Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 13. (Read 2411 times)

sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Biz bu piyasalarda hangi olacak şeyin haberini önceden alabiliyoruz ki, Soros haberini önceden alalım, adamlar haber vere vere giriş yapacağız der mi bize duyurur mu hiç çoktan giriş olmuştur ucuzdan.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Ben yine de bir süre borsayı izlemekten yanayım, emin olmadan aksiyon almamaktan yanayım. Tekrar düşerse üzer Smiley
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Soros çoktan girmiştir onlar asla yumurtaları tek sepete koymazlar, eğer bu haberler çıktıysa artık milletin alım zamanı gelmiştir. Yükselsinki satsınlar
full member
Activity: 728
Merit: 151
8800-8900 dolar kırılmadan tam anlamıyla boğa gelmiş diyemem ama şuanda gerçekten çok güzel karlar yaptık. Bunlar boğanın ayak sesleri lakin temkinli olmak zorundayız. Toplayanların satmasına bakar sonuçta. Hala kritik bölgelerdeyiz sonuçta.

geçenki yükselişte 5900 den 11900 k ya fırladı ama birileri tutturdu yok neymiş 12kyı kırmazsa olmazmış...şimdi de 8-9k ya çekilmiş o sınır anlaşılan...  Grin Grin bu destek dirençler lafları bana biraz komik geliyor para akışının devam etmesi ya da en azından kötü haberlerin gelmemesi vs olması gerekiyor...balinalar oyuncak gibi oynuıyor sonuçta
member
Activity: 612
Merit: 10
Geçen seneki senaryonun bir benzerini yaşıyor gibiyiz. Burdan devam eder yükseliş büyük ihtimal bir süre daha sonra ufak tefek inişler çıkışlar olur. Filler tepişirken çimler ezilmesinde yine de ufak ufak riske edecek kadar girilebilir bir yerden bence. Ytd
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
8800-8900 dolar kırılmadan tam anlamıyla boğa gelmiş diyemem ama şuanda gerçekten çok güzel karlar yaptık. Bunlar boğanın ayak sesleri lakin temkinli olmak zorundayız. Toplayanların satmasına bakar sonuçta. Hala kritik bölgelerdeyiz sonuçta.
jr. member
Activity: 154
İnşaallah öyledir ya. Zaten bir anda yükselince baktılar tren kaçacak hemen yüklendiler bu şekilde ve yükseliş başlamış oldu. Böyle devam eder gider inşaallah ya yavaş yavaş acelemiz yok. Acele olursa tekrar dusme ihtimali yüksek olur. Elimizdekilerde artsın artık biraz bekle bekle olmuyor.

bu hafta bu seviyeleri korursa tren kaçırma korkusuna yeni gelenler yüklenebilir kısa sürede 9k bandını asar gerisi gelir zaten tren kaçırmamak adına herkez yüklenir gibi. Şimdi adam aylarca bekledi alım yapmadı baktı bitcoin gidiyor kacırırmı girer direk.
member
Activity: 336
Merit: 17
İnşaallah öyledir ya. Zaten bir anda yükselince baktılar tren kaçacak hemen yüklendiler bu şekilde ve yükseliş başlamış oldu. Böyle devam eder gider inşaallah ya yavaş yavaş acelemiz yok. Acele olursa tekrar dusme ihtimali yüksek olur. Elimizdekilerde artsın artık biraz bekle bekle olmuyor.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Geçen sefer de böyle dendi erkenden sevinmemek gerekiyor her an yine düşüşe geçebilir. Güvenmemek gerekir
jr. member
Activity: 154
2-3 gün içinde market hacmi 248m$ dan 325 e çıkmış..güzel bir para girişi olmuşa benziyor.boğa başladı mı bilemem ama ayılar falan durulmuştur heralde 70 küsür milyar $ az mı yani şimdi  Smiley

70milyar$ halen ufak diyen tipler var neymiş bitcoin 4000$ bandını görmeden yükseliş olmazmıs. Şimdi piyasa 70milyar düşüp birde üstüne 4k bantına kadar hacim kaybetse size diyim piyasa 3 senede ancak kendine gelir artık. Suan tek umudumuz boğanın gelmiş olması yönünde umarım gelmiştir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Aynen boğa sezonu geldi galiba.Bekleyişimiz bittiği için rahatladım valla.Şükürler olsun her gün kötü tablo kötü tablo derken biraz yüzümüz gülmeye başladı sonunda.
full member
Activity: 728
Merit: 151
2-3 gün içinde market hacmi 248m$ dan 325 e çıkmış..güzel bir para girişi olmuşa benziyor.boğa başladı mı bilemem ama ayılar falan durulmuştur heralde 70 küsür milyar $ az mı yani şimdi  Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 103
Ayı piyasası bitti denilebilir bu hafta bitene kadar artış devam ederse boğa piyasasına resmen girdik diyebiliriz bol kazançlar herkese.
newbie
Activity: 112
10k seviyesine oturmadan boğa sezonunun açıldığını söylemek erken 10k ya kadar inişler yükselişler olur ama 10k ya oturması son derece önemli
newbie
Activity: 68
boğa sezonu demek için erken yükseliş gelecek hafta da sürerse o zaman boğa sezonundan bahsedilebilir.
member
Activity: 224
Merit: 12
bence de ayı sezonu bitti iyisiyle kötüsüyle ayı sezonunu bitirdik biraz yatay seyirli boğa sezonu başlamıştır.1 aya kadar altcoinler canlanmaya başlar son alım fırsatları
full member
Activity: 286
Merit: 100
Sebebi Soros mu bilmiyorum. İnşallah piyasada uzun süre kırmızıları görmeyiz. Aradan milyon yıllar geçti sanki benim için Grin Bekleyen bekleye bir hal olmuştum. İnş. Herkesin kazanacağı bir dönem başlamıştır.
newbie
Activity: 42
Bugün 9000 lere yürüyecek gibi bakalım.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Ben hemen balıklama dalmak için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. 6500'den 7500'e çıktı diye bu denli olay çıkmasını da anlayabilmiş değilim..

Çıkan sadece bitcoin değil. Bütün altlar canlandı, %30-50 civarı artış var birçok altta sadece 2 gün içinde. Nakit para girişi artıyor, hacimler yükseliyor bu nedenle boğaya geçiyormuşuz gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Bence de temkinli davranmak lazım, hedef fiyatlar koyup ona göre hareket etmeliyiz (:
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ben hemen balıklama dalmak için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. 6500'den 7500'e çıktı diye bu denli olay çıkmasını da anlayabilmiş değilim..
Pages:
Jump to: