Pages:
Author

Topic: BitWhite - BTW - page 41. (Read 25054 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
February 22, 2018, 05:52:43 AM
Icoda satılandan çok airdropta dağıtılıdı diye biliyorum bende.binance diyenler bence çok hayalci bu coine sıra gelene kadar ne projeler var binance borsasına girmeyi hakeden.bi daha 1 doları görmesini bende olası görmüyorum ama peşin hükümlüde olmak istemiyorum.çünkü bu piyasada akıl sır erdiremeyeceğimiz coinler ne pumplar yedi.bi yükseliş sırasında yine yükselir belki tabi zamanı bilmek imkansız

Aynen öyle oldu, kar edenler sattı, elinde kalanlar yeni bir akım yaratmaya çalışıyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
February 21, 2018, 04:56:27 PM
Satan sattı satmayanlar bekliyor takip ettiğim kadarıyla hala adam gibi bi borsaya girme gibi bi olayları yok girebilseler çok hareketlinir
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 21, 2018, 04:24:08 PM
biraz btc nin durulması lazım..daha sonra bu coinin biraz hacim yapabileceği düzgün bir borsaya girmesi lazım..reklam olayı zaten topluluk çalışırsa kolay iş..bitflipte büyük oranda dönercilerden temizlendi denebilir.(hala kaldı tabiki  Grin )

bakalım adamlar çalışıyor görünüyor..önümüzdeki 1-2 aya herşey belli olur gibi..nasılsa airdrop çöp satın vs devam edin kolay gele Cheesy

şunu yapmak zor mu kardeşim ? biraz çabalayın siz de çok mu zor bişey bu?

full member
Activity: 420
Merit: 100
February 21, 2018, 04:11:02 PM
Icoda satılandan çok airdropta dağıtılıdı diye biliyorum bende.binance diyenler bence çok hayalci bu coine sıra gelene kadar ne projeler var binance borsasına girmeyi hakeden.bi daha 1 doları görmesini bende olası görmüyorum ama peşin hükümlüde olmak istemiyorum.çünkü bu piyasada akıl sır erdiremeyeceğimiz coinler ne pumplar yedi.bi yükseliş sırasında yine yükselir belki tabi zamanı bilmek imkansız
member
Activity: 504
Merit: 11
February 21, 2018, 04:05:32 PM
binance hayalini görmeyelim arkadaşlar. Sonuçta bütün coinler airdropdan geldi. kmseye bir maliyeti olmayan coinler güzel para etti. Satanlar karını cebine koydu satmayanlar stres altında debeleniyor. Havadan gelen bir para da olsa zamanında satamazsanız zarar etmiş olursunuz.
member
Activity: 322
Merit: 23
February 21, 2018, 12:28:35 PM
Binance oylama listesini açmış ama BTW yi listede göremedim. Bir ara binancede listelenecek diyenler vardı.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
February 21, 2018, 05:04:33 AM
Bir kaç hafta önce dedim. Hayal kurmayı bırakın elinizdekileri satın gittsin. Yakında silinir çöplüğe gömülür aha buraya yazıyorum. Az miktar elimde vardı viski parasına sattım (25cent) gerisi umrumda değil bidaha 1$ falan görmeside rüyalar diyarında olur ancak.

Seni ve senin gibileri üzecek haberler yakında onlarca haber sitesinde yer alacak dostum 😊 "sadece bekleyin" dedik, beklemediniz.
full member
Activity: 420
Merit: 101
February 20, 2018, 01:47:25 PM
binance,bittrex falan zor da cryptopia,kucoin gibi borsalara girebilir aslında.buralara girmesi bile hacmin artmasına ve değerin yükselmesine sebep olur.
member
Activity: 476
Merit: 12
February 20, 2018, 01:16:09 PM
binance oylaması gündemde . topluluk sahip çıkarda oylamadan birinci çıkarsa o zaman görün curcunayı Smiley şimdi burada btw için daha da bişi olmaz diyenleri oylama esnasında ki duruma göre izleyin. nasıl pozsiyon aldıkları ile önceden ne konuştuklarını beraber izleriz Smiley
member
Activity: 532
Merit: 12
February 20, 2018, 12:47:38 PM
çok olumlu yazılarda görüyorum ama benim şahsi görüşüm çok bir şey olmayacak gibi. ben de bana gelen coinlerin büyük kısmını sattım ne olur ne olmaz diye biraz ayırdım. umarım çöp olmaz. ama sanki çöp olma yolunda ilerliyor gibi, umarım yanılırım...
member
Activity: 139
Merit: 10
February 20, 2018, 12:41:42 PM
cüzdanda vote yeri var delegelere oy veriliyor 99 kişiye oy verin cüzdanda tutacaksanız.Sizin oy verdiğiniz delege node kurarsa btw gelecekmiş cüzdanda btw tutanlara.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
February 20, 2018, 12:13:50 PM
Bir kaç hafta önce dedim. Hayal kurmayı bırakın elinizdekileri satın gittsin. Yakında silinir çöplüğe gömülür aha buraya yazıyorum. Az miktar elimde vardı viski parasına sattım (25cent) gerisi umrumda değil bidaha 1$ falan görmeside rüyalar diyarında olur ancak.
full member
Activity: 463
Merit: 107
February 20, 2018, 12:06:47 PM
bitflip gibi saçma bir borsa dışında bittrex binance gibi kullandığım borsalardan birine girerse biraz yatırım yapmayı düşünüyorum açıkcası. İlk uzun süreli hodl yapmayı düşündüğüm coindir kendisi Smiley airdroptan bir miktar geldi ama ben iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

bittrex binance gibi major borsalarla btw yi ayni cumlede anmaniz o borsalara saygisizlik olur Cheesy
borsalarin kalitesini seviyesini bu kadar dusurmeyin
novaexchange cryptopia gibi borsalar bu coini hacim anlaminda ihya eder.
bu dediginiz adanaspor un sampiyonlar ligine katilmasi gibi bir mevzu. dur bakalim sen once superlige yuksel sonra uefa sampiyonlar ligi falan kovalarsin Cheesy

Niye saygısızlık olsun?! BTW kendi dex'ini kursun o zaman görürüm. Hiç gerek kalmaz zaten bittrex veya major dediğin borsalarla. Major dediğin borsalar BTC karşılığında lsiteliyor zaten major olsaydı BTC verip kendileri listelemezdi. Go to the moon BTW!!
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
February 20, 2018, 11:57:19 AM
bitflip gibi saçma bir borsa dışında bittrex binance gibi kullandığım borsalardan birine girerse biraz yatırım yapmayı düşünüyorum açıkcası. İlk uzun süreli hodl yapmayı düşündüğüm coindir kendisi Smiley airdroptan bir miktar geldi ama ben iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

bittrex binance gibi major borsalarla btw yi ayni cumlede anmaniz o borsalara saygisizlik olur Cheesy
borsalarin kalitesini seviyesini bu kadar dusurmeyin
novaexchange cryptopia gibi borsalar bu coini hacim anlaminda ihya eder.
bu dediginiz adanaspor un sampiyonlar ligine katilmasi gibi bir mevzu. dur bakalim sen once superlige yuksel sonra uefa sampiyonlar ligi falan kovalarsin Cheesy
full member
Activity: 463
Merit: 107
February 20, 2018, 11:56:42 AM
Bence böyle güzel ve geleceği parlak coini kendileri isteyecektir büyük borsaların. son 1 haftadır günlük alıyorum wallete çekiyorum. İleride bana kazandıracağından eminim ekip durmadan çalışıyor, diğer ekipler gibi değiller gerçekten seviyorum bu coini Smiley
full member
Activity: 532
Merit: 151
February 20, 2018, 11:50:58 AM
Hocam oralara giremez tahminimce ama iyi yerlere gelmeleri için başka borsa şart dediğiniz gibi coinexchange bile olur pump yemesi için şuan kimse güvenip bitflipe btc atmıyor
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 20, 2018, 11:39:32 AM
sr. member
February 19, 2018, 05:14:10 AM
Pazarlamacı ağzı ile güzel güzel şeyler yazılıyor ama nedense bana bu etd hadisesini anımsattı...

isminde Bitcoin geçmesi veya token değil coin olması vs. çok basit söylememler.

Bu coin Lisk in kopyasıdır, ilave bir özelliği yoktur, bilenler için işin özeti budur.

Airdrop yaptılar ben de faydalandım, ama çok inanılacak bir proje değil, karınızı alın çekilin kenara derim ben...

Bu coinler riskli coinlerdir ama tuttuğunda insanı ihya eder.
Hmen öyle döner parasına satıp kenarıma çekileyim olayı çok saçma bence.
arada böyle riskler almak önemli.
ALL in değil ama az miktar alınıp kenara koyulmalı bence.

Ben kendi tecrübelerim doğrultusunda fikrimi söyledim, kendiniz de söylüyorsunuz riskli olduğunu.
Bu riskin farkında olmadan kredi çekip bu tür coinlere girenler var, söylediklerimi kendi aklıyla yorumlayıp insanlar karar versinler.

Sizin tecrübenize göre (riskli olduğu halde) saçma gelebilir ama tüm varını buna bağlayan birine göre, hayati önemlidir...
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
February 19, 2018, 01:17:36 AM
Pazarlamacı ağzı ile güzel güzel şeyler yazılıyor ama nedense bana bu etd hadisesini anımsattı...

Bu coin Lisk in kopyasıdır, ilave bir özelliği yoktur, bilenler için işin özeti budur.

Airdrop yaptılar ben de faydalandım, ama çok inanılacak bir proje değil, karınızı alın çekilin kenara derim ben...

Bu coinler riskli coinlerdir ama tuttuğunda insanı ihya eder.
Hmen öyle döner parasına satıp kenarıma çekileyim olayı çok saçma bence.
arada böyle riskler almak önemli.
ALL in değil ama az miktar alınıp kenara koyulmalı bence.
sr. member
February 18, 2018, 06:56:03 PM

Pages:
Jump to: