Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 5. (Read 25051 times)

full member
Activity: 532
Merit: 102
December 25, 2018, 11:47:35 AM
Bir zamanın en çok kazandıran coinlerinden di bekleyip satmayanların elinde kaldı malesef demekki ki her airdrop coini sonradan hypelanmıyormuş bunu bize gösteren ilk coinlerden biridir btw şuan ekip geliştirmeyi bıraktı heralde coini yazık oldu çok büyük bir communitysi olan bir coindi.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
December 25, 2018, 10:21:38 AM
Hala bu coin duruyor mu Cheesy Elinde bulunduran herkesi ilk pumpta satmadığına pişman eden nadir coinlerden. Bunlar bir ara coinleriyle tahvil falan aldıracaklardı ne oldu o iş?
member
Activity: 448
Merit: 14
December 25, 2018, 08:16:53 AM
Fena çakılmış.100k alım giren akılsız kim acaba ? Abi bu coinin ederi zaten -1 satoshi.Hiçbir gelişme ve etkisi yok.Sadece bir tane saçma sapan coin.Çoluk çocuk işi kodları inceleseniz gülmekten karnınız ağrır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 25, 2018, 03:21:55 AM
ben cüzdanıma erişemiyorum. Kendi online cüzdanları kendileri tarafından kaldırıldı. İçersinde param vardı o da gitti. Bir umut yükselirse coinlerimi nasıl alacağım onu da bilmiyorum. Tek dileğim ortalıktan sonsuza kadar kaybolsun.

Konu tekrar hortaoyin a bende birşey oldu zannettim. Epey zamandır bende cüzdana hiç bakmıyordum. Eğer siz göremiyordu iz cüzdan olayı patlamış demektir. Öylece kenarda duruyor cuzdan

Bu kadarsını da beklemiyordum açıkçası. Cüzdan olarak kendine göre bir stilleri vardı ve oldukça başarılıydı aslında. Eğer ki böyle bir şey söz konusu ise yavaş yavaş altlar patlamaya başladı demektir.

Bence altlar ile ilgisi yok. Tamamen bu takımın beceriksizliği. Tabi iş yapmayacak altlar da mevcut. Bunların cüzdanı ilk başta güzel işliyordu. Airdrop dağıtımınida güzel yaptılar. Sonrası gelmedi maalesef.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 25, 2018, 02:19:20 AM
20 satoshileri gördü mercatoxta.Zaten bundan sonra belini doğrultamaz.En ufak bir gelişme bile olmadı.Coinex bunlara kimliğinizi açıklayın sokalım dediğinde kabul etselerdi şimdi gene duruyor olurdu en azından.Domain adresini bile ödeyemez bu andavallar
member
Activity: 448
Merit: 10
December 25, 2018, 12:36:47 AM
ben cüzdanıma erişemiyorum. Kendi online cüzdanları kendileri tarafından kaldırıldı. İçersinde param vardı o da gitti. Bir umut yükselirse coinlerimi nasıl alacağım onu da bilmiyorum. Tek dileğim ortalıktan sonsuza kadar kaybolsun.

Konu tekrar hortaoyin a bende birşey oldu zannettim. Epey zamandır bende cüzdana hiç bakmıyordum. Eğer siz göremiyordu iz cüzdan olayı patlamış demektir. Öylece kenarda duruyor cuzdan

Bu kadarsını da beklemiyordum açıkçası. Cüzdan olarak kendine göre bir stilleri vardı ve oldukça başarılıydı aslında. Eğer ki böyle bir şey söz konusu ise yavaş yavaş altlar patlamaya başladı demektir.
member
Activity: 532
Merit: 12
December 25, 2018, 12:33:49 AM

Konu tekrar hortlayinca bende birşey oldu zannettim. Epey zamandır bende cüzdana hiç bakmıyordum. Eğer siz göremiyorsaniz cüzdan olayı patlamış demektir. Öylece kenarda duruyor cuzdan. Artık işe yaramaz.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
December 24, 2018, 04:17:01 PM
Eveeet forumun en bomba başlığı tekrar aramızda bitwhite boğada patlama yapacak arkadaşlar bende 80k var tutuyorum 50kyı parayla aldım 30k multiden aah keşke 1$ iken satsaydım muhabbetleri başlasın yine elimizde çekirdek izliyoruz. Grin Grin
full member
Activity: 1050
Merit: 152
December 24, 2018, 02:57:59 PM
member
Activity: 308
December 24, 2018, 01:49:01 PM
Yahu arkadaşlar bu token mahvoldu.Tamam bizde tuttuk zamanında ama.Artık bunun peşinde koşmayın 20 satoshilere kadar düştü.Artık bitti herşey.Bırakın defolsunlar gitsinler.
jr. member
Activity: 378
December 24, 2018, 05:11:07 AM
sanırım melek yatırım almadan kendini toplayabilecek bir durumda değil. şu andan sonra çöp oğlu çöp olarak coin çöplüğündeki yerini almaya hazırlanıyor.
member
Activity: 364
December 24, 2018, 05:10:40 AM
zamanın da satmadık 1 dolar iken ah ulan ah
member
Activity: 574
Merit: 14
December 24, 2018, 05:09:25 AM
btw nin şu andaki %90 çakılmış ether tokenlerinden bir farkı var mı? kendi blockchaini var o kadar. ekip 2018 boyunca çalıştı, güncellemeler getirdi de ne oldu. fiyata yansıyan bir durum mu var.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
December 24, 2018, 04:55:44 AM
Bi halt olmaz bunlardan.Ekip 2 ay çalışmayı durduruyoruz.Zaten yaptığımız şeylerde testlerden geçemedi.Paramız yok.Sanırım boku yedik tarzında bir açıklama yaptı telegramdan. Cheesy gene milletin eline verdiler.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 24, 2018, 03:11:14 AM
ahmet ber diye egolu bi bebe vardı kaçtığında anlamanız lazımdı  Grin

bunların telegramında biri ile konuştum adını vermeyeyim şimdi adam bu çöpe tam 20.000 $ (evet dolar) yatırmış  Grin  borsadan toplamış yükselecek uçacak kaçacak umudu ile

bu nasıl bi saflıktır nasıl bi körü körüne inançtır aklım almıyor  Grin

bizim millet akıllanmaz ya  Grin Grin

büyük ihtimalle bitcoin'in 20 bin dolar olduğu dönemde gaza gelmiş eleman:) bu koinin % 50 civarı airdrop'tan dağıtılmıştı ki multi yapan bir sürü insan var. bunu bilmeden bu kadar para yatırmak nasıl bir mantıktır. şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik. al adamlar işleri dondurduk demiş Grin
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
December 24, 2018, 01:43:17 AM
Halen daha duruyor mu bu yaa:) Ben satalı yıl oldu neredeyse. İyi de bir şeylere satmıştım. Bir bakayım dedim 50 sayfayı bulmuş yorumlar. Demek ki insanların inancı halen daha devam ediyor ekibe. Tebrik ederim yani şu saate kadar elinden hiç çıkarmadan tutabilene...
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 24, 2018, 12:53:03 AM
Bundan umuda keseli çok oldu.İşin garip tarafı arada türk kanallarına bakarım.Adamlar bildiğiniz ot oldular.yosun tuttular hala btw savunuyorlar.Laf edenleri falan banlıyorlar Cheesy bu kadar asalak bir oluşum hayatımda görmedim.
jr. member
Activity: 238
December 24, 2018, 12:51:06 AM
Zamanında 0.94$ olmuştu.Elimde 15K BitWhite vardı.Yükselir umuduyla Hodl yaptım hiç bozmadım taki geçen aya kadar.Şimdi keşke ilk borsaya girdiği zaman bozsaydım diyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
December 23, 2018, 04:35:36 PM
Airdrop coin gelmiş yine ön sıralara airdropların modası geçti artık ethnin bu düşüşü sonrası aslında bu işinde önü kesildi artık daha gerçekçi işler olur heralde yada daha gerçekçi sahte işler Tongue
member
Activity: 406
Merit: 12
December 23, 2018, 03:07:27 PM
İyi gaza gelmiştik o zamanlar yükselecek diye ama o meşhur yükselişten sonra resmen kendi kendini bitirdi. Masternode tarzı haberler falan vardı bir ara ama sonra noldu bilmiyorum. Takip etmeyi bırakmıştım. Boğada yine bir sıçrama yaparsa cüzdandakileri elden çıkarırız ama çok zor görünüyor.
Pages:
Jump to: