Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 11. (Read 2411 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
mantıklı düşünmek gerekirse 8 k ya koyulmuş emirler gerçekleşirse zaten market hacmi artmış olmuyormu. para girmesine gerçekten gerek varmı. market hacmine btc ile bakılıyorsa zaten değerler yükselmeyecekmi.
kısacası btc fiyatı çarpı btc dolaşım adeti çarpı btc market hakimiyeti bize marketin hacmini vermiyormu?
member
Activity: 560
Merit: 12
Her yükselişte niye hemen gaza geliyorsunuz. Bu g20 sonrası da oldu. Biraz bekleyin uzun süre durağan da olabilir piyasa geçen sene böyle oldu.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Kimi diyor sosrosların piyasaya girişi yükselmeye neden oldu, kimisi de arap ülkelerinde Bitcoin helaldir şeklinde açıklamalardan ötürü piyasaya yeni yatırımcı oldu diyor. Yükselişe hanisi/hangileri neden oldu bilemiyorum ama piyasadan para çekilmediği ve biraz da para girişi olduğu sürece yükseliş devam edecek gibi duruyor.

Dostum bu yeni yatırımcılar büyük ihtimalle para babası balinalar, kim olduklarının çok da fazla bir önemi yok. Yeter ki ani düşüşlerle piyasayı çökertmesinler. Ama bunu da yapmazlar çünkü onlar da buradan daha çok para yiyecekler.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Hafta sonu yerini güzel korusu 8000$ koruyor böyle giderse hafta içi 9k diyebiliriz
full member
Activity: 616
Merit: 100
Kimi diyor sosrosların piyasaya girişi yükselmeye neden oldu, kimisi de arap ülkelerinde Bitcoin helaldir şeklinde açıklamalardan ötürü piyasaya yeni yatırımcı oldu diyor. Yükselişe hanisi/hangileri neden oldu bilemiyorum ama piyasadan para çekilmediği ve biraz da para girişi olduğu sürece yükseliş devam edecek gibi duruyor.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Boğa açıldımı şu an bilmem mümkün değil ama imkan varken btc miktarınızı arttırın, fırsat veren çok coin var.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Boğa sezonu açıldı diyemeyiz bence, diyenler var ama 3 gün sonra tekrar düşerse 7k ya boğa gelmedğini anlarız. En iyisi biraz izlemede kalmak birkaç gün sonra görürüz umarım gerçekten boğadır bu.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Umarım alımlar devam eder de kurtuluruz şu ayı piyasasından. 1-2 gündür ters giden bir şey yok yine de temkinli olmakta yarar var
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Bu vampirlerin geleceğini pek sanmıyorum. Zaten gelirlerse kimsenin haberi olmaz. Çıkarlarken haberimiz olur anca. Ve çıkarlarsa da piyasa diye birşey kalmaz. Yükselişin bence sebebi , Amerika vergi döneminin sonlarına gelmemiz ve savaş çığırtkanlığı.
member
Activity: 392
Merit: 10
Adamlar yükseltiyo zaten piyasayı niye yüksek fiyattan almış oluyor ki kendiler pump yapıyor yani kendileri kazanıyor şuanda olay bu
member
Activity: 154
Merit: 10
Şu anki Yükselişin Soros ve Rockefeller'ın Bitcoine yatırım yapma kararı aldığı haberlerinden sonra başlaması dikkat çekici  şimdi bu adamcağızlar yüksek fiyatlardan mı satın almak durumunda kalacaklar, üzücü Grin
full member
Activity: 672
Merit: 110
acaba boga mı savas korkusu mu ? bence karısık saldırıyı baslattı delı trump bıtcoınde yukselmeye basladı anında .
member
Activity: 378
Merit: 11
boğa vs bilmem ama bu olay büyük yükselişin habercisi olur inş. kimsede sabır kalmadı artık herkes yükseliş gelse de rahatlasam diye bakıyor
member
Activity: 448
Merit: 17
Şöyle başlıklar açıldınmı direk nazar değiyor piyasaya abi lan ne güzel gidiyodu piyasa durakladı valla kem gözler çok buralarda
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bir kaç zengin ailenin kripto paralara yatırım yapmayı planladığını açıklamasının ardından gelen bir yükseliş trendi var. Öte yandan düşüşler dip seviyedeydi ve alımlar için güzel bir zamanlamaydı, çıkış yapmayan yatırımcıların sabrı tükenme noktasına gelmişti. Piyasaya küçük bir ayar verilmesi gerekiyordu ve bunu yaptılar ve yeniden bir düşüş başladı fakat bu defa düşüş uzun sürmeyecek bence.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Sadece Soros değil gerçekten pek çok olumlu haber var ve hala balina hareketleri izliyoruz ufak yatırımcılarda hızla girmeye başladığında daha sağlam boğalar görebiliriz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
İyi bir gazlama yapıldı.Şu an geri çekiliyor.Şahsen kendim TL ile yatırım yapıcaktım. Başka bir yatırım için vazgeçmiştim. Eğer girseydim,15-20k $ Karım vardı bir hafta içerisinde. Yine sağlık olsun diyorum ne diyeyim.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Boğa sezonu açıldı demek için henüz erken bence, evet bi toparlanma oldu ama bunun devamının gelmesi gerekiyor.Hala zararda olan birçok arkadaşımız var ve bunu çıkarabilmiş değiller.Benim elimde de heln eski seviyesine gelmeyen tokenler mevcut ve zarar devam ediyor.Böyle devam ederse zararı çıkartacağız inşallah.çok acelem yok yavaş yavaşta olsa eski rakamları görsek bana yeter
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Bir anda 6800$ den 7700$ lara cıktı ne oldu nasıl oldu alın size balina. Boğa sezonu açılmıstır Exchange Vol nerdeyse 2 kat artarak 19 milyar$ gelmiştir.

Globalda konuşulan haber Soros bitcoin alımına başlamış diyorlar yükselişin sebebi buymuş arkadaşlar.

Altcoinlerin yukselmesinin sebebidemi Soros? Bence alakasi yok adam gidipte butun tokenlerden alacak hali yok alsa btc alir sadece oda altlarin yukselisini aciklamaz.
member
Activity: 630
Merit: 37
düşüş trendi başladı yine boğa hikaye sikecek keriz avına çıkmışlar bence
Pages:
Jump to: