Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 40. (Read 25051 times)

member
Activity: 191
Merit: 10
February 27, 2018, 06:50:06 AM
Evet bit-z için oylama basladı ve fena gitmiyoruz gibime geliyor. Herkes bi destek verirse gerçekten bu piyasaya da gireriz, bu piyasaya girdik mi diğer borsalara da göz kırpmış oluruz zannımca. Bkz: https://www.bit-z.com/vote2/live
member
Activity: 411
Merit: 21
February 27, 2018, 05:26:59 AM
Bit-Z gibi günlük islem hacmi 200-300 milyon dolar olan bir borsaya girmeyi basarirlarsa cok büyük is yapmis olurlar. Su anda islem gördükleri Bitflip borsasindan 500 kat daha büyük bir borsadan söz ediyoruz.

Bence cok zor ama BTW'nin arkasindaki destek düsünüldügünde de imkansiz degil.

Sayet bir sekilde basarirlarsa, buna ayrica birde uzak dogulularin insan gibi satin almadiklarini da hesaba katin. Bu fiyatlari birdaha göremeyiz...

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 27, 2018, 05:14:28 AM
gecenlerde (daha 2 hafta önce galiba) 45 cent civarinda gezinirken keske satsaymisim:) bugünerde eldeki tüm coin ve tokenlari satasim var... hele hele eldeki ufak tefek, az miktarda olan, airdroplardan gelenleri satip full bitcoin veya neo'ya basayim diyordum...
Neo için bende aynı şeyi düşünüyorum.Binance de tuttukça gas veriyor birde öyle kazanıyorsun.35 dolar civarı seyrederken almak lazımdı ama bu kadar artış yapmasını düşünemedik.Artacak diyorduk da piyasa bozuk iken bu kadar artış sağlamasını beklemiyordum.Her ay azda olsa ufak ufak alıp atmak lazım bir köşeye.ETH'ye bile kafa tutacaktır 1-2 sene sonra.Gidişat o yönde gözüküyor.
member
February 27, 2018, 03:53:41 AM
Konuyu görünce yeni bir haber mi var diye meraktan girdim. Airdroptan gelenleri satarken bir yandan da üzülüyordum ama düşeceğine neredeyse kesin gözüyle baktığım için yine de sattım ama yine de takip ediyorum.

Hocam valla bende böyleyim. Ama sadece btw için değil de hepsine. Ben defalarca pişman oldum airdroptan gelenleri aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
February 27, 2018, 03:45:18 AM
gecenlerde (daha 2 hafta önce galiba) 45 cent civarinda gezinirken keske satsaymisim:) bugünerde eldeki tüm coin ve tokenlari satasim var... hele hele eldeki ufak tefek, az miktarda olan, airdroplardan gelenleri satip full bitcoin veya neo'ya basayim diyordum...
full member
Activity: 770
Merit: 103
February 27, 2018, 03:29:18 AM
şu ana kadar tek eksik hacimli bir borsaya girememesi. ekip güzel çalışıyor kastırıyor adamlar. hacimli bir borsaya girmesi ile birlikte sene sonu fiyatının en azından 10 dolara gelmesini bekliyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
February 27, 2018, 03:25:25 AM
BTW 10 centin altında salınacağa benziyor. Bazı tokenlerin grafiklerine bakıyorum ve bir, iki seneye kadar uzatıyorlar sürüncemede. btw o kadar beklemez diye hayal ediyorum. 1 cent felan olsa biraz alıp kenara atmanın taraftarıyım. yok olmazsa da zaten cüzdan da duruyor elimizdekileri satışa çıkarırız pump oluştuğunda.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
February 27, 2018, 03:14:20 AM
Konuyu görünce yeni bir haber mi var diye meraktan girdim. Airdroptan gelenleri satarken bir yandan da üzülüyordum ama düşeceğine neredeyse kesin gözüyle baktığım için yine de sattım ama yine de takip ediyorum.
member
Activity: 532
Merit: 29
February 27, 2018, 02:13:36 AM
Bit-Z oylaması için komünitenin çok iyi çalışması gerek, diğer hacimsiz borsalara nazaran Bit-Z çok daha iyi bir borsa.

Artık elimizden geldiği kadar destekleyeceğiz, hiç değilse buraya sokalım şu coin’i. Hareket gelsin de potansiyelini bulsun artık yavaş yavaş.
member
Activity: 532
Merit: 12
February 27, 2018, 01:36:19 AM
Kripto piyasasına ilk girdiğim coin. İlk göz ağrım Smiley

Bekliyoruz bakalım, road maplerini yerine getiriyorlar, ekip güzel çalışıyor. Bitflip de ki durumu biraz dönerci ve simitçi tayfası, biraz da borsanın botu..

Şu delegate muhabbeti devreye girince ve dişe dokunur borsalara da giriş yaparsa neden iş yapmasın? Tek hataları bana göre isminin Bitcoin ile başlaması..

Bekliyoruz bakalım ne olacak..

nasıl yani yatırım yaparak mı aldın yoksa airdrobuna mı katıldın? eğer aldıysan kaç satsohi iken aldın merak ettim. ben de de bir miktar var ama airdroptan geldi. para ile yatırım yapmadım. ben genelde airdrop yapan tokenlerden uzak duruyorum. yatırım yapamaya çekiniyorum çoğu çöp oluyor ama btw baya iyi gibi gelen tokenlerin zaten bir kısmını sattım geri kalanını elimde tutuyorum. bit-z  diye bir çin borsası var oraya girmek için anket başlıyor. katılıp oy verirsin artık. bereketli kazançlar diliyorum..
member
Activity: 65
February 26, 2018, 06:08:14 PM
Madencilik ve yeni büyük borsada listelenmesinin yararları konusunda hemfikirim. Bitcoin White, veri depolamak için JavaScript'i programlama dilini ve ilişkisel veritabanını olarak kullanır. Telif hakkı konusunda ilerleme olursa pazarda büyüyecek.
member
February 26, 2018, 08:49:15 AM
Kim ne derse desin bu coin ileride sağlam bir borsaya girecek ve kendini kanıtlamakla birlikte fiyat bazında da katlayacaktır.
full member
Activity: 658
Merit: 153
February 26, 2018, 08:28:26 AM
Güzel bi haber geldi Bitcoin White Bit-Z borsasında yarın oylanmaya başlıyıcak listelenmesi için borsada. Bize düşen BTW ciler olarak sonuna kadar destek olmak herkesin kayıt olup borsaya Bitcoin White oy atıp borsaya sokmak. Lütfen destekleyelip sokalım bu coini borsaya.
member
Activity: 490
February 23, 2018, 01:12:50 AM
Şu sıralar piyasa çok sıkıntılı. Bu şekilde kalması bile bir başarı aslına bakarsanız. Son birkaç gündür bir oynama yok nerdeyse fiyatında. Elimde nakit olsa bir kısmıyla girerim aslında ama nakitimi dağıttım. BTW için en iyi basamak miningin başlaması ve yeni bir borsaya adım atmaları olur. Bitflip beni korkutuyor nedense
full member
Activity: 333
Merit: 103
February 22, 2018, 10:51:11 PM
Ekipte bir hareket olmazsa fiyat olarak buralarda gezinecektir.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
February 22, 2018, 02:59:46 PM
Kripto piyasasına ilk girdiğim coin. İlk göz ağrım Smiley

Bekliyoruz bakalım, road maplerini yerine getiriyorlar, ekip güzel çalışıyor. Bitflip de ki durumu biraz dönerci ve simitçi tayfası, biraz da borsanın botu..

Şu delegate muhabbeti devreye girince ve dişe dokunur borsalara da giriş yaparsa neden iş yapmasın? Tek hataları bana göre isminin Bitcoin ile başlaması..

Bekliyoruz bakalım ne olacak..
member
Activity: 448
February 22, 2018, 07:17:20 AM
Hala BTW'yi erc20 tokeni zannedenler var.Bu coin çok iş yapacaktır.Fiyat beni alakadar etmiyor şu anda.Yolu uzun coinin en az 2 el değiştirmesi lazım borsalarda.Yeni borsalara girdikçe fiyatta zamanla artacaktır.Airdroptan alanlar satıp coin yatırımcıların eline geçtikçe değerlenecektir.

Yükselmesini hiç yadırgamam şu anda ki çoğu koinden daha sağlam. Ancak biraz daha yolu var gibi. Airdroptan gelenleri çoğu insan sattı diye tahmin ediyorum bende 0.5 $ lar dan satabildim. Ancak fiyatı düşerse bir miktar alıp saklamayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 22, 2018, 07:12:16 AM
Hala BTW'yi erc20 tokeni zannedenler var.Bu coin çok iş yapacaktır.Fiyat beni alakadar etmiyor şu anda.Yolu uzun coinin en az 2 el değiştirmesi lazım borsalarda.Yeni borsalara girdikçe fiyatta zamanla artacaktır.Airdroptan alanlar satıp coin yatırımcıların eline geçtikçe değerlenecektir.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
February 22, 2018, 07:02:48 AM
Elinizde tuttuğunuz BTW'leri borsada işlem görür görmez satarsanız daha sonrasında üzlürsünüz gibime geliyor. En azından yarısını tutmak lazım diye düşünüyorum ben airdrop'a katılmadım.
yoruma yüzde yüz katılıyorum. ben zamanında bu airdroba katılamadığım için çok pişman oldum. birçok airdrop çöp olduğu için değmez sanmıştım, yanılmışım. elinde olan arkadaşların da hepsini satmamaları gerektiğini düşünüyorum
full member
Activity: 392
Merit: 100
February 22, 2018, 06:01:48 AM
Satan sattı satmayanlar bekliyor takip ettiğim kadarıyla hala adam gibi bi borsaya girme gibi bi olayları yok girebilseler çok hareketlinir

btw telegram sayfasında takip ettiğim kadarıyla ekip yeterince aktif ve borsalara girmek için girişimleri sürüyor. bir kaç düzgün borsa ile de görüştüklerini söylüyorlar. eğer dediklerinde doğrularsa cok ciddi yerlere gelecektir bu proje
Pages:
Jump to: