Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 2. (Read 2411 times)

sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Buzağı galiba kendini gösterdi bugün. Bitcoin bir anda 7680 doları gördü beklenmedik anda Tether spekülasyonu trader olanlar için Tether çıkışı ve BTC ile altcoin alımına dönüştü. Keşke stabil coin olmasa.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Nisandada aynı hareket yaşanıp daha sonra çok kötü hallere gelinmiş bak bugün yapılan harekete kanıp işlem yapmayın sakın her an her şey olabilir dikkatli olmakta fayda var ama tabi her koyun kendi bacağından...
member
Activity: 378
Merit: 11
Sabahki hareker boğa sezonu açıldımı dedirtiyor sanırım insanlara ama hiç sanmıyorum millet btc aldı ordan tether yerine başka bir sabit dolara zıplayacaklardır ben hala btc için 5k seviyesinin geleceğine inanıyorum
member
Activity: 448
Merit: 15
Konu başlığının açılma tarihiyle paralel, nisan ayından beri anlık hareketler boğa sezonuyla ilişiklendirildi. Kapatıyoruz pankartı asan dükkan sahiplerine döndük.

Teknik analizler direnç ve destek noktalarını tayin edebilmeye yarasa da, genel olarak bu noktalar değişmekte ve çok bilinmeyenli ihtimallerle bizi cebelleştirmektedir.

Zaten bütün analizler ve sinyal noktaları bize kripto borsalarında gerçek değerleri verse kimse yanılmaz. Bir nevi bu noktada da bazılarının analizi bu yüzden tutmakta, yani güçlü tahminli verilerini şans vasıtasıyla gerçek kılmakta.

Benim genel olarak baktıklarım, yıllık grafikler ve o grafiklerin global optimum noktaları. Yani dönemsel yüksek ve düşük noktalar. Gözlemlediğim Btc ve diğer kripto paralar aralık-şubat aylarında max. noktaya gelmekte, mayıs-eylül arasında min. noktada seyretmekte (2015 de biraz farklı) Boğa sezonu genellikle kış aylarında seyretmiş gibi (ytd)

Yukarda kendimce yaptığım sadece grafikteki hareketlere hiçbir teknik analiz kullanmadan yapmış olduğum bir yorum. Ben ve benim gibi birçok kişi bu konuda fikir beyan ediyor, kimisi masumane temenni, kimisi de manipülasyon amaçlı.

Herzaman söylediğim gibi, bu işlerden anlık kar ya da yatırım aracı olarak düşüncelere sahipsek, kullanacağımız para kısa vadede düşünmediğimiz ve değer kaybında strese girmeyeceğimiz meblağlar olur.

Ayı sezonu da bizim, boğa sezonu da
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Aynen böyle giderse gerçek boğayı bir türlü göremeyeceğiz, adamların oyuncağı oldu iyice. Piyasa hacminde gözle görülür bir artış olmadıktan sonra, bir coinden diğerine geçen akış boğa getirmeyecektir.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
ne güzel herkes kafasına göre boğa sezonu açıyor kapatıyor he mis gibi iş valla
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
1 trilyonluk dolar aslında 2018 başında aşılmak üzereydi. Amerika ve Avrupa kıtasından gelen yasak kararları ve balinaların manipülasyonları pazarı olağanüstü büyüme sürecinden çıkararak kripto para dünya hakimiyetini geciktirdi.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
BTC + Altcoinli tam bir boğa piyasası görürsek marketcap 1 trilyon duvarını yıkıp geçer, kademe kademe artışlar ve geri çekilmelerle sindire sindire yükseliş devam ediyor. En geç Haziran-Temmuz aylarında yeni rekorları görürüz diye umut ediyorum. Şu an toparlanma devresinde...
full member
Activity: 434
Merit: 100
o geçen haftaki yalancı boğaydı ama şimdi gerçek boğa geliyor yada geldi mi desek artı ciddi bir miktarda şu an bence boğa gelmiş şu an piyasaya hayırlı olsun.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Şu başlık bile moralimi yukseltiyor açılsın gelsin boğalar koşsunlar ortalıkta, ayı zaten suyumuzu çıktı. Ufaktan ufaktan güzel bir yukseliş başladı umarım böyle sürer.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Her fiyat yükseldiğinde boğa sezonu açıldı diyemeyiz çünkü Ethereum 1400'den düşmüş şu an fiyat 630 dolar pekte bir yükseliş bulunmuyor.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Daha erken gibi ama belli olmaz fakat her şey artışa geçiyor hafiften bu boğaya mı işaret yoksa başka bir şeye mi bilemedim valla işaretler boğayı gösteriyor sanki
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
binancedaki coinleri sırayla pumplıyorlar.
yani gostere gostere cok komik olmaya başladı.
pumplanan 2 gun sonra - %30 oluyor.
hacim hala cok kucuk balinaların oyuncagı su anda.
neblio pumplnmadı mesela yarın obur gun pumplanıcagını dusunuyorum ama girmiyorum yinede.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Nisan sonuna yaklaşırken Boğa belirtileri görülmekte özlenen görüntüler bunlar, Bitcoin hareketlerine çok dikkat ederken porföy çalışmalarını düzenlemekte fayda var, bazı alımlar yapacağım artık.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Boğa sezonuna doğru ilerliyoruz.Btc ile birlikte altcoinlerde hacim artışı ve fiyat artışı olmaya başladı.Şu anda BTC ve az sayıda altcoinlerde artış yaşadık.Boğa sezonuna giriş sinyalleri gibi bunlar.Pundi X şu anda x5 yaparak boğa sezonuna girmiş bulunuyor.BTC 10K'ya doğru bir yola çıkmış.Nerede durur bilemiyoruz ama güzel artışlar gösteriyor.Mayıs ve Haziran ayı güzel olacak diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
öyle başlık yazmışsın ki gören av sezonu mu başladı diyecek. fazla hayalci milletiz. yani almışsındır birkaç bitcoin veya altcoinlere varını, yoğunu yatırmışsındır, kazanmak isterim tamam da. 1-3 bin dolar bitcoin prim yapınca tamam 20'ye gidiyoruz konusu patlıyor. boğa sezonundayız zaten tıpkı 2009'dan itibaren. bugüne kadar yapılan hep düzeltmelerdi bakınız logaritmik ölçekte bitcoin grafikleri.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Gerçekten boğa sezonunun tekrar geldiğine inanabilsem. Bence hemen yelkenleri suya indirmemek gerekiyor. Zaten indirsekte hepimiz kaç aydır HODL durumunda çakılı kaldık. O nedenle bir şey değiştirmeyecek. Yine de tetikte olup sermayeyi her gün düzenli check edip izlemekte fayda var. Soluksuz bu hacimsiz yükselişin düzeltmesi de acı olacak gibi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
 Bugün piyasa yemyeşil inşallahta böyle devam eder uzun süren kayıbın ardından Artık yükselme zamanı gelmişti Her ne kadar çoğu alt coin Aldığımız fiyatlardan aşağıda olsada inşallah bu Artış stabil gider de biz de kazanırız
member
Activity: 238
Merit: 10
Bu şekilde artış devam ederse boğaya girdik diyebiliriz kesinlikle 1-2 haftaya. İnşallah yanılmayız ve boğa sezonu açılmış olur.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Açıkcası benim yatırım yaptığım coinlerin hepsi yatırım yaptığım fiyata tekrardan döndü hatta bazıları kar bırakmaya başladı bile. Fakat Şu btc'yi iyi yakip etmek gerekiyor ters köşe yaptırabilir. Çok tehlikeli seviyelerde şu aralar.
Pages:
Jump to: