Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 4. (Read 25051 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 1
March 10, 2019, 02:05:25 PM
Boğa sezonunda artık değerlenirse değerlenir.Şu ortamda işleri zor.Borsa tutarsa yine değerlenir ama piyasa ölü.Bekleyip göreceğiz.Değerlenirse ancak o zaman elimizdekiler bir işe yarar.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
March 10, 2019, 01:38:19 PM
İlk geldiği zamanlar ümitlenmiştim baya güzel çalışan ekip vardı community desteğide çok iyiydi fakat yavaş yavaş söndü.Hala elimde tuttuğuma üzülüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
March 10, 2019, 12:18:21 PM
Ekip kendisi gizli. Gitmiş kyc işine girmiş. Bildiğim kadarıyla en son cet borsasina girdi galiba. Çoğu borsa anonim oldukları için ekibe güvenmiyordu. Borsalara girmekte zorlanıyorlar.
member
Activity: 532
Merit: 22
March 10, 2019, 12:10:10 PM
Forumda epey yer kaplamıştı airdroptan beleş alanlar iyi kazandı ama güvenip yatırım yapanlari yıprattı. Umarım bu borsası iş yapar. Ekip kendi gizli, bu kyc de neyin nesi?
member
Activity: 532
Merit: 29
March 10, 2019, 12:07:48 PM
Zamanında marketing adına biraz çabalasalar tamamen farklı bir yerdeydi ama takım ortada olmayıp arka planda çalışıyoruz imajı vermeyi seçmişti.

Bundan sonra borsanın falan yeterli geleceğini sanmıyorum. Gerçek bir boğada yine fiyatlanır mı, o bile belli değil. İnsanlarda büyük bir güven açığı oluşturdular. Bu haliyle yatırım yapılması zor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 10, 2019, 12:00:36 PM
Artık uzak durmak lazım.bu tür sahte fake projeler eskiden hype yapardı.sakın bulaşmayın elinizde kalır.ben ucuzken topladım ama 5 k dolar zarardayım.SAKIN !

Çokmuş hocam umarım hyplenir da zararınızi kurtarirsiniz. Zaten satmamissinizdir. Zararına satmak mantıklı değil. Ben airdroptan gelen 1200 adeti sattım. 700$ almıştım bitflip borsasindan 2018 Şubat ayında. Sonra iniş başladı.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
March 10, 2019, 05:57:12 AM
Daha bundan medet ummayın boğa gelirse birşeyler eder ettiğiyle kalır o kadar.
member
Activity: 365
Merit: 40
March 10, 2019, 04:36:41 AM
Zaten Airdrop denince akla gelen coinlerden biri BTW. Zamanında girenlere muazzam para kazandırmıştı airdroptan. Ondan sonra pek takip etmedim ama güzel bir projeydi
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
March 10, 2019, 04:10:26 AM
BitWhite ile zamanında Airdropuna katılan herkes çok iyi miktar para kazandı.Daha sonra Piyasa düşüşünden dolayı çok değer kaybetti.DEX Borsası kurmaları ekibin halen çalıştığını gösteriyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
March 10, 2019, 04:01:36 AM
Kendi borsalarını açması ileride değerlendirme acısından güzel bir gelişme.İş yapar mı yapmaz mı göreceğiz.Borsa ayağına paraları toplayıp ortadan kaçanlarda çok.Yeni borsalara karşı dikkatli olmalı.Önce güven vermeli BTW.Borsaya para gönder işlem yap deniyor da muhatap kim.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
March 10, 2019, 04:00:26 AM
Artık uzak durmak lazım.bu tür sahte fake projeler eskiden hype yapardı.sakın bulaşmayın elinizde kalır.ben ucuzken topladım ama 5 k dolar zarardayım.SAKIN !
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
March 10, 2019, 03:27:43 AM
Adına destanlar yazılan btw daha borsasını yeni açmış. Özellikle bazı borsalar bunların ekibi gizli kapaklı olduğu için almıyordu borsaya.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 10, 2019, 03:17:14 AM
kendi borsalarını sonunda açmışlar. telegramda şöyle bir yazı da var: KYC / AML sistem güncellemesi

benim anlamadığım konu şu oluyor. bu adamlar kendi kimliklerini gizleyip anonimliğe önem verdiklerini söyleyip kullanıcıların gizliliğine önem vermiyor. bana ne dense çok mantıksız geliyor bu işlem. dex yabucuh diye diye yaptıkları şeye bak! demek bu işler bu kadar kolaymış. bu 15 yaşındaki ergenler bile yaptığına göre Grin

site: https://whiteex.net/

Kyc saçma olmuş. Buraya kyc yapmayacağım gospodin hocam  Cheesy
Bende airdroptan 1500 adet var öylece duruyor. Zaten şuan çöp dursun belki ileride ekip kendini açıklar ve btw iş yapar.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 10, 2019, 01:21:27 AM
kendi borsalarını sonunda açmışlar. telegramda şöyle bir yazı da var: KYC / AML sistem güncellemesi

benim anlamadığım konu şu oluyor. bu adamlar kendi kimliklerini gizleyip anonimliğe önem verdiklerini söyleyip kullanıcıların gizliliğine önem vermiyor. bana ne dense çok mantıksız geliyor bu işlem. dex yabucuh diye diye yaptıkları şeye bak! demek bu işler bu kadar kolaymış. bu 15 yaşındaki ergenler bile yaptığına göre Grin

site: https://whiteex.net/
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 26, 2018, 12:07:14 PM
Hala bundan umudu olanlar var mı ya? Konu güncelleniyor her gün ilginç. Boğa gelse yok pahasından toplayan pumpçılar fiyatı biraz oynatıp ellerindekini de aha yükseliyor diye düşünenlere çakıp en sonunda fiyatı 1 satoshi'ye indirsinler de hepimiz kurtulalım.

umut... evet umut denebiliri... bu piyasada cogu cacik coin gün geliyor birkac dakikaligina veya saatligini de olsa para ediyor... cogu coin ise o kadar gelistirme, ekip, arge olmasina ragmen bes para etmeyebiliyor. coinlar elimizde oldugu sürece tabii ki o firsat (tekrar) gelirse degerlendirilecektir... bu bitwhite bir cacik olmaz ama yine 5-10 cent etse de kardir... beleshe para ne de olsa:)
full member
Activity: 910
Merit: 105
December 26, 2018, 11:26:46 AM
Hala bundan umudu olanlar var mı ya? Konu güncelleniyor her gün ilginç. Boğa gelse yok pahasından toplayan pumpçılar fiyatı biraz oynatıp ellerindekini de aha yükseliyor diye düşünenlere çakıp en sonunda fiyatı 1 satoshi'ye indirsinler de hepimiz kurtulalım.
member
Activity: 308
Merit: 10
December 26, 2018, 09:28:27 AM
20 satoshilerden 70 lere çıktı Cheesy tüh 3 x kaçırdık.Bunu diyen varya grupta.Allah akıl fikir beyin versin.Bu nasıl bir mallıktır ya.Adamlar övmeye yer arıyorlar .1 dolardan 20 satıshiye düşmüş daha salak salak coini shilliyolar.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
December 26, 2018, 09:12:43 AM
Ey gidi günler, piyasa ne süperdi o zamanlar ya neye elini atsan altına dönüyordu. Bu da onlardan bir tanesi airdropların krallarından birisi. Sonra diğerleri gibi patladı gitti. Millet alışmıştı o zaman pumplara sonra kendileri de para verip almaya başladı, işin sonunda gelinen nokta günümüz. Yalnız o zamanlardan çok fazla şey öğrenmiştir kriptocular, iyi tecrübe oldu.
member
Activity: 448
Merit: 17
December 26, 2018, 08:44:40 AM
Bunları bu saatten sonra hiç bir şey paklamaz öldü ölüyü dirilmeye çalışıyo bunlar daha önceden yapacaklarıdı bu hareketleri ki token ölmeyecekti şimdi elektro şok vurmaya çalışıyolar boşa çaba he bide buna umut bağlayanlar varsa daha çok beklerler.
member
Activity: 308
Merit: 10
December 25, 2018, 12:26:02 PM
Forumda herkesde bu coin var sanırım Smiley o KADAR iğreniyor ki herkes.Bende dahil  yani bir proje kendini ancak bu kadar batırabiliirdi.En son mercatoxa girdiklerini gördüm.Tabi mercatox falan paklamaz bunları.
Pages:
Jump to: