Ako je nizak rank a koliko se sjećam je, njegov negativn trust se ne vidi na prvoj stranici nego pod untrusted feedback, ali razumjem tvoju brigu.
Možda da se sa svim dokazima ti i @Trofo požalite @marlboroza on voli reagirati kad netko mulja za sredstva što ovi u bit rade, a njegov feedback je Trusted i odmah se vidi na prvoj stranici.
Ja neću za sad reagirati. Pratim situaciju i čuvam dokaze (računam i na onaj tvoj pdf sa pravilima). Razmišljao sam dosta o tome i definitivno smo u pravu ali nisu samo ovi bounty manageri krivi. Kriva je cijela ta priča s hrpom jedva pismenih bounty huntera. Ja zapravo podržavam kampanje sa strogim pravilima pa tako i ovu njihovu. Zeznuli su tjedan i pol sig kampanje zbog toga jer nisu objavili pravilo o neprimanju postova na Local forumu. Samo su trebali prihvatiti prvi tjedan svima koje to kači i onda promjeniti. U konačnici ne bi bilo puno ekstra udjela a nitko se ne bi imao pravo buniti. Također još uvijek pucam na Translation kampanju pa se vjerojatno i ne smijem buniti u ovom trenutku. Projekt je dobar a bounty manager je takav kakav je. Opći standardi među Altoins kampanjama su katastrofa i mislim da svi prigovori i trust rating nemaju skoro nikakvog utjecaja. Ako ti nećeš raditi bounty ima miljon drugih nepismenih koji čekaju u redu. Ako izbaciš managera možda si čak i izbacio jednog od rijetkih managera koji kontrolira postove u Altcoin kampanjama. Imam osjećaj da ih većinu nije uopće briga. Trebale bi držati standard BTC kampanja pa bi se podosta smanjio broj spamera i duplih računa.
Ja sam imao sreće pričati s onim drugim (Uchira Madira ili kako već) na telegramu i razjasniti dosta toga. Tu sam odustao od daljnje sig kampanje jer sam sazno da ne primaju ni postove u Gambling i off Topic. A meni je trenutno 70% u local i 25% u gambling. Nakon prvih par poruka kad je shvatio da razumijem engleski i da imam neke argumente i onda je bio pristojan i do kraja razgovora me čak pokušao nagovoriti da ostanem u kampanji a da će on osobno pregledavati moje postove. Tyler je isto prvih par dana bio jako pristojan a onda je puknuo nakon mora debilnih pitanja na lošem engleskom. Ja bi pukno i prije pa ga shvaćam ali to ga to ne opravdava budući da je bounty manager i to mu je posao. U takvom stanju i legitimna pitanja kao ona od slackovica završe u istom košu i dobiju isti (loši) tretman.
Ja bi volio vidjeti signature kampanje s jasnim i još strožim pravilima koje onda plaćaju dosta više. Npr. da je svaki sudionik zadnjih 3 mjeseca skupio 20 merita, svaki mjesec barem 5. To je nekakva garancija konstantno kvalitetnih postova i izbacila bi sve nepismene. Šta se tiče twitter/facebook i sličnih kampanja nemam rješenja. Tu će spameri s hrpom računa carevati još dugo, zato i ne sudjelujem u tim kampanjama.
Šta se tiče muljanja sredstvima kako ja shvaćam stvari ne možeš ih optužiti za to. Ne prihvaćanjem mojih udjela neće Tyler dobiti više love nego će udjeli prihvaćenih signature sudionika vrijediti više. To je zapravo bio razlog mog pristupanja kampanji na početku ali su onda i mene zakačili