Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 15. (Read 2411 times)

jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Bence henüz gelmedi Mayıs ayında bekliyorum ben bugünki alımlar iyiye işaret tabiki fakat boğanın gelmesi öyle kolay değil.
full member
Activity: 686
Merit: 104
hadi bakalım devam etmesi umidiyle bekliyoruz. güzel bir artıştı bugünkü ve çok kısa bir sürede gerçekleşti. şaşırttı. boğa geldiine göre yeşillensin gözler Cheesy
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Bu aralar yükseliş olacağı söyleniyordu ama beklediğimiz yükseliş bu değil dahada yükselmesini umut ediyoruz ama umarım tekrar düşmez sevinmek için erken sakın olup beklememiz  gerekli
member
Activity: 210
Artık gelmiş olsun boğa bir şenlenelim. Bende izleme taraftarıyım şuan ne olacağı hiç belli olmaz. Boğa gelmişse bol yeşilleri yakın zamanda göreceğiz demektir
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bu ay hareket bekleniyordu ama emin olun beklenen hareket bu değil. Yüklü bir alım yapıldığı belli ama boğa sezonu demek için erken. Günlük yeşil mumları daha sık görmemiz ve ema200 ün üzerinde kalmamız lazım.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Dikkatli olmakta fayda var. Ne olacağı belli olmayan bir süreç. Boğa başladı ise zaten elimizde olanlar ile kar ederiz. Değil ise, bir iki gün heyecan yapar yine beklemeye devam ederiz.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
sakin olmak gerekiyor. yeni bir silkeleme hareketi olabilir bu. btc 10 11k yı görsün de işte ozaman biraz daha rahat oluruz.
full member
Activity: 406
Merit: 102
İnsallah artmaya devam eder ama benım görüşüm yine piyasa düşücek btc 6k lara eth de 350 cıvarına diyorum  Sad
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Hem tarih olarak yaklaştık boğa sezonuna hem psikolojik olarak herkes bekliyor boğa sezonunu.Boğa sezonunun olması için ilk önce BTC'nin toparlanması lazım.BTC'ye para girmesi gerekir.BTC'nin yükselmesiyle birlikte altcoinler btc olarak değer kaybeder.Dolar olarak değerlerini koruyabilir.O yüzden bu zamanlarda alt coinlerde pek yüksek bir artış olacağını zannetmiyorum.Düşüşler görebiliriz BTC yükseldikçe.Sonra sıra altcoinlere gelecektir BTC'den sonra.Sanırım yavaş yavaş yaklaşıyoruz.
member
Activity: 490
Bilgi paylaşımı yapacağınıza birbirinize aleni şekilde hakaret etmeseniz çok hoş olacak. Tartışma yarattığımızda malesef elimize hiçbirşey geçmiyor arkadaşlar. Sakin olun
member
Activity: 322
Merit: 23
Göstermelik bir yükselişte olabilir. Boğa sezonu açıldı izlenimi verip milletin eline veriyorlar. Son 2 aydır bu şekilde bir kaç yapay yükselişi gördük. Sonraasını hepiniz gördünüz. Umarım boğayı koyurmuşlardır. Yoksa ayı oğlu ayıların elinde kaldık. Smiley
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
3-4 gün düzenli yükselmediği sürece boğa heyecanı yapmam, sonra yine dilimiz yanar. Sizde sakin olun ve iyi izleyin eğer çok profosyonel değilseniz.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Yorum yapmak için henüz erken, bir günde boğa sezonuna giren piyasa mı olur? Bir süre takip edilmesi lazım.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Demekki yükselişe bahane bulundu , Soros...  Ben bu konuda temkinliyim. Yükselişin başladığı konusunda daha fazla gelişme gerekiyor. Ben bunun bir boğa tuzağı olabileceğini düşünüyorum. Dikkat etmekte fayda var.
full member
Activity: 602
Merit: 118
helal olsun soros a bir atakta warren buffet tan bekliyorum. az biraz soros götürsün sonra da buffet devreye girsin. özellikle altcoinlere girerse ayrıca bizi mutlu eder. qlc mth dgb ve mth tercihlerim   Cheesy Grin
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
acele etmeyin borsa işi her ne kadar hızlı olan, çabuk farkeden kazanır gibi görünsede acı tecrübelerime dayanarak söyleyeyim, sabreden kazanır. çooook sabırlı olun anlık spekülasyon çok fazla olur, sakin davranın, az önce bir başlık gördüm içeriğini okumasam da henüz, 'herkes satarken al, herkes alırken sat' yazıyordu, ciddiye alın!
full member
Activity: 532
Merit: 151
Soros moros beni bağlamaz ,arttı mı arttı birileri bu fiyata yükseltti mi yükseltti buda piyasaya yeni girmek isteyenlerin dikkatini çekti para parayı çeker hesabı
member
Activity: 406
Henüz yorum yapmak için çok erken, bir kişinin alımı ile bir günde boğa gelmez, trend dönmez.
member
Activity: 294
Bu seferki yukseliste piyasaya giren para altcoinlere de dagildigi icin Btc nin fiyati direk roketlemedi. Bence bu sekilde olmasi daha iyi hem daha kalici yonde olabilir. Elinde asisri pumplanan coin bulunana arkadaslar bir kismini ETH veya bitcoin e cevirebilirler. Bir gece de hersey degisebilir.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Soros girdiği piyasayı %10 yükseltecek kadar aptal değil bu adamları anası beze sardığından beri finans sektöründeler. Soros'un girip 6500$'dan 7700$'a kadar Bitcoin topladığına inanmak saflık olur.
Pages:
Jump to: