E vidis s tim se apsolutno ne slazem. Marketing je vazan dio projekta i pogotovo greska da ime projekta od 3 slova pise krivo vec mjesecima na potpisima 3 najvisa ranga na forumu mi je apsolutno nevjerojatna.
Ako je projekt imalo ozbiljan mora imati covjeka koji ce bar pola radnog vremena posvetiti marketingu. Ili ako nema onda uzeti osobu kojoj vjeruju da ce odraditi taj projekt.
To je najveci problem kriptovaluta a pogotovo ICO projekata. Ni sami se ne shvacaju ozbiljno a kako cemo onda postici masovno prihvacanje. Standardi moraju postojati ako zelimo naprijed. Vec sam hrpi projekata prijavio razne totalno glupe greske, cak i u wp i nisam nikad ni hvala dobio. To samo pokazuje da je cilj obogatiti se brzo a ne napraviti pravi proizvod. Svaki lanac je cvrst samo kao njegova najslabija karika.
Mozda ocekujem previse, ali si mislim da nas je vise s takvim ocekivanjima i projekti bi digli svoju razinu.
Ma slažem se ja s tim u pravilu. Samo pokušavam reći da im marketing tim puca na puno više od Bitcointalk foruma i mislim da im je jedini cilj ovog bountyja podijeliti nešto tokena da se platforma krene koristiti i među širom populacijom.
Platforma ima sučelje prevedeno na 20+ jezika, spreman MVP, 20 lokalnih Telegram kanala - ne kažem da bi si smjeli dopuštati takve greške, samo kažem da zbog tako nečega ne bih otpisao projekt.
U njemu sam već dosta, čini mi se ozbiljan i s pravim use caseom, vidjeti ćemo za koji mjesec jesam li se zajebao. Nadam se da nisam jer imam brdo tokena