Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 43. (Read 25051 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
February 06, 2018, 04:34:13 PM
Şimdilik bir işlem yapmayı düşünmüyorum. Belki ileride değerlenir, ya da çöp olur Smiley
member
Activity: 596
Merit: 14
February 06, 2018, 03:41:59 PM
grubun hepsi türk yalnız Smiley ucusa geçse ilk kafasına türkler çakacak o yüzden türk forumu btw nın kaderini belirleyecektir diye düşünüyorum ama uzun vadede yapıcakları gercekten etkıleyıcı
member
Activity: 539
Merit: 20
February 06, 2018, 03:40:36 PM
cüzdanlarında eth btc dash da tutabilme özelliği olması nedense beni bi kıllandırdı.Cüzdanlar hakkında çok biligi sahibi değilim  buna benzer baska cüzdanlar var mı.? biraz riskli geldi bana
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
February 03, 2018, 06:56:35 AM
tek markette işlem gördüğünden henüz derinlik falan oluşmadı. daha vakti var ama derinlik oluştuğunda fiyat nerelerde olur kestirmek zor.
şuan markette car car mesaj atıp pump dump gazı verenlerin hepsi airdroptan toplayanlar. ama bunun icosundan alanlar ya da eth btc ile geçiş yapıp btw ye dönenleri de var.
gerçi ico zamanı da airdropla dağıtılan coine yatırım yapılır mı diye bayağı fikir çatışmaları oldu ama şuanki durum gayet iyi.
tabi fiyatın bu noktada olmasının sebeplerinden biri de güvensiz ne idüğü belli olmayan bir merdivenaltı borsada işlem görmesi. ve usd olarak çıkış yaparken alternatiflerin oldukça az olması.
şimdi btw yi 60c den satsan btc yi 9800usd civarından ya da ether i 1000+ usd den almanın ne mantığı var?
oradaki usdleri sağlıklı ve kabul edilebilir bir maliyetle çıkartmak da şuan bir sorun.
member
Activity: 322
Merit: 23
February 03, 2018, 06:30:33 AM
BTW şimdi emekleme döneminde. Yürümesini öğrendikten sonra koşacak. Biraz büyüsün.
Bir kaç borsaya girince hep beraber göreceğiz nasıl fırladığını..

Bu airdroptan adam olmaz diyenlerin bile dili yandı..

Aldım ve listelenince hemen sattım, Lisk çakması bir proje, Allah bereket versin, duygusal bağ kuran kaybeder bu kadarını söyleyeyim.

Çok inanıyorsanız aslına yatırım yapın..

Duygusal bağ kurduğumuzu nerden çıkardın kardeş. Aslına yatırım yapan binlercesi de var..
1 yıl sonra bu mesajı alıntılarım. Şuan BTW $0.45
Havadan gelmiş isteyen satar isteyen bekler. Kar yaptın mı senden iyisi yok.
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 03, 2018, 05:58:05 AM
horoz gibiyim bu konularda önüme gelen airdrobu yapar geçerim. btw için de aynısını yaşadım çok uğraştım ilk girişi yaparken hatta dev ile özel yazıştım bir türlü olmamıştı. abartmıyorum 45 dakika uğraştım bot a kendimi kabul ettirene kadar. iyi ki de uğraşmışım. pes etmedim ve toplamda 1500 adet aldım bir kısmını sattım. geri kalan kısmını elimde tutacağım sattıklarımdan 0.07 btc elde ettim. taş atıp kolum yorulmadı. çevremde ki arkadaşlarıma hep airdrop yapmaları konusunda konuşuyorum fakat dinleyen yok.rızık böyle birşey sen uğraşırsan Allah sana da veriyor. geleni gideni gördüğünüz yapın derim. kimin ne olacağı belli değil. omisego da airdrop idi  şimdi nerelerde. herkese bol bereketli kazançlar diliyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
February 03, 2018, 05:52:21 AM
BTW şimdi emekleme döneminde. Yürümesini öğrendikten sonra koşacak. Biraz büyüsün.

Aldım ve listelenince hemen sattım, Lisk çakması bir proje, Allah bereket versin, duygusal bağ kuran kaybeder bu kadarını söyleyeyim.

Çok inanıyorsanız aslına yatırım yapın..
member
Activity: 322
Merit: 23
February 03, 2018, 05:49:19 AM

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
February 03, 2018, 03:28:28 AM
tekrardan yükselişe geçti ana göre dahada artış gösterecek gibi duruyor ben satmak için acele etmeyeceğim. 1 borsada daha işlem görmeye başlarsa hacim artar diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
February 03, 2018, 03:17:27 AM
O ilk günlerdeki artışta cüzdanlarda ve deposit bölümünde bitcoin white ın sıkıntı vardı millet anlamadan artıyor artıyor 10 dolar 20 dolar olacak dendi. Şu an zaten olması gereken fiyat ico fiyatı düzeyinde ilerleyen dönemlerde artar ama kısa vadede birden 10 dolar kimse beklemesin.

Aynı fikirdeyim. Borsaya aktarım yapılmıyordu bu sebeple fiyat çıktı çıktı elinde olan satamadı keza açılır açılmaz da dump yemeye başladı. Airdrop ları 100 100 mesela serbest bıraksalardı belki daha yavas bir düşüş olurdu
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
February 03, 2018, 02:09:23 AM
O ilk günlerdeki artışta cüzdanlarda ve deposit bölümünde bitcoin white ın sıkıntı vardı millet anlamadan artıyor artıyor 10 dolar 20 dolar olacak dendi. Şu an zaten olması gereken fiyat ico fiyatı düzeyinde ilerleyen dönemlerde artar ama kısa vadede birden 10 dolar kimse beklemesin.
full member
Activity: 392
Merit: 100
February 03, 2018, 01:37:02 AM
bi ara 1 dolarlara yaklaştı elden çıkarmadım daha çok artacak diyenlerin gazına gelip, umarım o artışı görürüz gerçi bu fiyatlara da zaten zahmetsizce kazandık sorun değil ama, artsa insanlık için daha iyi olur  Cheesy
newbie
Activity: 70
Merit: 0
February 02, 2018, 09:32:00 PM
Bende önemsemedim iki hafta yaptım unuttum bana iyi bir ders oldu ummadık taş baş yardı 😏
newbie
Activity: 21
February 02, 2018, 09:20:36 PM
Vay arkadaş, canavar gibi airdrop u kaçırmışız iyimi. 2100 token nerden baksan ölüsü 5000$ birkaç aya kadar..
newbie
Activity: 51
February 02, 2018, 04:01:50 PM
arkadaşlar master code'umu unuttum ne yapabilirim?
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 02, 2018, 04:00:13 PM
Herkesi bir panik sarmış arkadaşlar sakin Smiley 0.10 dan 0.90$ a çıkan bir airdrop tokeninden bahsediyoruz. Bırakın 0.9'u ben 0.4'ü görebilceğinden şüpheliydim 3-4 farklı borsaya girmeden önce. O kadar aşırı satışa rağmen güzel bir fiyata tutundu.
Önümüzdeki haftalarda birkaç borsaya daha giriyormuş bence 0.7-0.8 bandına tutunacaktır. Sonrasında piyasa yukarı ivmelendiğinde 1$'ı görür. Hele proje düzgünce ilerlerse ve güzel hacimli bir borsaya (binance vs) girerse 5$-10$'a pump yemesi içten bile değil. Ha tabi bunun için kaç ay bekleriz orası muallak Smiley Sonuçta cebimizden para çıkmadı bekleyin dostlarım sabredin.
newbie
Activity: 111
February 02, 2018, 12:43:23 PM
web sitelerini, panelini de değiştirmişler. Ekip felan yok diyorlar ama çalışıyorlar gibi
newbie
Activity: 3
February 02, 2018, 12:09:50 PM
Ya arkadaşlar ben cüzdanıma girdim balance kısmı sıfır olarak gözüküyor. Ama bota balance yazınca 900 çıkıyor. Neden acaba göremiyorum btw leri. Çözümü nedir ?
full member
Activity: 742
Merit: 112
February 02, 2018, 03:58:24 AM
bitcoinwhite ın düşmesinin sebeplerini yazayım.

ilk önce 30 milyon airdrop dağıtımı yapıldı. halen çoğu kişi borsaya btw lerini aktarmış değil. ilk birkaç günlük işlem hacminde hızlıca balina topladı ve 1 dolara kadar yükseltti. 1 dolara da muhtemelen kendisi satış kademesine duvar ördü. satabildiğini 1 dolar ve aşağıdaki fiyatlardan sattı ve şimdi 0.10'lardan başlattığı fiyatlara doğru sanki gidiyor gibi.

bitcoinin de düşüş hareketini işin içine katarsanız aslında bu anlattıklarım pek mantıksız değil. zaten iki günde ne kadar btw toplayacakta birkaç dolara getirecekti. bu yükseliş hareketinde elindeki btw leri sattı ve ucuza çekince o sattıklarını geri almaya çalışacak ve sonra yeniden pump hareketi.

borsaya yeni giren coinlerin pek çoğu hızlı yükselir sonra 3-6 ay içerisinde yatay hareket yaparak bu esnada iyice bıktırır yatırımcıyı ve toplayarak pumplara başlar. kendinizi balinanın ne yapabileceği konusuna odaklarsanız aslında yapabileceği taktikleri görmek çok da zor değil.

coinmarketcap sitesinde coin ve token grafiklerden 10'larcasına bakın. borsaya ilk dahil olduğu tarihlerden günümüze kadar pump, dumpları tarih odaklı araştırın. btw de buna benzer bir durum sergileyecek.

güzel bir haber vereyim de hep kötümser olmayalım. şimdi 0.50 dolara gelseydi ve oradan 0.10'lara salsaydı kendisini 1 dolara ulaşması ve kıramaması ihtimali olacaktı. Fakat bir dolara ulaştığı için sonraki denemeleri de 1 dolara yaklaşacak türden olacak. Psikolojik direnç olarak 1 doları kırması ile 2-3 dolar gibi hedefleri oluşacak. Bu nedenle benim gibi airdroptan yani havadan geleni güzelce saklayıp biraz fiyat takibini unutmak gerekli.

Milyonlarca BTW den söz ediyoruz ve 3-4 borsada işlemler bu ay başlayacak diye biliyorum. Balina iyice toplayacak ve bence 10 milyon gibi stok yapmayı başarırsa müthiş pumplar görebiliriz. Ama çoğu kişi halen borsada değil. satış kademesi en çok 250 bin civarını gördü ve bu kişilerden çok ucuza kapmak için bir sürü tuzak kuracaktır balina. neyse gelişmeleri takip edelim.

jr. member
Activity: 84
Merit: 1
February 01, 2018, 07:29:44 PM
Benim elimde 300-400 kadar vardı. Ama şifrelediğim dosyanın şifresini kaybetmişim. Smiley Biraz arandım ama nafile. Belki sonra bir daha bakarım.

aynı şey benim başıma geldi umarım cüzdanı açarken o kelimeleri bulabilirsin o kelimelerle açıyor ben 3 gündür arıyorum buldum %45 düştü
Pages:
Jump to: