Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 22. (Read 25051 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
May 14, 2018, 02:55:25 PM
Allah beni kahretmesin. Bu coin en başında ne de değerliydi. Ama naptım ben yok dedim bu coin uçucak kaçacak. Ama elimde patladı, keşke bir pundiks olabilseydi..
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
May 14, 2018, 12:26:21 PM
arkadaş airdrop coinine kaç sayfa yazı yazılmış siz bundan bir nane olacak mı sanıyorsunuz Cheesy eğer sanıyorsanız piyasada cok yenisinizdir.
Kardeşim bana dedikleri gibi bir mesaj sayına bakıyorum bi de yazdığına! Anlaşılan sen buranın milyonerisin herşeyi çözmüş gibi konuşuyorsun da:)
Şunu öğrenin artık hangi coin iş yapar hangisi yapmaz onu kesinlikle şu coin şu zamandayken söyleyemezsiniz. Ha şunu söylersin bu adamlar vaadettiklerini yapmıyorlar haklısındır. Fakat birkaç şeyde gecikme oldu bu yapılmadı anlamına gelmiyor ekip hala proje üzerinde çalışmalara devam ediyor. Dpos üzerinde birkaç aksaklık var onlar gideriliyor. Bakın birkaç sayfa geride yazdığım bir yazı var onu okuyun.
Kardeşim bu dolar değil euro değil. Bu kripto para sen bu piyasa hakkında kesin birşey konuşamazsın tekrar tekrar söylememe rağmen hep aynı şeyler konuşulup duruyor bırakın artık şu scam mış, batmış, bitmiş safsatalarını kendinize güldürmeyin. İnsanlar umutlu sadece ekibe güveniyor ve bekliyor. Umut vaadediyorki 34 sayfa yazılıp çizilmiş.
O yüzden sizden tekrar tekrar rica ediyorum bu olsun diğer coinler olsun önyargı ile yaklaşıp saçma sapan ithamlarda bulunmayın.
 Burada yapılan karalama kampanyası itina ile bazı coinlerede sürdürülüyor artık bazı dev ler reklam kampanyaları yerine karalama kampanyaları için bütçe ayırdı sanmaya başlıyorum. Malum sözlüğe döndü burasıda trol mesajlar havada uçuşuyor. Smiley

h ah boşuna demiyorlar zenginin parası fakirin çenesi. forumda bu coine para veren varmı dır acaba bu başlık altında hepsi airdrop olarak havadan almış kar elde etme derdinde. forumda ne gizli coinler var 1 sayfa yazı bile dolmamış 1 haftada 3x yapmış ama neden çünki katılanı yok. biz beleşe düşkünüz forumun son zamanlarad en büyük konuları

1. airdrop
2. bounty
3. bedava coin kazanma Cheesy

bunların hepsinde mesaj bu denli fazla.
newbie
Activity: 20
May 14, 2018, 10:54:33 AM
arkadaş airdrop coinine kaç sayfa yazı yazılmış siz bundan bir nane olacak mı sanıyorsunuz Cheesy eğer sanıyorsanız piyasada cok yenisinizdir.
Kardeşim bana dedikleri gibi bir mesaj sayına bakıyorum bi de yazdığına! Anlaşılan sen buranın milyonerisin herşeyi çözmüş gibi konuşuyorsun da:)
Şunu öğrenin artık hangi coin iş yapar hangisi yapmaz onu kesinlikle şu coin şu zamandayken söyleyemezsiniz. Ha şunu söylersin bu adamlar vaadettiklerini yapmıyorlar haklısındır. Fakat birkaç şeyde gecikme oldu bu yapılmadı anlamına gelmiyor ekip hala proje üzerinde çalışmalara devam ediyor. Dpos üzerinde birkaç aksaklık var onlar gideriliyor. Bakın birkaç sayfa geride yazdığım bir yazı var onu okuyun.
Kardeşim bu dolar değil euro değil. Bu kripto para sen bu piyasa hakkında kesin birşey konuşamazsın tekrar tekrar söylememe rağmen hep aynı şeyler konuşulup duruyor bırakın artık şu scam mış, batmış, bitmiş safsatalarını kendinize güldürmeyin. İnsanlar umutlu sadece ekibe güveniyor ve bekliyor. Umut vaadediyorki 34 sayfa yazılıp çizilmiş.
O yüzden sizden tekrar tekrar rica ediyorum bu olsun diğer coinler olsun önyargı ile yaklaşıp saçma sapan ithamlarda bulunmayın.
 Burada yapılan karalama kampanyası itina ile bazı coinlerede sürdürülüyor artık bazı dev ler reklam kampanyaları yerine karalama kampanyaları için bütçe ayırdı sanmaya başlıyorum. Malum sözlüğe döndü burasıda trol mesajlar havada uçuşuyor. Smiley
jr. member
Activity: 111
Merit: 1
May 14, 2018, 09:50:20 AM
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
May 14, 2018, 09:09:12 AM
bunlar icoda kac tane sattı airdroptan kaç tane dağıtıldı bilen var mı? global başlıkta şeffaflıkla ilgili tartışmalar vardı haftasonu
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
May 14, 2018, 07:47:02 AM
hala mercatoxu bekliyoruz.Mercatox oylamasını kazandı ancak önceki kazananlar eklendikten sonra bitwhite eklenecekmiş.
İlk girdiğinde bir pump bekliyoruz bakalım neler olacak.
newbie
Activity: 3
May 14, 2018, 07:04:04 AM
Satalım ilk pumpta. Airdroptan geldi zaten dememek lazım gerçi, ama...
newbie
Activity: 82
May 13, 2018, 10:41:39 PM
Çıkalı daha 6 ay bile olmamış. Ayı piyasasına denk gelmiş. Sadece işe yaramaz birkaç borsada listelenmiş. Şuan ki değeri çok normal değil mi? En kötü ihtimalle yıl sonuna kadar elde tutmak gerekiyor. Ne coinler, tokenler ummadık fiyatlara ulaşabiliyor.
full member
Activity: 910
Merit: 105
May 12, 2018, 09:10:43 AM
Uplandığını gördükçe acaba diyerek hemen coinmarketcap'a bakıyorum fiyat yükseldi mi diye. Hala daha büyük bir borsaya girecek umudu taşıyoruz Smiley Keşke gelir gelmez satsaydık. Aynı seviyeye geleceği yok bunun.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
May 12, 2018, 08:48:53 AM
Ben coinlerin ilk yükseliş anında satılması taraftarıyım. Genelde ilk yükselişten sonra düşüş oluyor alacaksanız tekrar alım yaparsınız karınızı arttırmış olursunuz. Btw de bu durum aynen oldu.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
May 12, 2018, 08:41:27 AM
coin scam olabilir mi evet olabilir. Ama bunun için söyle düşünmek lazım, şuanda bunu yazan ekibin eline ne geçti ne kazandılar. Hiçbir şey kazanmadıkları ortada. Scam diyebilmek için önce ekibin çalışması bir yerlere getirmesi ardından elindekinin tamamını yüksek fiyattan satıp, daha da arkasına bakmaması lazım. Ama şuan ortada böyle bir durum yok, yatırımcı tarafında da para ile alan yoktur zaten. Dolayısıyla scam diyebilmek için elimizde herhangi bir kanıt yok henuz.
member
Activity: 448
Merit: 17
May 12, 2018, 08:07:20 AM
Lan çıksın scam mıcam napalım tohumuna paramı saydık geldi işte airdroptan tutuyoruz belki bi ihtimal diye
full member
Activity: 333
Merit: 101
May 12, 2018, 08:00:02 AM
coinine para mı verdik ki scam çıkarsa zararımız olsun boşverin gitsin, scam da olacak olsa ekip bu kadar haber paylaşmaz uğraşmaz çekip giderlerdi.
full member
Activity: 392
Merit: 101
May 12, 2018, 07:26:56 AM
ya bu BitWhite  da tam bir yılan hikayesine döndü, her ay başka bir şeyle kafa karıştırıyorlar,  hiç doğru düzgün orta yolu bulan bir koin değil.  tamamen kafaya göre hareket ediyorlar bence
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
May 12, 2018, 04:28:59 AM
Şu mercatox olayı bi gerçekleşseydi anlardık ne oluyor ne bitiyor.
Şuan sadece bekliyoruz.
Dev ekibi 2 haftada bir açıklama yapıyor.
Sistem testleri devam ediyormuş.
Türk adminleride yavaş yavaş ayrılıyor.
Korkmuyor değilim !
newbie
Activity: 20
May 12, 2018, 02:22:08 AM
BitWhite  tam alamıyla bir scam koin, valla kimse kusura bakmasın da bu işler biraz böyle, biraz gözü açık olmak lazım, bunların böyle yapacağı aynı çarşambanın gelişinin perşembeden belli olduğu gibi belliydi
Nasıl scam coin miş bi anlatta bilelim bakalım Smiley nasıl anladınız acaba merak ettim doğrusu. 2 kelime öğrenip her konu başlığında scam scam diye ağlaşıyorsunuz. Gülüyorum sizlere. Bi söz var dı kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş diye. Airdroptan birşey alamadınız galiba beyefendi Smiley)
member
Activity: 280
Merit: 10
May 11, 2018, 11:44:06 PM
bana kalırsa bu projeden yüksek karlar beklememek lazım, ayaklarının yere basması lazım yani insanın, eğer insan kendini ufak karlara alıştırırsa, büyük kar elde edince onun bir tadı olur. öbür türlü bu şekilde yüksek karlar beklemek doğru değil
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
May 11, 2018, 09:49:17 PM
BitWhite  tam alamıyla bir scam koin, valla kimse kusura bakmasın da bu işler biraz böyle, biraz gözü açık olmak lazım, bunların böyle yapacağı aynı çarşambanın gelişinin perşembeden belli olduğu gibi belliydi

scam coin nedir , scam coin nasıl olunur . ne yaparsan insanları scamlemiş oluyorsun , ne yapmazsan scamlememiş oluyorsun şunu bize bi anlatırmısın lütfen. adamlar birilerinin parasını carpıp gitti de bizim mi haberimiz yok
full member
Activity: 406
Merit: 104
May 11, 2018, 06:47:11 PM
newbie
Activity: 212
May 11, 2018, 06:25:49 PM
Maskeler duruyor ekipte türk galiba ben öyle tahmin ediyorum hatta twitterlarında itunese uygulama için başvurmuşlardı orda başvuranın ismi türktü.
Pages:
Jump to: