coin için ekip eleştirme , proje eleştirme işine girmiş. Millet oturduğu yerden airdrop kovalarken bu ekibin çalışanları birşeyler üretmeye çalışıyor. He başarılı olmaları bence de çok zor ama günü gelip burada yazanları pişman edebilirler. Yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi gerçekten iyi reklama ihtiyaçları var.
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 11, 2018, 03:45:18 PM
foruma merit sisteminin gelmesinin başlıca sebebi okumadan post atılıyor olması. bende airdrop aldım. forumlarda gerçekten bilgi yönünden kaliteli arkadaşlar var. onların yazdıklarını okusak bayağı bir mesafe kat etmiş olacağız. ama ne hikmetse herkes post kasma derdinde. artık postun eski etkisi yok ama yinede insanımız bol keseden sallıyor. önce bir okuyalım. en çok post atılan yerlerden birisi burası birde mth var. ben ilk sıraya çıkınca yeni bir şey var zannettim ama değişen bir şey yok. adını değiştirmesi bence çok pozitif olay. tabi bunu yapalı çok oldu. proje hakkında çok ahkam kesmeme gerek yok çünkü pek fazla bilgim yok. gelenlerin bir kısmını sattım geri kalanını  duruyor. dursun bakalım çöp olursa da sorun yok. ama şunu belirteyim adamlar airdrobu çok kaliteli yapmışlardı. airdrobu bile kaliteli yapanların projesi bence fena olmaz. bekleyelim bakalım
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
May 11, 2018, 03:36:55 PM
300 satoshiye düşmek üzere sanırım yok olmaya doğru gidiyor.
Sistem düzgün çalışmıyor.
Reklam yok,tanıtım yok.Ürün yok.
Sanırım sonu kötü.
newbie
Activity: 25
May 02, 2018, 03:07:44 AM
Kesinlikle reklamla canlı tutmak lazım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
May 02, 2018, 02:40:14 AM
ilk çıktığı dönemde 1-2 türk haber sitesinde haber oldular ama piyasada düşüş olduğu döneme denk geldiler sonra bir dahada toparlayamadı zaten reklam şart.
full member
Activity: 322
Merit: 102
May 01, 2018, 06:16:22 PM
Yüksek oranda airdrop ile piyasaya giren projelere çok soğuk bakıyordum hayatımıza ne katabilir diye düşünütdüm ancak realist bakalım bu piyasada neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. Btw de bir dönem çok iyi fiyat yaptı sonra düştü yine döner mi biraz reklam işini ciddiye alırsa ekip bence dönebilir
aynen dostum katılıyorum. bu piyasada tutunmak için iyi bir reklam kampanyası şart diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
May 01, 2018, 06:07:03 PM
Yüksek oranda airdrop ile piyasaya giren projelere çok soğuk bakıyordum hayatımıza ne katabilir diye düşünütdüm ancak realist bakalım bu piyasada neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. Btw de bir dönem çok iyi fiyat yaptı sonra düştü yine döner mi biraz reklam işini ciddiye alırsa ekip bence dönebilir
full member
Activity: 630
Merit: 102
May 01, 2018, 03:51:01 PM
Düzgün bilgiler var ama gereksiz mesajlardan hepsi geride kalıyor kimsede dönüp sayfalara bakmıyorlar. türklerin yüzde 101 i airdrop aldı zaten ico ya girip alan yoktur.airdrop dururken kimse para verip almamıştır bende dahil. işte ekibin reklam kısmı çok kötü proje güzel ama tanıtım olmayınca insanların diline düşülüyor. geçen sayfada da var amerika resmi devlet sitesinde alınan tahvilin resmi linki var fiyata etki bile etmedi neden çünkü reklam yok. mcaffe nin bir twitine nasıl fiyatların yükseldiğini herkes biliyor. resmi olarak tahvili btc eth monero dash yada başka bir coin üzerinden alınmış olsaydı fiyatlar tavan yapardı.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ekip reklam konusunda çok geride kalıyor. Ha projeden umutluyum ama kendi kendine reklam yaparak yavaş bir şekilde kendini kanıtlayacak gibi duruyor. Orta vade de gelebileceği bir yere uzun vade de gelecektir ama eninde sonunda güzel günleri görecek bir proje.
full member
Activity: 333
Merit: 101
May 01, 2018, 12:18:17 PM
Düzgün bilgiler var ama gereksiz mesajlardan hepsi geride kalıyor kimsede dönüp sayfalara bakmıyorlar. türklerin yüzde 101 i airdrop aldı zaten ico ya girip alan yoktur.airdrop dururken kimse para verip almamıştır bende dahil. işte ekibin reklam kısmı çok kötü proje güzel ama tanıtım olmayınca insanların diline düşülüyor. geçen sayfada da var amerika resmi devlet sitesinde alınan tahvilin resmi linki var fiyata etki bile etmedi neden çünkü reklam yok. mcaffe nin bir twitine nasıl fiyatların yükseldiğini herkes biliyor. resmi olarak tahvili btc eth monero dash yada başka bir coin üzerinden alınmış olsaydı fiyatlar tavan yapardı.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
May 01, 2018, 11:30:20 AM
bu ne arkadaş dönercilerin ağlama duvarına dönmüş burası doğru düzgün bilgi yok...komedi ya

Bitflip'de listelendiği gece kademeli olarak 0.5 - 0.6 - 0.7 $ olarak elimdeki Btw'leri satıp çıkmıştım.

Şimdi dönerci tayfasına mı girdim bende ?  Grin Grin
full member
Activity: 686
Merit: 101
May 01, 2018, 09:00:01 AM
Şunun airdronunu zahmetli diye gözardı etmiştim ama iyi para etmiş uzuldum uğraşmaya değmez deiğim şeyler ileride pişman ediyor bazen daha dikkatli olacağım.
full member
Activity: 728
Merit: 151
May 01, 2018, 07:48:44 AM
bu ne arkadaş dönercilerin ağlama duvarına dönmüş burası doğru düzgün bilgi yok...komedi ya
newbie
Activity: 20
May 01, 2018, 04:54:01 AM
ben bu projeye inanmıyorum, inanan arkadaşlara da şaşırıyorum doğrusu. airdroptan bir miktar coin geldi diye bu kadar bağlanmanız ilginç

ekip çalışmıyor! çalışıyor diyorsunuz ancak çalışmıyor. çalışsalardı bir reddit sayfası, düzgün bir twitter sayfası falan olurdu. düzgün bir borsaya girmiş olurdu ya da ekip kendisi borsada al sat yaparak hacim oluştururdu.
Projeye inanıp inanmamak tercihiniz. Proje batsada ya da çıkacak olsa da ekip çalışmıyor diye bir iddiada bulunamazsınız. Buna ciddi manada gülerim. Anlaşılan telegram grubunu takip etmiyorsunuz. Bir takip etmenizi öneririm.
Asıl söylemek istediğime gelirsek Açık konuşmak gerekirse kripto para hakkında kendisinin birşey bildiğini iddia edenler var bu platformda. Tabi bu bahsettiğim kişiler airdroptan airdropa koşup topladıklarını hemen satıp 2 kuruş için projeyi çöp etmeye çalışan tipler bunlar. Bahsettiğim tamamen bu tipler.
Yazılımla uğraşanlar bilir kripto projelerin büyük çoğunluğu java, python, C, C++ gibi programlama dilleriyle yazılıp geliştirilir. Sistem altyapısı, DEX, wallet ve cihazlar için yapılan app'ler birbirleriyle uyum içinde çalışması için tasarlanmış komplike sistemlerdir.Bunlar ciddi grup çalışması sonucu yapılan şeylerdir.
Şimdi niye böyle şeyler yazıyorsun, ne demeye çalışıyorsun diyorsunuz. Demeye çalıştığım şu: Bu süreç basit bir süreç değil. Beklemeyi ve sabretmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bilmeden sırf laf olsun torba dolsun mantığıyla atıp tutarsanız hem kendinizi gülünç duruma düşürürsünüz hem de projeye yatırım yapacak diğer insanları yanlış yönlendirirsiniz. Ekibe biraz saygınız olsun. Bu app  ya da uygulamalar 1-2 günde oturup yazılacak şeyler değil. Yazılsa bile sistemin sıkıntısız işlemesi için test edilip buglar ve açıkların giderilmesi gerekir ki projenin aksamaması için kesinlikle yapılması gereken işlemlerdir bunlar. Pek ümidim yok ama umarım bu malum airdropçu kitle anlamıştır bu yazdıklarımı. Yorum yazmadan önce yazdıklarınızı ölçüp tartın zira böyle yerin dibine girersiniz.
member
Activity: 308
Merit: 10
May 01, 2018, 02:21:10 AM
karını alıp çıkmıştım daha eski hallerini görebilir mi derseniz ıı ıı zor gibi ama küçücük bir kıpırdanma belki
member
Activity: 191
May 01, 2018, 02:07:55 AM
bendede yüklü bir  miktar var ama şans eseri yükselirse diye tutuyorum.
Yoksa ekibinde topluluğunda bi cacıktan haberi yok.
Ekip iş yapmıyor toplulukta uyuyor.
Telegramda vs

Yahu tamam bende işleyişden vs çok şikayetçiyim ama ekip iş yapmıyor dersen gülerim buna  Grin Ekibin yaptığı şu anki işleri şu anki coinlerin %60 ı yapamıyordur incele bi istersen. Tamam reklam ve borsa konusunda çok gerideler ama ekip gerçekten çok iyi çalışıyor. Acele etmiyorlar ama ilerde patlarsa fena patlayacaktır fırtına öncesi sessizlik diye adlandıracağım.
member
Activity: 392
April 30, 2018, 10:15:32 PM
Beklentim hiç yok bu coinden ico yapmıştı bu alan olduydu galiba bu forumdan iyi geçirdiler onlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım onlara
Pages:
Jump to: