Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 6. (Read 2411 times)

member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Boğa sezonu açıldı ise şimdi altcoinlerde olmak vardı. Takip edemedim malesef.
full member
Activity: 420
Merit: 101
volume güzel bir şekilde arttı.etrafta yeşiller de görüyoruz.umarım kısa süreli olmaz da bu şekilde devam eder.çok uzun zaman boyunca kırmızıya boyanmıştı ortalık.piyasa biraz nefes alsın artık.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
nereye baksak bir suriyeli bir yeşil coinler. ama uzun vade de yerleşmesi lazım boğa diyebilmemiz için umarım en yakın zamanda 15 bin seviyesine gelir ve kalıcı olur
newbie
Activity: 112
Merit: 0
her yer yeşil hep böyle devam eder umarım ama 10k seviyesine gelmediği müddetçe gidiş gelişler olacaktır diye düşünüyorum
member
Activity: 233
Merit: 10
Exchange Vol
$17644
2017 boğada bile bu kadar değildi.

Exchange Vol
$18420

Exchange Vol
$19728

Tehlikenin farkındamısınız.

yanlısın var kardeşim aralıkta 50 milyar dolarları gormustuk
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Hacimde ufaktan artmaya başladığına göre o çok beklediğimiz boğa yaklaşıyor demektir.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Exchange Vol
$17644

Exchange Vol
$18420

Exchange Vol
$19728

Tehlikenin farkındamısınız.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Ufaktan bir sezon açılışı sanki oldu bazı projeler güzel bir yukseliş trendine girdi ancak boğa geldimi her yerden hissedilir sonuçta, boğa efsanedir yaşayanlar bilir :p
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Açılmadı maalesef bekliyoruz ama boğamız daha küçük sanırım artık zamanı gelmedimi arkadaşlar haydi biraz yeşillensin ortalık =)
jr. member
Masterluc: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/pmV1uLC7-Bitcoin-Longterm-update/

Mayıs sonu 18.000 dolar görülecek gibi duruyor.
full member
Activity: 364
Merit: 102
herşey 1 2 tane boktan habere bakar demedi demeyin çok gevnip altlara felan girmeyin özellikle pumplanmıs coinlerden uzak durun. btc biraz aşağı salmaya başlayınca yine kan gölüne döner ortalık
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
arkadaş Dogecoin oldu 65 satoshi, ne kadar dengesiz bir piyasa bu! Canlarının istediği artıyor, istemediklerinde tık yok! Cesur altcoinler btc falan dinlemiyor çakıveriyor fiyatı uçuruyor, ötekiler dolar bazlı yerinde sayıyor.
member
Activity: 194
Artik yavas yavas vakti geliyor zaten. Veriler yetersiz ama yinede vakit yaklasiyor bence. Tarih, grafikler, gelen haberler. Piyasadaki hacim artarsa guzel fiyatlamalar gelecek, bu sefer nereye gidecegi de belli degil. 30 40000usd gorse guzel olur
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Arkadaşlar cok ciddi söylüyorum eğer kodugumun ETC coini bile artış gösterdiyse bugun suan biz kesin bogadayız bugun baktım 1,2$ artmış alın markette ne varsa tabi ETC almayın cunku o sürünün eşşeği o sadece bogadamıyız degilmiyiz diye işaret fişegidir.
member
Activity: 336
Metahash
8000usd de nasıl bir direnç varsa aşamadık geçen hafta daha ümitliydim ama aşağıya bırakmadığı sürece güzel. Benim fikrim 12000usd civarlarını geçmemiz gerekiyor boğa demek için. 10000usd üzeri değilse hala satıcılı trend devam demektir. Nacizhane fikrim
jr. member
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Yeni bir direnç oluştu 8k seviyesinde ama boğa sezonu ile alakalı yaygara yapmak için daha erken olabilir. Artışlar da kademeli bir şekilde gerçekleşecek gibi görülüyor eskisi gibi hızlı artışları görmek şu sıralar biraz zor gibi.
jr. member
Exchange Vol
$17644

Exchange Vol
$18420
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bitcoin birazcık gevşedi gibi düşme endişem pek yok ama gevşeme dursa iyi olur 8k üstünde seyretmesi kafamı rahat tutuyor. Bir an önce 9k ya yolcuk başlamalı.
member
Activity: 364
GR
12 nisanda bu tip çok konu açıldı herkes coştu artık boğa sezonu açıldı diye, ama bull trap gibi bir şey bence bu 12 nisanda olan olay
jr. member
Artışa ikna olmamız için bitcoin dominance'ın azalıp tekrar altlara kayması lazım. %40 ın altına düşmeden yorum yapmak zor.
Pages:
Jump to: