Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 17. (Read 2411 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
İnşAllah Boğa sezonu açılmıştır yapay yükseliş değildir ,bir müddet izlemek lazım sonra tepesine biniyorlar hevesi kaçıyor insanın
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bir anda 6800$ den 7700$ lara cıktı ne oldu nasıl oldu alın size balina. Boğa sezonu açılmıstır Exchange Vol nerdeyse 2 kat artarak 19 milyar$ gelmiştir.

Globalda konuşulan haber Soros bitcoin alımına başlamış diyorlar yükselişin sebebi buymuş arkadaşlar.

he amk he boğa sezonu açıldı adamların yaptığı bu işte senin gibi embesilleri sikmek

Sen bi kaybolsana cahil su lugatını düzeltip gel senin gibi enayiler yüzünden kız arkadaşlarımızı foruma sokamaz olduk sapık.
member
Activity: 630
Merit: 37
Bir anda 6800$ den 7700$ lara cıktı ne oldu nasıl oldu alın size balina. Boğa sezonu açılmıstır Exchange Vol nerdeyse 2 kat artarak 19 milyar$ gelmiştir.

Globalda konuşulan haber Soros bitcoin alımına başlamış diyorlar yükselişin sebebi buymuş arkadaşlar.

he amk he boğa sezonu açıldı adamların yaptığı bu işte senin gibi embesilleri sikmek
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Soros haberi çıkalı bi hafta oldu dostum neyin kafasını yaşıyorsun sen
full member
Activity: 233
Merit: 101
Wall Street cryptolara para enjekte edebileceklerine dair duyumlar aldim. o yuzden yukselmis birden

https://www.express.co.uk/finance/city/944926/Bitcoin-price-ripple-wall-street-cryptocurrency-ethereum-BTC-to-USD-XRP-new
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bu şekilde hızlı yükselişlerin sert düşüşleri olur. Paniğe kapılıp düşerken satmayınız !!! Bence yavaş yavaş yükselmesi daha sağlıklı olur uzun vadeli yatırımcı için. Sabırsızlar şimdi sevinçten uçuyor ama ben endişeli şekilde bekliyorumç.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Anlık olarak altcoinler çöktü. Bitcoin uçuşa geçti. Genel itibarı ile Boğa piyasasına girmiş gibi bir hava var. Umuyorum ki artık kaostan çıkıyoruz.
jr. member
8100$ arkadaşlar neler oluyor millet şaşırdı borsalar çıldırdı.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bana yapay bir artış gibi geldi biri servetinden bir kısım koydu sonra çekecek gibi duruyor.  Grin
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bilemiyorum belki bunu yaptiktan sonra kotu bir haber gelir yine toplarlar sonra yine yine ve daha sonra yukselis gelebilir Cheesy
jr. member
bence yine erkenden sevinmemek lazım. Geçenlerde de aynısı oldu 1 saat sonra hızlı bir düşüş başladı. BTC ile beraber etherium da yükselmeye başladı bakalım inş. böyle ederler

Geçenlerde Exchange Vol bu kadar yükselmemişti ama. 20milyar$ geçti Bu rakam bitcoinin 17bin$ oldugu günlerdeki rakam.
member
Activity: 252
Merit: 13
bence yine erkenden sevinmemek lazım. Geçenlerde de aynısı oldu 1 saat sonra hızlı bir düşüş başladı. BTC ile beraber etherium da yükselmeye başladı bakalım inş. böyle ederler
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Çok büyük alımlar geldi bir anda. İnşallah devam eder. Ayı piyasası bitti diyemesek de duruldu diyebiliriz sanırım.
jr. member

Güncel rapor mayıs sonuna kadar bitcoin 15000$ ve üstü. YTD.
Pages:
Jump to: