Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 5. (Read 2411 times)

newbie
Activity: 76
Merit: 0
Daha 1 trilyon dolara yol uzun Smiley) çok inişler çıkışlar olur Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Sanki bu sefer gerçekten açılmışa benziyor boğa sezonu altlarda güzel iveme kazandılar birkaç gündür, henüz tam anlamıyla zararı çıkarmış olmasakta en azından umut verdi piyasalar.özellikle ethin toparlanması benim çok işime yaradı inşallah böyle devam eder.Nakite dönmek için 1000 dolar olmasını bekliyorum oralara geldiğinde biraz nakite çevirip kafa rahat etsin istiyorum.daha uzun süre kalanları hold etmek için
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Haziranda tekrar bir toplantı var tekrar geri gelecektir ama o zamanka kadar toparlanması lazım mayıs 20 den sonra tekrar düşüş gelebilir
newbie
Activity: 182
globaldeki iddia eğer soros bitcoin alımına başlamış bu doğru ise pumpun dayanağı güçlü olur. yok sorosla alakası yok. biraz yükseltip yine birlerinin eline verip dumpa çevireceğiz olayına geçecelerse o zaman yine çoğu kişiyi kandıracaklar demek.
newbie
Activity: 140
Son bir kez düşürüp moralleri tamamen bozmadan boğa sezonunu başlatacaklarını düşünmüyorum. Yanlışda olabilir ama son kez silkeleyecekler gibi geliyor.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
bitcoin 8600$ oldu. 6500/7000$ arası almayıp bitcoin dahada düşecek 4/5k$ bandını görmeden çıkmaz diyen from profösörleri bugun ellerindeki sümüklü mendille göz yaslarını siliyorlar büyük ihtimal bu kesim 9/10k$ bandından alım yapmaya baslayacak. YTD
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Altcoinlerde özellikle arada pump yiyenlerde baya hareketlilik başladı. 50% 60% artanlar oldu. Sanki piyasa canlanmaya başladı. Eğer bu şekilde hareketler devam ederse boğaya geçtik demektir
jr. member

Exchange Vol
$21363

Günlük artısı takip etmek isteyen arkadaşlar için.
full member
Activity: 322
Merit: 154
illümnati girmiş sırada skull&bones, gül ve haç şövalyeleri, yuvarlak masacılar ve tavistokçular var. onlar da geldi mi 1 trilyon doları aşarız.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
BTC/Dolar parimetresinde tam bir boğa henuz yaşanmıyor ancak altlar için bir boğa neredeyse geldi denebilir btc bazındaki zararları toparlayabilecek altlar var, yakalamak mesele
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Mayıs 2017 gibi efsane bir alt sezonunun geleceğini düşünmüyorum. Polodaki az sayıda çok ve bittrexdeki belli başlı coinler inanılmaz fiyatlanmıştı. Zaten çoğu bir daha o fiyatları göremedi. Artışlar yine olacaktır ama o kadar yüksek olmaz.

+1 imle katılıyorum. Yine de iyi kar bırakacak 1 yada maksimum 2 aylık bir döneme giriyor olabiliriz. Sonrasında biraz dinleneceğim.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Büyük alımlar vs olmaya başladı inşşalah devamı gelir piyasa canlanır geçen yaz gibi bol bol yükselişler görürüz Smiley
member
Merit: 11
Mayıs 2017 gibi efsane bir alt sezonunun geleceğini düşünmüyorum. Polodaki az sayıda çok ve bittrexdeki belli başlı coinler inanılmaz fiyatlanmıştı. Zaten çoğu bir daha o fiyatları göremedi. Artışlar yine olacaktır ama o kadar yüksek olmaz.
member
Activity: 266
Sezon açılsa dahi altcoinlerin hepsine yaradığını söylemek güç.Bitcoin artsa bile birçoğu dibin dibinde kalmaya devam ediyor hala.Düşerken beraber düştüler ama çıkarken öyle olmuyor şu anda.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Az kaldı az, boğa sezonu açıldı mı açılmadı ben bilmem ama özellikle altlar gayet iyiye gidiyor bir müddet daha böyle devam ederse herkesin keyfi neşesi yerine gelir. Son aylarda içimiz kararmıştı artık yeşillenmenin vaktidir.
newbie
Activity: 131
Açılmıştır inşallah sabırsızlıkla bekliyorum boğa uyan artıkkk...
member
altcoinler süper olmasa da iyi ,yukarı yönlü bir hareket var. Geçmişte alıştığımız boğa sezonları gibi değil.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Altcoinlerde şenlik var ancak Bitcoin'in artmaması canımı sıkıyor. Balinalar kar realizasyonu yaparlarsa Bitcoin çok daha fazla düşebilir diye bir endişe mevcut bende.
member
Activity: 490
Merit: 16
artık bende boğaya ufak ufak girdiğimizi düşünüyorum piyasa yemyeşil hey gidi be neydi o 2017 boğa her coin 3-5 kat artmıştı hatta emc2 bir haftada 1050 sattan 18k sat görmüştü yine öyle bir atılım gelsin ama pundix e ins ye falan gelsin biraz neşemiz yerine gelir  Grin
jr. member
3 günde 2x katladık bile ben geldi demiştim kaç hafta önce okuyanlar paraları kaldırıyor düşecek diyenler bakakalıyor. Exchange Vol $21126
Pages:
Jump to: