Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 39. (Read 25051 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
February 27, 2018, 02:54:51 PM
Soyledikleri halde Binance oylama listesine giremediler.Bu da coine olan güveni zedeledi. Eğer dedikleri bir şeyi daha yapamazlar da umudu kesin derim.
member
Activity: 266
Merit: 10
February 27, 2018, 02:51:05 PM
2fa doğrulamayı yapıyorum kodları bir türlü kabul etmedi sürekli yanlış olduğunu söylüyor mail yada diğer kodu.Mailden gelen kodu direk yazmama rağmen kabul etmiyor.Bilen var mı ?
newbie
Activity: 111
Merit: 0
February 27, 2018, 02:41:52 PM
bir tek ben mi oy kullanmayı bilemedim? bilen varsa yeşillendirsin
newbie
Activity: 118
February 27, 2018, 02:17:16 PM
Binance Kucoin gibi borsaların anketlerine giren yada girecek coinlerden seçtiklerim ile stop loss olmadan sepet yaparım.
Şu ana kadar sepet bazında zarar ettiğim hiç olmamıştı.

Bitcoinwhite'ın Binance anketine gireceği telegram grubunda paylaşıldı, bende alım yapmaya başladım anket geciktikçe parçalı alıma devam ettim.
Büyük ihtimalle o ankete girmeyeceğini bilip satan birilerininkini ben ve benim gibiler topladı ve sonuçta binance anketinde yer almadı. (Türk arkadaşları tenzih ederim onların da bilgisi olacağını düşünmüyorum)

Smart, wax ve part al satından iyi kazanmama rağmen oran olarak white sepette baskın olduğu için zarar ettim.
Bitcoin white çok sürpriz bir şey olmazsa uzun vadede yükselecektir ama ekibin bu paylaşımı benim güvenimi sarstı.

Binance'a gireceğine dair bir paylaşım yapılmamıştı, sadece Binance listesine girmesi için topluluğa tweet atmaları için yönlendirme yapıldı Smiley

Bu arada BTW yol haritası bir bir gerçekleşiyor, ekip sağlam çalışıyor ilk graiğin NEO'ya benzeyeceğini düşünüyorum.  Cool
full member
Activity: 616
Merit: 108
February 27, 2018, 01:16:17 PM
Binance Kucoin gibi borsaların anketlerine giren yada girecek coinlerden seçtiklerim ile stop loss olmadan sepet yaparım.
Şu ana kadar sepet bazında zarar ettiğim hiç olmamıştı.

Bitcoinwhite'ın Binance anketine gireceği telegram grubunda paylaşıldı, bende alım yapmaya başladım anket geciktikçe parçalı alıma devam ettim.
Büyük ihtimalle o ankete girmeyeceğini bilip satan birilerininkini ben ve benim gibiler topladı ve sonuçta binance anketinde yer almadı. (Türk arkadaşları tenzih ederim onların da bilgisi olacağını düşünmüyorum)

Smart, wax ve part al satından iyi kazanmama rağmen oran olarak white sepette baskın olduğu için zarar ettim.
Bitcoin white çok sürpriz bir şey olmazsa uzun vadede yükselecektir ama ekibin bu paylaşımı benim güvenimi sarstı.
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 27, 2018, 12:05:55 PM
Bitz'de hesabı olanlar için vtc elde etmenin başka bir yolu var mıdır ?

Ayrıca ne düşünüyorsunuz sizce 1. çıkabilir mi oylamadan? Benim güvenim tam ama şuan 2. sırada sanırım ben açık ara 1. oluruz diye düşünmüştüm.

Hocam birinci ikinci diye bisey yok.

1 Milyon VTC toplayan coin otomatikman kabul ediliyor.

Aslinda buna oylama demek pek dogru sayilmaz. Bagis gibi bisey. Hedef, o coin icin 1 Milyon VTC'ye ulasmak. An itibariyle BTW icin 67.000 VTC toplanmis.

Teşekkür ederim bilgilendirme için ben yanlış anlamışım. Sanırım btw bu işin üstesinden gelir gibi şimdi 72.000 vtc olmuş sayı
newbie
February 27, 2018, 12:05:38 PM
Üye oldum. 2fa doğrulama yaptım. Ama hesabımda 50 vtc göremedim. Verdiğiniz bilgi doğru mu? Oy kullanmak için ne yapmamız lazım?

Resmi ref link ile üye olduğunuzu varsayarak; hemen geçmeyebiliyor yoğunluk fazla. Vote kısmına gelip BTW'yi tıklayın Detail kısmından da "available" miktarına bakın. 50 VTC yazıyorsa geçmiş demektir
member
Activity: 322
Merit: 23
February 27, 2018, 12:01:46 PM
Üye oldum. 2fa doğrulama yaptım. Ama hesabımda 50 vtc göremedim. Verdiğiniz bilgi doğru mu? Oy kullanmak için ne yapmamız lazım?
newbie
February 27, 2018, 11:58:26 AM
BTW bu oylamayı aşacak gibi hayırlısı  Grin
member
Activity: 411
Merit: 21
February 27, 2018, 10:41:33 AM

Ayrıca ne düşünüyorsunuz sizce 1. çıkabilir mi oylamadan? Benim güvenim tam ama şuan 2. sırada sanırım ben açık ara 1. oluruz diye düşünmüştüm.

Hocam birinci ikinci diye bisey yok.

1 Milyon VTC toplayan coin otomatikman kabul ediliyor.

Aslinda buna oylama demek pek dogru sayilmaz. Bagis gibi bisey. Hedef, o coin icin 1 Milyon VTC'ye ulasmak. An itibariyle BTW icin 67.000 VTC toplanmis.
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 27, 2018, 10:35:12 AM

newbie
February 27, 2018, 10:24:36 AM
Nerede ismi duyulmayan bir borsa varsa orada listelenmeye çalışıyor.
Teşekkürler bitcoinwhite sayende yeni borsalar öğreniyoruz.

1. Çin borsası haliyle organik olarak büyüyecektir
2. CMC'de ilk 10 girmesine çok az kaldı.

ilerde bir gün iyi yerlere gelirse girmek zor olur şimdiden girelim Smiley
member
Activity: 191
February 27, 2018, 08:48:46 AM

Abartmayın hocam Bit-z'nin neresi yeni borsa? Günlük en az 200 milyonluk hacimli olan borsadan bahsediyoruz kaldı ki adamlar harıl harıl calısıyor uğraşıyor. Direkt olarak bianance gibi borsalara girmesini beklemiyorsundur umarım.
member
Activity: 406
February 27, 2018, 08:35:15 AM
member
Activity: 539
Merit: 20
February 27, 2018, 08:25:14 AM
suan yoğunluktan dolayı bir problem var sanırım. ama gelir yakında
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 27, 2018, 08:24:10 AM
2FA aktifleştrdiğin zaman 50 tane bit-z tarafında veriliyor.

Yarım saattir deniyorum sürekli hata veriyor. Telefonun saat ayarlarıyla da oynadım bir türlü olmadı..
member
Activity: 539
Merit: 20
February 27, 2018, 08:23:06 AM
2FA aktifleştrdiğin zaman 50 tane bit-z tarafında veriliyor.
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 27, 2018, 08:16:58 AM
Oylama için VTC istiyor, anladığım kadarıyla bunun anlamı votecoin gibi birşey olması lazım. Bunu nereden bulabiliriz?
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
February 27, 2018, 07:27:16 AM
evet arkadaşlar bit-z oylaması başlamış ..üşenmeyin borsada hesap açıp oyunuzu kullanın ..imkanınız varsa çevrenizden de insanları yönlendirin..unutmayın bu yaptığınızdan en başta siz fayda göreceksiniz...(fiyat) btw nin daha önce girdiği borsalar uyduruktu ve dönerci tayfasının büyük kısmı buralarda temizlendi..

bit-z baya hacimli bir borsa size şöyle örnek vereyim rebellious tokenda buraya girdi ve şu anda tokenin yaptığı hacim 1-2 milyon dolar arasında gidip geliyor..

büyük ihtimal btw girer bu borsaya
şimdiki 0.10 cent fiyatıda 1 dolar olur.
Ekibin baya efor sarfettiğini hepimiz görüyoruz.
Umarım yatırım yapan arkadaşlar en az 10x yapıp yollarına devam ederler.
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 27, 2018, 07:23:32 AM
evet arkadaşlar bit-z oylaması başlamış ..üşenmeyin borsada hesap açıp oyunuzu kullanın ..imkanınız varsa çevrenizden de insanları yönlendirin..unutmayın bu yaptığınızdan en başta siz fayda göreceksiniz...(fiyat) btw nin daha önce girdiği borsalar uyduruktu ve dönerci tayfasının büyük kısmı buralarda temizlendi..

bit-z baya hacimli bir borsa size şöyle örnek vereyim rebellious tokenda buraya girdi ve şu anda tokenin yaptığı günlük hacim 1-2 milyon $ arasında gidip geliyor..
Pages:
Jump to: