Pages:
Author

Topic: Boğa Sezonu Açılmıştır. ( İlluminati ) - page 3. (Read 2411 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
Herşey yeşil, pump grupları twitterdakiler vesaire derken boğanın geldiği anlaşılıyor zaten inşallah uzun sürer de zararları telafi ederiz, ayı sezonu 3 ay sürdü eldeki herşey 5-6 kat düştü zararlar büyük.
full member
Activity: 420
boğa sezonu açılmış gördüğünüz gibi hemen zaten uçmaz yavaşş yavaş artışlar başlayacaktır gibime geliyor bu yüzden artık altcoinler satılmaz gibi geliyor bana
full member
Activity: 700
Merit: 134
Boğa sezonunu ne kadar da kolay açtınız böyle. 2 gün düşüş görmedik, stabillik arttı biraz da yükseliş geldi diye hemen boğa diye bağırmaya başlıyorsunuz. Bu kadar acele etmeyin, bir dump daha yerseniz serseme dönersini sonra (:
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bir ters atak yapmazsa artık geldi diyebiliriz. 3-4 hafta bu şekilde gitse de altcoinlerdeki zararı biraz toparlamış olsak harika olacaak
full member
Activity: 406
İlluminati falan değil düpedüz boğa sezonu geldi arkadaşlar:) İnşallah şu üç ayın acısını güzel çıkarıcaz resmen öldük öldük dirildik sıra altlarda artık, yapsınlar bir 3 5 kat da kendimize gelelim. Ayı gelmeden de çıkmayı bilelim busefer:)
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Kripto para piyasası zor bir süreç yaşıyor, bu zorlukları aşacak olan bir piyasada bizim gibi erken sayılabilecek yatırımcılarında konumları çok farklı olacaktır. Boğa sezonu henüz başladı denemez ama yaklaşıyor denebilir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Sadece konudaki olumlu yorumları okuyup psikolojimi düzeltmeye geldim, ayısını boğasını karıştırmıyorum da yaz gelirken kripto dünyasının da yaz neşesi getirmesi hepimizin hoşuna gidiyor Grin Çok daha canlı olacak önümüzdeki dönemde piyasa.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Wolwo'nun dediği gibi birileri altları ucuzdan toplamak için BTC'ye ani çıkışlar yapıyor.Altlar fazla etkilenmese de kısa süreli  olsa da bir panik yaşanıyor.Altları satıp fiyatı daha aşağı çekmeye çalışan yine balinalar.daha ucuzdan toplamak için.Boğa sezonunun ayak sesleri bunlar.Hem btc hem altlar yavaş yavaş hareketleniyor.
member
Activity: 546
Merit: 10
ihtiyatlı davranmayı ne zaman başaracağız. 6 bine gelmedi mi bu bitcoin oradan oradan 11700'e kadar yükseldiğinde benzer şekilde yorumlar yapılıyordu ne oldu. 6'ya yine yaklaşınca karamsar yorumlara çevrildi. ortaya tez atıyorsanız dayanağını, analizi ortaya koyun ki okuyalım.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Herkes bitcoine dikkat ediyor ama bakiyorum da ethereum daha fazla yukselis gosteriyor. Birkac gundur hizli yukseliste.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Son bir haftadır güzel yükselişler izliyoruz bugün ufak tefek düzeltmeler yapsa da, inşallah en azından bir 3-4 hafta bu şekilde gideriz de edilen zararlar geri gelir, takipteyiz bakalım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Gece BTC'deki 500 dolarlık artışın tek nedeni vardı: o da kısmen artan altcoinlerin kafasına vurmaktı, nitekim kısa sürede artıştan pek de eser kalmadı. Bu da gösteriyor ki bütün piyasa "tek elden" sevk ve idare ediliyor. Borsalardan başka borsalara kayan hacimden tut da altcoinlerden başka altcoinlere kayan hacime kadar akılla-pragmatizmle yönlendiriliyor. Tek bir güçlü borsa yerine birden fazla borsa ile alternatifler çoğaltılıyor, her bölgede kaleler inşaa ediliyor, altcoinlerde de durum aynı. 'istenirse' çok kısa sürede çok büyük hareketler görebileceğimize inanıyorum, aşağı-yukarı farketmez. Bütün mesele şu: Piyasaya giren her bir doları bile ele geçirip bunu zamanı gelince yine piyasanın güçlenmesi için kullanıyorlar. Tepe noktasına getirip ardından olabildiğince dip, buradan da tekrar daha yüksek ath'ler bu piyasanın kaderi sanırım (en azından bir süreliğine)...
member
Activity: 490
Merit: 16
10 bin doların üstüne atamadı kendini merakla beklemedeyiz acaba bu bir toparlama mı yoksa boğa başlangıcı mı bana daha çok eskiden düşen ani fiyatların toparlaması gibi geliyor soros ta etki edemedi bitcoine  Grin
brand new
Activity: 0
Merit: 0
Ne güzel yorumlar yapılmış Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
beyler bitcoin kendini atmaya başladı ne dersiniz mayıs ayında sağlam bir boğa piyasası görebilir miyiz? tüm umudum mayısa sarkmış vaziyette inşallah herkes beklediği sonuçla ayrılır bu boğada.
o kadar çabuk olabileceğini zannetmiyorum en iyi yılın son dönemlerine kadar sarkacaktır diye tahmin ediyorum. yani bu kadar kısa sürmez diye öngörüyorum.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Bu yılın sonu ve 2019 Mayıs ayına kadar 20.000$ üstü pek mümkün görünmüyor. Hacim yok. Bu yüzden pamuk ipliğinde fiyat. Her an düşebilir. Fakat yükselmesi için 20.000$'a kadar çok fazla satışla karşılaşacak. Bu satışları kırabilmesi için 1-2 kere denemesi lazım. Tabi bu kadar zayıf yatırımcıyla olmaz.
member
Activity: 560
Merit: 57
beyler bitcoin kendini atmaya başladı ne dersiniz mayıs ayında sağlam bir boğa piyasası görebilir miyiz? tüm umudum mayısa sarkmış vaziyette inşallah herkes beklediği sonuçla ayrılır bu boğada.
o kadar çabuk olabileceğini zannetmiyorum en iyi yılın son dönemlerine kadar sarkacaktır diye tahmin ediyorum. yani bu kadar kısa sürmez diye öngörüyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Boğa sezonu başlamıştır diyemeyiz de bence ayı piyasayı terkediyor mantığını düşünebiliriz. Piyasa hafiften toparlanmaya başladı fakat bence hala büyük bir yatırımcı kesimi belirsizlikten korkuyor.
member
Activity: 560
Merit: 57
Hocam allah askına ne alakası var illümunatiyle Cheesy soros iyi bir yatırımcı abimiz halk zaten saf salak btc yi öyle şeylerle bağdaştırmayın.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Temennimiz bu yükseliş eğrisini yakalamışken ani düşüler gerçekleşip piyasanın yerle bir olmamasıdır. Boğa sezonu diyebilir miyiz bilemiyorum ama bu kademli artış ortamı baya güzelleştirdi.
Pages:
Jump to: